- Reaction score
- 85.318
Φτηνότερα όμως.άρα καταλήγουμε στο ότι και η ηχομπάρα θα παίζει άθλια
Και χωρίς μελλοντική αιμορραγία.
Φτηνότερα όμως.άρα καταλήγουμε στο ότι και η ηχομπάρα θα παίζει άθλια
άρα καταλήξαμε σε ηχομπάρα με sub που θα παίζει το ίδιο και χειρότερα άθλιαΦτηνότερα όμως.
Και χωρίς μελλοντική αιμορραγία.
η προσέγγιση αυτή ξεκίνησε ήδη εδώ και καιρό σε demo mode ...και τώρα βγαίνει σε μαζική παραγωγήΚανονίστε να το γυρίσουμε τώρα στο "πάρτε ηχομπαρα".
και το dirac πόσο θα προσφέρει σε έναν χώρο που κάνει μόνο για ηχομπάρα?Προς το παρόν, ας μείνουμε στο «πάρτε Dirac».
πολλα .και το dirac πόσο θα προσφέρει σε έναν χώρο που κάνει μόνο για ηχομπάρα?
Και κρατα αυτοΜόνο που αυτό είναι αδύνατον.
Και εντελώς μα εντελώς αδύνατον να επιτευχθεί κάτι τέτοιο από απλό χρήστη.
πολλά @@ θα προσφέρει σε έναν ακατάλληλο χώρο...πολλα .
Τωρα αν αυτα ειναι αρκετα για να παιξει ειναι αλλη ιστορια.
Η αληθεια ειναι οτι αν φερεις εναν ειδικο στο σπιτι και του πεις:
-"Αυτο εδω ειναι ενα δωματιο που θα γινει σαλονι. Πως θα στησουμε τα ηχεια ωστε να ειναι αισθητικα ομορφο το αποτελεσμα ενω ταυτοχρονα να ειναι και λειτουργικο το σπιτι;"
-Ε πιστεψε με σιγουρα ξερει να στο στησει και μαλιστα με ενα dirac το αποτελεσμα θα ειναι πολυ καλο.
Οταν ομως φερνεις τον ειδικο και του λες:
- "Η γυναικα μου αποφασισε οτι εκει χωραει το home cinema και αν μου αρεσει, αλλιως δε παιζει να μπει πουθενα"
Τοτε παρε ηχομπαρα και πολυ ειναι
Πολλα , 2500 , δεν αξιζει σε σχεση με τον "σωστο" 758Προς το παρόν, ας μείνουμε στο «πάρτε Dirac».
Ο 777 πόσο κάνει;
Ισε εισωπαιδοτηκός!
- Dirac (αφήστε τα άλλα, δεν κάνουν. Ισως μόνο το ARC. Καλύτερα manual φίλτρα)
Στάθη έχεις υπόψιν σου καμιά καλή ηχόμπαρα να πα να πάρουμε;
Θα βαλεις diracΝαι αλλά θα παίζει καλά ταινίες αυτή η ηχόμπαρα; Μήπως μπουμάρει;
Αυτό θα έλεγα και εγώ, όχι σαν τους άλλους που ξεκινάν με 200 ευρώ και 100 βατ, και στην πραγματικότητα είναι ψόφιοι, δείτε την πρώτη επιλογή, 60 βατ αναφέρει....και οι κινεζογιαπωνέζοι μοιράζουν τα βατ με το κιλό...Mε ενα τετοιο μηχανακι, οι δικαναλοι περνανε στο χρονοντουλαπο της ιστοριας, λεμε τωρα... χθες το περιεργαζομουν αυτο το μοντελο... και τα βατακια ειναι πραγματικα ....
Mιχάλη... συ που ξερς...τούτο το βάζουμε πάνω ή κάτω από την τιβι για να μην γρεζάρει?
Βασίλη είναι λογικό να μην θυμάσαι μιάς και πάει καιρός από τότε, χώρις να τα έχουμε ξαναπεί, αλλά και δεν γνωρίζεις ποιός βρίσκεται πίσω από το nickname. Θα σου στείλω π.μ. για να σου θυμίσω.και εγώ τώρα σπάω το κεφάλι μου να καταλάβω ποιος είναι ο Nikos7 που ήρθε σπίτι μου και άκουσε το σύστημα μου