Σταύρος Λαγκαδιανός
Το αγοράκι με τα σπίρτα
- Reaction score
- 30.112
Για να δούμε κάτι άλλο. Σενάριο με 11 Adam T7V και τέτχοια... παίζει??
Παίζει Σταύρο, και το συγκεκριμένο είναι top επιλογή.Για να δούμε κάτι άλλο. Σενάριο με 11 Adam T7V και τέτχοια... παίζει??
Minidsp+ Κάτι ακόμα. Αναλόγως του μπάτζετ έχουμε και αποτέλεσμα.Με όντισι ή υπαο; Γιού Νόου νάθινγκ Τζων Φουτ!
Μόνο με ντιρακ κάτι γίνεται, και πάλι έχω τις αμφισβητήσεις μου.
fixedΌταν ο κατασκευαστής φτιάχνει ένα σετ δορυφόρων και σαμπ, φροντίζει το ένα να συμπληρώνει το άλλο και να καλύπτει τα κοστολογικά του ελλατώματα.
.
Και οταν μετακινήσουμε το κρος απο τα 80Hz στα 100Hz γιατί έτσι μας έκατσε στον χώρο, και απο 24db/oct το κάνει 12db/oct, και βάλουμε τα δικά μας delays, δική μας target curve ισοστάθμισης κτλ, δεν τα έχουμε προσαρμόσει διαφορετικά;Δεν είναι μόνο τα κρος και τα φίλτρα που διαμορφώνουν το αποτέλεσμα Δημήτρη.
Η κάθε υλοποίηση ηχείου δεν είναι τέλεια. Υπάρχουν μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα. Γι' αυτό και υπάρχουν τόσσες πολλές διαφορετικές επιλογές στην κατασκευή ενος ηχείου. Άλλα είναι BR άλλα TL άλλα ακουστικής ανάρτησης και παει λέγοντας.
Όταν ο κατασκευαστής φτιάχνει ένα σετ δορυφόρων και σαμπ, φροντίζει το ένα να συμπληρώνει το άλλο και να καλύπτει τα κατασκευαστικά του ελλατώματα.
Πρώτα φροντίζει να αλληλοσυμπληρώνονται με την επιλογή μεγαφώνων και καμπινών και μετά διορθώνει τα υπόλοιπα με τα φίλτρα.
Αυτή τη δουλειά του σχεδιαστή-κατασκευαστή αξιοποιούμε διαλέγοντας το σετ μιας εταιρείας.
Ναι, και όχι.Και οταν μετακινήσουμε το κρος απο τα 80Hz στα 100Hz γιατί έτσι μας έκατσε στον χώρο, και απο 24db/oct το κάνει 12db/oct, και βάλουμε τα δικά μας delays, δική μας target curve ισοστάθμισης κτλ, δεν τα έχουμε προσαρμόσει διαφορετικά;
Εξυπακούεται οτι σε κάποιες περιπτώσεις το πλεονέκτημα δεν μπορεί να αξιοποιηθεί στον μέγιστο βαθμό.Και οταν μετακινήσουμε το κρος απο τα 80Hz στα 100Hz γιατί έτσι μας έκατσε στον χώρο, και απο 24db/oct το κάνει 12db/oct, και βάλουμε τα δικά μας delays, δική μας target curve ισοστάθμισης κτλ, δεν τα έχουμε προσαρμόσει διαφορετικά;
Λοιπόν, βρήκα λύση για όλους.που δε θα τολμούσα προσωπικά να συνδυάσω με διαφορετικής φίρμας "υποβαθύφωνα", ούτε για ανέκδοτο, να το λέμε αναμεταξύ μας και να γελάμε.
Χρειάζεται να συνεχίσεις το ψάξιμο.Τι γίνεται λοιπόν?
το έχει κλείσει? Κανένα sb13αρι υπάρχει για να γίνουμε νόμιμοι και εμείςεγώ πουλάω το pb13 στον ζιζικ και είναι όλοι καλύτερα.
Εγώ τί θα πάρω;Λοιπόν, βρήκα λύση για όλους.
Αγοράζεις τα δυο Neumann από τον φλας. Το jbl θα δούμε τι θα το κάνουμε.
Ο φλας αγοράζει Ανταμ.
Πουλάς τα επικ στον κοτσιδη για να έχει headroom, ο κοτσιδης μου πουλάει τα δικά του, εγώ πουλάω το pb13 στον ζιζικ και είναι όλοι καλύτερα.