Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 29.853
Άτιμη καρέκλα, ύπουλη, σιγανοπαπαδιά.Σ' αυτήν την πολυθρόνα λόγου χάριν, ο Μελιδης δεν έχει καταφέρει να δει ολόκληρη ταινία, στάνταρ ρίχνει ένα ύπνο όλ δι μανεϊ...
Άτιμη καρέκλα, ύπουλη, σιγανοπαπαδιά.Σ' αυτήν την πολυθρόνα λόγου χάριν, ο Μελιδης δεν έχει καταφέρει να δει ολόκληρη ταινία, στάνταρ ρίχνει ένα ύπνο όλ δι μανεϊ...
Όχι μόνο "τολμώ", αλλά το φχαριστιεται ο οργανισμός μου κιόλας!Παίξε τότε αυτό σε max SPL (αν τολμάς)
Εχει παίξει στο tresor (Βερολίνο) το 96 με το καλύτερο ήχοσύστημα (jbl) για club στον πλανήτη τότε. Αν είσαι κοντά σε αυτό εύγε...Όχι μόνο "τολμώ", αλλά το φχαριστιεται ο οργανισμός μου κιόλας!
Ωραία βαράει αυτό το κομμάτι, το έδωσα γκάζια μέχρι κει που αντέχω, πολύ ευχάριστο μπιτ, εύγε νέε μου!
Πολύ σωστά!κωστα στο δικαναλο που εχω η πληροφορια ειναι περισοτερη στο δεξι ηχειο
Το άκουσα κι εγώ κι έψαχνα να δω τι έπαθαν τ' ακουστικά μουΠολύ σωστά!
Όντως..Παρεμπιπτόντως, εντυπωσιακά καλός ήχος για εγγραφή με τηλέφωνο!
Μπορείς να δείξεις το ταργκετ κέρβ που έγινε η ηχογραφηση?Καθαρά και μόνο για χαβαλε, να κι άλλο ένα βιντεάκι χθεσινοβραδινό που το έγραψα για σας, αρκετά ικανοποιητικού χαμηλού για λάιβ του '91 αν δεν με απατά η μνήμη μου, δηλαδή πριν σχεδόν 30 χρόνια, και προφανώς θα χρειαστείτε καλής ποιότητας ακουστικά (για να πάρετε μια μυρωδιά του τι βγάζουν τα 4 σαμπ στο χώρο, υπό τον περιορισμό φυσικά της ποιότητας εγγραφής ενός κινητού τηλεφώνου)...
Πρόκειται για πολυκάναλο BLUE RAY, που το άκουσα με auro 3D upmixing, μέτριας εικόνας και αρκετά καλής ποιότητας ήχου (για την εποχή του), μα εξαιρετικής μουσικής από τον μεγάλο Μάιλς...
Η ακρόαση ήταν στο -23, στάθμη αναφοράς. Νορμάλ, προς χαμηλή. Χαμηλή γενικά και η ηχογράφηση, δεν ανέβηκαν τα ντεσιμπέλ.. Νομίζω όμως, πως οι συχνότητες αναπαραγωγής του μεγάλου εγχορδου, του ακουστικού μπάσου, κατέβηκαν αρκετά..
Enjoy!
Ναι αλλά στην περίπτωση του ear αυτό προέκυψε μετά από δικές του μοντες και επεμβασεις.
Το ηχείο από τη μάνα του είναι παθητικό.
Συνεπώς ο εαρ παίζει στην κατηγορια active transexual!
10-20Hz flat στα +2dBΜπορείς να δείξεις το ταργκετ κέρβ που έγινε η ηχογραφηση?