- Reaction score
- 7.845
Ναι αυτή είναι η λύση απλά λόγο ευκολίας έχω βάλει trigger και ανάβουν πρίν οπλίσει ο pro.Ανάβεις πρώτα τον προ και μετά τους τελικούς έτσι;
Ναι αυτή είναι η λύση απλά λόγο ευκολίας έχω βάλει trigger και ανάβουν πρίν οπλίσει ο pro.Ανάβεις πρώτα τον προ και μετά τους τελικούς έτσι;
Αυτό εννοούσες οταν έλεγες τσαφ τσουφ;;Και εγώ αυτό είχα κάνει στον 7012 και δεν ακουγόταν κάτι ιδιαίτερο. Αλλά τώρα λόγο του voltage 2.4 xlr έναντι 1.2 του rca ακούγετε ένα ελαφρύ τσάφ.
Δεν έχει να κλανει με το marantz όλοι οι av είναι χωρίς γείωση. Και ο ysmaha που είχα το ίδιο.
Χαχαχα autocorrectΑυτό εννοούσες οταν έλεγες τσαφ τσουφ;;
Αυτό είναι λογικό ρε συ. Άκου τι γυφτιά έχω κάνει εγώ. Έχω ένα πολυπριζο που είναι όλα απάνω εκτός από τον προ και το pc και αυτό είναι συνδεδεμένο σε μια πρίζα με διακόπτη. Τα έχω όλα ανοιχτά από πριν. Μόλις ανοίξω το διακόπτη αναβουν ολα μαζί εκτός από τον πρό που τον έχω ανάψει νωρίτερα.Ναι αυτή είναι η λύση απλά λόγο ευκολίας έχω βάλει trigger και ανάβουν πρίν οπλίσει ο pro.
Δεν έχει να κλανει με το marantz όλοι οι av είναι χωρίς γείωση. Και ο ysmaha που είχα το ίδιο.
Πένα είμαι, λεπτομέρειες για να περνάει η ώρα.τσαφ τσουφ.. τσαφ τσουφ αλλά το φτιάχνεις το σύστημα σιγά σιγά
2 πράγματα μπορεί να το δημιουργούν στο pc. Η το psu ή η gpu. Οταν γυρίσω θα κάνω δοκιμές.Να πάρεις ένα oppo 203 και να περνάς από εκεί το hdmi
Έχω δοκιμάσει ένα σκασμο πράγματα και δεν σταμάτησε.2 πράγματα μπορεί να το δημιουργούν στο pc. Η το psu ή η gpu. Οταν γυρίσω θα κάνω δοκιμές.
Όταν δουλεύει idle δεν κάνει κάτι. Μόλις βάλω mpc με madvr και αρχίζει να τραβάει η κάρτα το κάνει.Έχω δοκιμάσει ένα σκασμο πράγματα και δεν σταμάτησε.
Όχι. Οταν ενώσω το pc με γείωση ακούγεται το χαρακτηριστικό coil whine από όλα τα ηχεία. Και αυτό κυρίος όταν τραβάει η gpu. Όταν βγάλω τη γείωση δεν υπάρχει ο παραμικρός θόρυβος πέρα από το τσαφ που ακούγεται στο άναψε σβήσε και μόνο τότε του proκι όταν κουνάς το ποντίκι φαντάζομαι ε;
Δεν έχω δοκιμάσει. Έχω δοκιμασει να αφαιρέσω το hdmi από το pc και να παίξει η tv με arc η spotify από κινητό και δεν ακούγεται το παραμικρό. Είμαι 99% ότι φταίει κάτι στο pc. Psu ή Gpu.Όταν ενώσεις ένα player μέσω hdmi με τον pro και ταυτόχρονα να απομονωσεις το pc, έχεις το ίδιο πρόβλημα ?
Καλορίζικο.Bumblebee 4k mkv true hd 60gb δικτυακά μέσω 5ghz wifi
View attachment 130785 View attachment 130786 View attachment 130787 View attachment 130788