Περί καλωδίων ρεύματος

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.057
Και πως θα έμπαινε το κεντρικό χωρίς αλλαγή ενισχυτή; Κουβέντα να γίνεται βέβαια καθώς δεν νομίζω ότι πάσχω τόσο πολύ απο κεντρικό.
Α, έχεις κεντρικό δηλαδή; Καλό; σαν το L-R?
Δεν κατάλαβα...αν δεν έχεις, πάσχεις. Πρέπει να αγοράσεις. Και μετά να πάρεις και άλλον έναν Bryston για να το οδηγεις

Reaction score
12.231
Α, έχεις κεντρικό δηλαδή; Καλό; σαν το L-R?
Δεν κατάλαβα...αν δεν έχεις, πάσχεις. Πρέπει να αγοράσεις. Και μετά να πάρεις και άλλον έναν Bryston για να το οδηγεις
Nope, δεν έχω κεντρικό καρντιά μου! Ναι, αλλά θα χρειαστεί και επεξεργαστής που θα δώσει τη πληροφορία στον επιπλέον ενισχυτή για να οδηγήσει το κεντρικό. Πάει μακριά η βαλίτσα και το τελευταίο πράγμα που θέλω αυτή τη περίοδο, είναι να αρχίσω να βάζω και να βγάζω μηχανήματα. Για το οικονομικό, δεν το συζητώ. Βέβαια, ξέρουμε πως βάφονται τα αβγά ( και πως δεν βάφονται... ), αλλά ο στόχος μου αυτή τη περίοδο είναι να συμμαζέψω αυτό που έχω με μικρές προσθήκες ( σε επίπεδο hardware ).
(έχουμε ξεφύγει απο το θέμα ή ιδέα μου είναιι...? )
[DOUBLEPOST=1557306006][/DOUBLEPOST]Δεύτερο τελικό bryston έχω, αν και παλιάς γενιάς ( πρώτη σειρά 3B, τον έκαψα μεν, αλλά έχω nos ανταλλακτικά, ανά πάσα στιγμή τον επαναφέρω στη ζωή, απλά βαριέμαι ).

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.057
έχουμε ξεφύγει απο το θέμα ή ιδέα μου είναιι...?
Η ιδέα σου είναι :D
Δεύτερο τελικό bryston έχω, αν και παλιάς γενιάς ( πρώτη σειρά 3B, τον έκαψα μεν, αλλά έχω nos ανταλλακτικά, ανά πάσα στιγμή τον επαναφέρω στη ζωή, απλά βαριέμαι ).
Ωραία, να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά :D

Reaction score
12.231
Η ιδέα σου είναι :D

Ωραία, να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά :D
Όχι ρε γμτ και έλεγα να τον μονομπλοκάρω και να οδηγήσω ένα παθητικό σαμπ!! ( σαν να βλέπω τις καντήλες να ξεπροβάλουν στο πρόσωπο του Κώστα... χαχαχαχα )

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.898
Όχι ρε γμτ και έλεγα να τον μονομπλοκάρω και να οδηγήσω ένα παθητικό σαμπ!! ( σαν να βλέπω τις καντήλες να ξεπροβάλουν στο πρόσωπο του Κώστα... χαχαχαχα )
Καλά, θες να πεθάνεις νέος;

Reaction score
11.122
Αν ξεκινήσω να λέω για όλες τις διαφορές που άκουσα, δεν με φτάνει μια σελίδα εδώ πέρα και όντως, ακόμα δεν έχω πάρει τα δραστικά μέτρα.
Άλλος ένα Neo που ξύπνησε από το Matrix και ήρθε στον αληθινό κόσμο, με τη βοήθεια του Morpheus. Ειλικρινά, χαίρομαι.

Reaction score
11.122
κόστος τροφοδοτικού τμήματος της μόντουλας κάτω των 20€λιανική!
Τα χαρίζουνε στην Ομόνοια.

Όσο για το phono stage, είναι μια άχρηστη πια συσκευή, που ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πεταμένα λεφτά. (Προσοχή! Δεν μιλάω για το πικάπ, που μπορεί να συνεχίσει να παίζει μουσική ως πηγή, με άλλα μέσα)

Reaction score
12.231
Όσο για το phono stage, είναι μια άχρηστη πια συσκευή, που ανήκει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Πεταμένα λεφτά. (Προσοχή! Δεν μιλάω για το πικάπ, που μπορεί να συνεχίσει να παίζει μουσική ως πηγή, με άλλα μέσα)
?

Reaction score
12.231

Dimifoot

Editor
Reaction score
84.057
Τα βινύλια ακούγονται πολύ καλύτερα με Dirac και πολυκάναλο upmix 8-)

Reaction score
6.797
Nope, δεν έχω κεντρικό καρντιά μου! Ναι, αλλά θα χρειαστεί και επεξεργαστής που θα δώσει τη πληροφορία στον επιπλέον ενισχυτή για να οδηγήσει το κεντρικό. Πάει μακριά η βαλίτσα και το τελευταίο πράγμα που θέλω αυτή τη περίοδο, είναι να αρχίσω να βάζω και να βγάζω μηχανήματα. Για το οικονομικό, δεν το συζητώ. Βέβαια, ξέρουμε πως βάφονται τα αβγά ( και πως δεν βάφονται... ), αλλά ο στόχος μου αυτή τη περίοδο είναι να συμμαζέψω αυτό που έχω με μικρές προσθήκες ( σε επίπεδο hardware ).
(έχουμε ξεφύγει απο το θέμα ή ιδέα μου είναιι...? )
[DOUBLEPOST=1557306006][/DOUBLEPOST]Δεύτερο τελικό bryston έχω, αν και παλιάς γενιάς ( πρώτη σειρά 3B, τον έκαψα μεν, αλλά έχω nos ανταλλακτικά, ανά πάσα στιγμή τον επαναφέρω στη ζωή, απλά βαριέμαι ).
Όλα γίνονται, κρατάς τον bryston και παίρνεις έναν av. Το καλύτερο είναι av pro που αξίζει καλύτερα από ολοκληρωμένο αλλά πρέπει να τα σκάσεις για τελικούς για τα υπόλοιπα κανάλια.
Αν πάρεις προ οδηγείς όλους τους τελικούς από εκεί. Αν πάρεις ολοκληρωμένο δηλώνεις σαν προ μόνο τα μπροστινά και αυτά τα οδηγείς με τον bryston. Επίσης χωρίς να κουμπώνεις και να ξεκουμπώνεις τίποτα ( σε περίπτωση που έχεις άλλο προ για τις δικάναλες σου ακροάσεις ) περνάς από τον av τα ψηφιακά σου χρησιμοποιώντας τον σαν ντακ απευθείας στον προ που έχεις μαζί με τον bryston.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.496
Τα βινύλια ακούγονται πολύ καλύτερα με Dirac και πολυκάναλο upmix 8-)
Καλά κι εσύ πού άκουσες βινύλιο με Dirac και πολυκάναλο upmix; Στου Κώστα; No fucking way! :lol:

Reaction score
12.231
Όλα γίνονται, κρατάς τον bryston και παίρνεις έναν av. Το καλύτερο είναι av pro που αξίζει καλύτερα από ολοκληρωμένο αλλά πρέπει να τα σκάσεις για τελικούς για τα υπόλοιπα κανάλια.
Αν πάρεις προ οδηγείς όλους τους τελικούς από εκεί. Αν πάρεις ολοκληρωμένο δηλώνεις σαν προ μόνο τα μπροστινά και αυτά τα οδηγείς με τον bryston. Επίσης χωρίς να κουμπώνεις και να ξεκουμπώνεις τίποτα ( σε περίπτωση που έχεις άλλο προ για τις δικάναλες σου ακροάσεις ) περνάς από τον av τα ψηφιακά σου χρησιμοποιώντας τον σαν ντακ απευθείας στον προ που έχεις μαζί με τον bryston.
θα δούμε στο απώτερο μέλλον. Καλή ιδέα μεν, αλλά όχι για τώρα. Άλλωστε, τέθηκε άλλη προτεραιότητα πια. Να καθαρίσω πρώτα με αυτό το στάδιο και βλέπουμε.

μα αυτη η ηχορυπανση ειναι βουτηρο στο ψωμι του κυριου κωστα μονο ο κυριος διμιφουτης ακουει μουσικη
Ε, όχι και ηχορύπανση! Ηλεκτρονική ποπ μεν, αλλά και ωραίες μελωδίες και καλογραμμένο album και πολύ καλό για δοκιμές. Βέβαια, προφανώς δεν έχω καταφέρει να ακούσω τις (πολύ) χαμηλές συχνότητές του.

Reaction score
6.797
θα δούμε στο απώτερο μέλλον. Καλή ιδέα μεν, αλλά όχι για τώρα. Άλλωστε, τέθηκε άλλη προτεραιότητα πια. Να καθαρίσω πρώτα με αυτό το στάδιο και βλέπουμε.
Εννοείται Νικόλα. Ένα βήμα τη φορά και βλέπεις. Και εγώ 1,5 χρόνο έκανα περίπου να στήσω και να καταλήξω κάπου και στα δύο set up στον ίδιο χώρο. Δεν είναι απλά τα πράγματα και δεν περισσεύει και χρήμα!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.588
Members
38.201
Νεότερο μέλος
Ants