Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.754
Μην το λες , μην το λες.Το μόνο που μαρτυρα είναι οι στάθμες που μπορεί να πετύχει !
Κυκλοφορούν λαμπάτα μαραφέτια πολλαπλάσιας αξίας που ούτε αυτό δεν πιάνουν.
Μην το λες , μην το λες.Το μόνο που μαρτυρα είναι οι στάθμες που μπορεί να πετύχει !
ΤΑ, τα καλύτερα..όχι τοΗ απάντηση είναι .....το καλύτερο και ακριβότερο που μπορείς να πάρεις !
Ναι κάνει, ολα ΟΚ, ηρέμησε.Δε μας είπες: απμίξινγκ στο δικάναλο κάνεις; Ή δικάναλο προσχομεν και τα πολλά ηχεία μόνο στις ταινίες;
Άλλο ένα σοβαρό θέμα...
Δεν έχεις ακούσει όλα τα υπόλοιπα αφού...Και αφού γράφτηκαν ολα αυτά, να ξεκαθαρίσω πως το σύστημα παίζει ήδη καλύτερα από όλα τα συστήματα σαλονιού που έχετε ακούσει, μακράν. Καμία σχέση, ξεχάστε το, οτιδήποτε ξέρετε το σκίζει.
Κοινώς ορθοπαιδικέ μου ,μόλις ξεπεράσεις τη στάθμη αναφοράς ,τον ήπιες.....!!!Το δεύτερο κάνει μπαμ. Μόλις ξεφύγει έστω και ελάχιστα το δυναμικό εύρος, μόλις χρειαστούν υψηλότερα max spl, τότε η έλλειψη δυναμικής συμπίεσης πραγματικά κάνει μπαμ!
Το ηχοσύστημα που θα διαθέτει υψηλότερες δυνατότητες δυναμικών αντιθέσεων, δηλαδή αυτό που θα έχει υψηλότερα απαραμόρφωτα max spl, όταν θα κληθεί να τα δείξει, τότε θα κάνει τη διαφορά, εκεί πέφτει το σαγόνι.
Αυτά.
Αλλά στις χαμηλές στάθμες ακρόασης της τυπικής στάθμης αναφοράς, οι ακουστές διαφορές θα είναι ανάξιες λόγου, εφόσον και τα 2 προς σύγκριση δοκίμια έχουν τη δυνατότητα απαραμορφωτων και ασυμπιεστων σταθμεων μέχρι εκεί, μέχρι τη στάθμη αναφοράς.
Welcome to the real world.
Οχι ακριβώς, πάω και παραπάνω. Αρκετά παραπάνω, ο Ear είχε βασανίσει εδώ στο σπίτι μου φίλους Αθηναίους -με το Emotiva όχι τον Trinnov- στα 100+ μέση στάθμη και κορυφές 120db για μια ώρα και βάλε. Χωρίς εμφανώς αντιληπτή παραμόρφωση (είχε όμως).Κοινώς ορθοπαιδικέ μου ,μόλις ξεπεράσεις τη στάθμη αναφοράς ,τον ήπιες.....!!!
Και μπανιστήρι αδερφέ...πολύ μπανιστήρι..Αυτό πληρώνεις απο ένα σημείο και μετά, απαραμόρφωτο headroom, και είναι πολύ ακριβό το γ@μidi. Και ακούγεται σε πολύ χαμηλότερη στάθμη.
Σωστά!!!Και μπανιστήρι αδερφέ...πολύ μπανιστήρι..
Σκέψου να ξυπνάς κάθε πρωί στο σαλόνι του τζιο και να πίνεις τον καφέ σου χαζεύοντας τα τέρατα!
Αν και καταλαβαίνω τί εννοείς και συμφωνώ απόλυτα, μη μου πεις ότι κι εσύ δεν χαζεύεις τα δικά σου καλούδια, έστω και αν δεν είναι σαν αυτά του jio. Εγώ πάντως τα χαζεύω ακόμα.Και μπανιστήρι αδερφέ...πολύ μπανιστήρι..
Σκέψου να ξυπνάς κάθε πρωί στο σαλόνι του τζιο και να πίνεις τον καφέ σου χαζεύοντας τα τέρατα!
Μα ακριβώς επειδή χαζεύω ακόμα και τα δικά μου που είναι σαν προσχολικά παιχνίδια σε σχέση με αυτά του τζιο ,για αυτό το λέω..!Αν και καταλαβαίνω τί εννοείς και συμφωνώ απόλυτα, μη μου πεις ότι κι εσύ δεν χαζεύεις τα δικά σου καλούδια, έστω και αν δεν είναι σαν αυτά του jio. Εγώ πάντως τα χαζεύω ακόμα.
ΚρυφοχαλιεντάΚαι μπανιστήρι αδερφέ...πολύ μπανιστήρι..