- Reaction score
- 135
bi amping οπότε επί δύο αλλά επειδή ο mk τα παίζει και μόνος του σε μέτριες εντάσεις μπορεί αρχικά να μου φτάσουν τα είκοσι
εγώ παραιτούμαι!θα δοκιμάσω κάποιο belden θέλω και σαράντα μέτρα
Κάνε ένα άλλο πείραμα που είναι άξιο θαυμασμού για το πώς λειτουργούν οι κανόνες της φυσικής. Βάλε τα ηχεία σου με το σαμπακι που έχεις σε ένα χώρο με μήκος 10 μέτρα και άλλο τόσο πλάτος να μείνεις Πάκης.Κι εγώ. Μάλιστα θα ήθελα να κάνω ένα πείραμα μια μέρα,. Να κουβαλήσω sub και τα 2 ηχεία στο WC, να δω πώς ακούγονται. Αλλά βαριέμαι τα κουβαλήματα.
Είναι απόρροια του...καπιταλιστικού συστήματος με την Αρχή της υπεραξίας που το συνοδεύει.Υπό το σκεπτικό να καταστήσουν πιο ελκυστικές τις υποβαθύφωνες μονάδες στον χρήστη ενθαρρύνοντάς τον κιόλας να προμηθευτεί μεγαλύτερο πλήθος...Οι εταιριες που φτιαχνουν σαμπ με μικρη διαμετρο γουφερ, για καοιο λογο τα κανουν. Λετε να αναφέρονται σε μικρα δωματια? Ξεκουραζουν μ αυτό τον τροπο το εργο των ηχειων και η οδηγηση τους γινεται ευκολοτερη?
Μιλάς με όποιον θα μπορούσε να σου δώσει μιαν εξήγηση στην εκάστοτε περίπτωση.Με τον Καρλ Μαρξ ομιλω?
Τέτοιο χώρο δεν έχω, αλλά θα ήθελα να κάνω ένα πείραμα στην ταράτσα.Κάνε ένα άλλο πείραμα που είναι άξιο θαυμασμού για το πώς λειτουργούν οι κανόνες της φυσικής. Βάλε τα ηχεία σου με το σαμπακι που έχεις σε ένα χώρο με μήκος 10 μέτρα και άλλο τόσο πλάτος να μείνεις Πάκης.
Ακόμα και σε τέτοια περίπτωση όμως,η ενδεδειγμένη απόσταση ακρόασης θα εξακολουθούσε να εξαρτάται από τα μεγέθη των εμπλεκόμενων woofer.Κάνε ένα άλλο πείραμα που είναι άξιο θαυμασμού για το πώς λειτουργούν οι κανόνες της φυσικής. Βάλε τα ηχεία σου με το σαμπακι που έχεις σε ένα χώρο με μήκος 10 μέτρα και άλλο τόσο πλάτος να μείνεις Πάκης.
Για να την έκανες ΄΄ταράτσα΄΄ στην ταράτσα θα χρειαζόσουν μονάδες...PA.Τέτοιο χώρο δεν έχω, αλλά θα ήθελα να κάνω ένα πείραμα στην ταράτσα.
Η ταράτσα δεν έχει boundaries με αποτέλεσμα να ισχύει αυτό που λέει ο Bhutia παραπάνω.Τέτοιο χώρο δεν έχω, αλλά θα ήθελα να κάνω ένα πείραμα στην ταράτσα.
Αυτο εννοείται αλλά θα μπορούσε να σπάσει ο κανόνας τον δύο σαμπΑκόμα και σε τέτοια περίπτωση όμως,η ενδεδειγμένη απόσταση ακρόασης θα εξακολουθούσε να εξαρτάται από τα μεγέθη των εμπλεκόμενων woofer.