- Reaction score
- 84.817
ειναι αδιαφορο
ειναι αδιαφορο
Μπράβο vastar, τόλμησες και το σήκωσες το τιμημένο!Επισης θα ηθελα μια απαντηση και σ αυτό: Μιας και το σαμπ είναι σηκωμενο στο υψος της μεσης του δωματιου, δεν θα ηταν καλυτερα εκει να ηταν και τα ηχεια? (φυσικα εξυπακούεται ότι θα καθεσαι σε υπερυψωμενη πολυθρονα η καναπε)
Έχω κι ένα ακομη Adam πισω από την τηλεοραση, είναι λιγο ντροπαλο και κρυβεται!Μπράβο vastar, τόλμησες και το σήκωσες το τιμημένο!
Μας μαμησες . Αντε ξανα κουβάλημα. Κι αυτά τα ρακ είναι ασήκωτα. Ένα μετρο κενο από πισω όμως κατι από πλευρας αισθητικης μου τη χαλαει, χωρια που εκρυβα ετσι και τα καλωδια του εθερνετ. Θα δειξει σημερα. Καμμια ιδεα για το παραθυρο εχουμε? Το να βαλω 3 ταβλες το συστημα θα γέρνει σαν το υποβρυχιο του Ακη. Τελικα νομιζω ότι σαν μονιμη λυση θα είναι να μπουν 4 σαμπ (θα δηλωθουν σαν ένα στη μετρικ για να μην διαμαρτύρεται ). Φαινεται ακραιο στην περιπτωση μου, αλλα ετσι θα ξηλωσω τις ταβλες από τις γωνιεςΔεν είναι σωστό να είναι τέρμα πίσω οι καναπέδες. Θέλει τουλάχιστον κάνα μέτρο κενό από πίσω, σε μπουμαρει ο τοίχος στ'αφτχια…..
Π@π@ριΑ.Δυστυχώς;
Πετάει το πουλί, πετάει!Αν δεν πετάξει το πουλί δεν κάνουμε τίποτα...
Δόξα σοι ο θεός που δεν τον είχες..Γενικα. αν ειχα αυτό τον ηχο πριν μια εβδομαδα δεν θα προχωρουσα σε ντύσιμο στις γωνιες.
77.000 ποστ για μετρήσεις και πολυκάναλα και ένα ποστ για μουσική τα γ@μησε όλα.. εύγε φίλε μου..Σιγουρα τα 3 ηχεια είναι καλυτερα από δυο. Εχεις μεγαλυτερο ογκο και καλυτερη στερεοφωνια. Το σαμπ δινει δεν φαινεται μονο εκει που υπαρχει εντονο μπασο. Γενικα ξεκουραζοντα τα ηχεια αυτά πολύ καλυτερα και πιο ανετα την δουλεια τους. Πετανε!
Papa Was A Rolling Stone - A La Carte Brass @ Percussion. Ανοίγεις ενταση κι ακους πληθωρα οτγανων. Πεντακάθαρος και πολύ πλουσιο ηχος από παντου.
II B.S - Mingus Mingus Migus - Charles Mingus.Αυτό το κοματι ακούγεται μονο πολύ δυνατα. Πανδαισια ηχοχρωμάτων.
Adoro - Graciela Suzana. Μια γλυκια μελωδια φωνη που σου τραγουδάει διπλα στο αυτι σου κι καποια παραξενο οργανο που δεν ξερω πως το λενε Κοματι που κολακευει το συστημα
How Can You Mend A Broken Heart - Al Green Ένα θα πω, δεν υπαρχει περιπτωση να μην ριξεις την ομορφωτερη γυναικα μ αυτό το κοματι. Μια πολύ πλουσια μελωδια κι απίστευτα φωνητικα που χαιδευουν το προσωπο, το λαιμο το σωμα. Πλημυριζεις από συναισθηματα. κλεινεις τα ματια κι ονειρεύεσαι.
Angie - The Rolling Stones. Το πολύ γνωστο κομματι. Ξεκιναει με μια ακουστικη κιθαρα από το δεξι ηχειο, ένα ελαφρυ δακτυλιασμα στη χορδη και ωραιος ογκος που στη συνεχεια περναει στη μεση με τα φωνητικα του Μικ. Στην συνεχεια μπαινει και η δευτερη κιθαρα από δεξια και μια ηχητικη απολαυση από ένα από τα καλυτερα κομματια των Stones.
Another One Bites the Dust. Εδώ γκρεμίζουμε ντουβάρια! Ότι και να πω είναι λιγο. Ένα από τα πιο ρυθμικα κομματια των Queen. Φωνη κρυσταλο, και οργανα δυνατα διαμερισμος ηχητικος απέναντι σου και ατελειωτα γκαζια. Απλα είναι αδιανοητο να πιστεψεις ότι αυτό το πραγμα βγαινει από από μικρα ηχεια (βεβαια το σαμπ της FOCAL σπρωχνει αβιαστα)
Billy Cobham - Stratus. Άλλο ένα κομματι με εντονα δυναμικα. Τερμα τα γκαζια. Πολύ διαχωριστηκοτητα στα ηχεια. Απολαυση!
Γενικα. αν ειχα αυτό τον ηχο πριν μια εβδομαδα δεν θα προχωρουσα σε ντύσιμο στις γωνιες. Το παραθυρο είναι ένα πρόβλημα που δεν βλεπω λυση. Θα εκανα υπομονή και καποτε θα ειχα 4 σαμπ στις γωνιες. Αυτό ούτως η αλλως καποτε θα γινει. Τωρα ψωνισαμε, οποτε παμε για δυσκολες σπαζοκεφαλιες.
Οπως ειναι τωρα το ολο το συστημα κοστιζει λιγοτερο απο τα μισα λεφτα που κοστιζαν μονο οι ενισχυτες μου. Φτηνο παντως δεν το λες. Η Μετρικ τα εχει τα λεφτακια της. Το σαμπ και το Αρβους ειναι κι αυτα ενα κοστολογιο. Τα ηχεια ειναι πολυ προσιτα. Παιζουν απιστευτα καλα σε σημειο που ν αναρωτιεσαι αν χρειαζεσαι τα K&HΜάλλον είναι το πιο φτηνό ηχοσύστημα που είχες ποτέ, και προφανώς το καλύτερο ως τώρα! Μεγάλη επιτυχία!
Αυτό, αρκεί για να βγουν σαφέστατα συμπεράσματα.Οπως ειναι τωρα το ολο το συστημα κοστιζει λιγοτερο απο τα μισα λεφτα που κοστιζαν μονο οι ενισχυτες μου.