- Reaction score
- 84.028
Το Auro δεν ειναι απαραίτητο.
Οι πεθαμένοι δεν κλ@νουν.
Από τι στιγμή που αναφέρεσαι σε ενεργά δεν χρειάζεσαι ούτε av ούτε τελικούς, έναν pro με xlrοπότε αν ξεκινήσουμε με τις ελάχιστες δυνατές απαιτήσεις, ξεκινάμε με 5 ενεργά μόνιτορ, τρίδρομα, 2 σαμπγούφερ και έναν av ενισχυτή που τουλάχιστον να έχει εξόδους για τελικούς, τουλάχιστον 5, και φυσικά dolby atmos, dts neox και auro.
Μπορούν να παρατεθούν και μερικά μοντέλα?
Νομίζω τα έχω ξαναπεί, το πιο προσιτό αξιοπρεπές σενάριο ξεκινάει με το πρισόνους το 8" ομοαξονικό των 700€ έκαστο και το γνωστό οικονομικό 10" σαμπ, πιθανώς σε 4-αδα αν δε φτάνουν τα 2 για τον όγκο του χώρου και τις απαιτήσεις σε spl.Μπορούν να παρατεθούν και μερικά μοντέλα?
To auro φίλε έχει το καλύτερο dsp για upmix σε πολυκάναλο όσον αφορά τη μουσική. Ακόμα και σε ταινίες που έχουν δικάναλο ήχο έχει το καλύτερο αποτέλεσμα απ' όλα τα άλλα στο να μοιράσει τον ήχο σε όλα τα ηχείαΤο Auro δεν ειναι απαραίτητο.
σε ταινίες που έχουν δικάναλο ήχο
Ε υπάρχουν και τέτοιες (κάτι παλιές)
Οι μονοκάναλες είναι συνηθισμένες, οι δικάναλες όχι.Ε υπάρχουν και τέτοιες (κάτι παλιές)
Μην τις παίρνεις έτσι καλέ.Μαζί σου για τον τρόπο με τον οποίο γράφτηκαν, αλλά εγώ αναφέρομαι στο πως τις βρίσκεις "σε διάφορα μέρη" πλέον.....
Μην υποτιμάτε τα upmix της nad (Ears) και της Harman (Logic7), ούτε της Dolby και της DTS.To auro φίλε έχει το καλύτερο dsp για upmix σε πολυκάναλο όσον αφορά τη μουσική
Επί της ευκαιρίας, και πέραν της θεωρίας, επιτρέψτε μου να επισημάνω πως η κριτική των περισσότερων χρηστών πάνω σε συστήματα κωδικοποίησης ισοδυναμεί κατά βάση με κριτικές περί καλωδίων, σε λάθος συστήματα λάθος στημένα.
Ναι.Αν βάλεις τέτοια τεμπλόρ 3,4,5 (λέμε τώρα) το ένα πάνω στο άλλο, φτιάχνεις (κάτι σαν) αρέυ?
Όχι.παίζει κι αν τα βάλεις (αντί καθ' ύψος) το ένα δίπλα στο άλλο?
Βεβαίως να το δοκιμάσεις, αλλά μιλάμε για εξόδους με RCA που δε ξέρω αν αρκούν για να οδηγήσουν τα ηχεία που θα δοκιμάσεις, και φυσικά θα σου λείπει η απαραίτητη ισοσταθμιση, οπότε θα περιοριστείς στις δυνατότητες της πλάτης των ενεργών.Εχω το oppo 205. Εαν από τις αναλογικές του εξόδους 7.1 που εχει συνδεσω 7 επαγγελματικα μονιτορ και δυο σαμπ, θα πάρω κάποια γεύση? ή να μην το επιχειρήσω καθόλου?