TERMATOGAZI
Bass!
- Reaction score
- 4.881
Τι να ακουσουν? Ακομα το dirac δεν το βαλανε .
Δεν μας τα λενε καλα τα Αμερικανακια.
Emotiva RMC-1Just Arrived!Τι να ακουσουν? Ακομα το dirac δεν το βαλανε .
Έλα ρε Κώστα, ήμαρτονθα χασει πελατακια πολλα που δεν εχει auro3d.....
Με πιθανή σειρά:Μήτσο τι θα πάρεις τελικά; Κι ο Θανάσης (πανοραμίξ) που πήρε nad όλο προβλήματα λέει.....
και αυτος που διαβαζεις τα βιβλια του, auro ακουει , τι ημαρτον !!!Έλα ρε Κώστα, ήμαρτον
Αυτά είναι τα χειρότερα.Του Θανάση είναι συγκεκριμένο πρόβλημα σε συγκεκριμένο μοντέλο σε συγκεκριμένο version
Ποιό ειναι το ποσοστό των πελατών που επιθυμούν ντε και καλά Auro?καποιος που θελει ολα τα formats θα τον αποκλιση, ξεκολλα.
Ποιό ήταν το αποφασιστικό κριτήριο;Μετά απο πολύ διάβασμα απέκλεισα τους NAD.
λιγα λες καλε !!!Ποιό ειναι το ποσοστό των πελατών που επιθυμούν ντε και καλά Auro?
3%?
Και πολύ λέω.
Δεν είναι ένα, είναι αρκετά μικρά που θα μου δυσκολέψουν τη ζωή.Ποιό ήταν το αποφασιστικό κριτήριο;
Εκεί να δεις ευχρησία.Παρτε μετρικ
Μου αρέσει πολύ η ιδέα του Dirac, όχι όμως τόσο ώστε να θυσιάσω τη βολή μου.
Δεν είμαι tinkerer και θέλω να βλέπω ταινίες. Αν άκουγα μουσική εκεί, πιθανόν να έγραφα άλλα.
Αυτά τα δυο ποστς περιγράφουν πλήρως την πραγματικότητα.Δυστυχώς, στην υψηλή κατηγορία τιμών και προφανώς ποιότητας, η μόνη εγγυημένα άψογη λύση χωρίς bugs και με δυνατότητα διαχείρισης διακριτών σαμπ, διατίθεται από την τρίνοβ.
Τα υπόλοιπα έχουν σημαντικές υποχωρήσεις και (μέχρι νεωτέρας) αρκετά bugs.
Κάνε την υπέρβαση και πάρε trinnov μια και καλη... Αφού και εσύ ξέρεις ότι εκεί θα καταληξεις.Με πιθανή σειρά:
Nad
Emotiva
Lexicon
Trinnov
Arcam (μάλλον όχι)
Του Θανάση είναι συγκεκριμένο πρόβλημα σε συγκεκριμένο μοντέλο σε συγκεκριμένο version
Είναι υπερβολή.Κάνε την υπέρβαση και πάρε trinnov μια και καλη... Αφού και εσύ ξέρεις ότι εκεί θα καταληξεις.
https://www.trinnov.com/altitude-16/Καλησπέρα, για ποιό μοντέλο της trinnov μιλάμε κ σε τί ποσό;
Αν βγαινει κατω απο δυο χιλιαρικα τοτε ποιος ο λογος που το σκεφτεσαι ακομα;Είναι υπερβολή.
Ο λόγος που θα αλλάξω prepro ειναι το Atmos. Δεν εχω στόχο για άνοδο σε ποιότητα, είμαι ικανοποιημένος. Και δεν σκοπεύω να πληρώσω τόσα πολλά περισσότερα για το Atmos.
Επίσης σκέφτομαι και την εκδοχή να μην πάρω τίποτα, απλώς να στείλω το καλοκαίρι αυτόν που εχω στην Αμερική για Atmos+4KHDR board με κόστος κάτω απο 2000€.
Το RMC1 είναι ιδανικός συμβιβασμός αν το στρώσουν.
[DOUBLEPOST=1551653129][/DOUBLEPOST]
https://www.trinnov.com/altitude-16/
Αν βγαινει κατω απο δυο χιλιαρικα τοτε ποιος ο λογος που το σκεφτεσαι ακομα;