Παρουσίαση συστήματος... PMC

Reaction score
4.794
Εάν θέλει ας τραβήξει τον καναπέ ποιο μπροστά μόνο να δει πως είναι αισθητικά .
Είμαι σίγουρος ότι το έχει σκεφτεί έτσι και αλλιώς .
Αλλά μετά θα του μπουν ιδέες για 7καναλο συν ατμος .
Οπότε ας κάτσει στα αυγά του .
Έτσι κ αλλιώς ονειρικό σύστημα είναι ήδη ...

Reaction score
5.444
Οι χτυπητές παραφωνίες για μένα είναι η TV να κάθεται πάνω στο κεντρικό, και τα surround πάνω στα σαμπ.
Και τα τρία ηχεία θα τα σήκωνα, το κεντρικό πάνω από την TV, και τα surround επίσης σε βάσεις πιο ψηλά.

Το πανί έτσι όπως είναι, με την εικόνα να ξεκινάει κυριολεκτικά στο ταβάνι, δεν το βλέπω ελκυστικό.

Μια 88άρα TV άραγε δεν θα ήταν τέλεια; Με κατάργηση πανιού, προβολέα, και μικρής TV.

P

PMC

Guest
Οι χτυπητές παραφωνίες για μένα είναι η TV να κάθεται πάνω στο κεντρικό, και τα surround πάνω στα σαμπ.
Και τα τρία ηχεία θα τα σήκωνα, το κεντρικό πάνω από την TV, και τα surround επίσης σε βάσεις πιο ψηλά.

Το πανί έτσι όπως είναι, με την εικόνα να ξεκινάει κυριολεκτικά στο ταβάνι, δεν το βλέπω ελκυστικό.

Μια 88άρα TV άραγε δεν θα ήταν τέλεια; Με κατάργηση πανιού, προβολέα, και μικρής TV.

Δεν κάθεται πάνω στο κεντρικό η τηλεόραση .....στον τοίχο είναι βιδωμένη. :dance:

Τα Ηχεια αυτά είναι πολύ βαριά ! 60 κιλά το κάθε ένα ! Δεν θέλω να τα σηκώσω.

Αυτό με την τηλεόραση μου άρεσε ...:dance2:

Reaction score
15.543
Μπορείς να έχεις και την μεγάλη TV και το κεντρικό σε όποιο ύψος θέλεις ;)
Εννοώ να έχει το κεντρικό δυνατότητα κλήσης αλλά και σε πιο ύψος θέλεις να είναι ανάλογα αν θες να δεις tv η προβολέα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.894
Μην το γελάτε καθόλου κ. Τζιοβάνι μου! Βέβαια, το χρώμα είναι ένα μικρό πρόβλημα, όπως και το ότι ξηλώνονται εύκολα, οπότε χρειάζονται προσοχή στο ξεσκόνισμα.

Καλορίζικα επί τη ευκαιρία. Εύχομαι να αξιωθείτε να τα δείτε και σε δωμάτιο τριπλασίου εμβαδού. :thumbsup:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.079

Επινοητικός.Μόνο που πρέπει - εφόσον το πάρεις σοβαρά- να φτιάξεις τρεις τουλάχιστον εξάδες από όμοια μεταξύ τους lego-μπλοκ και να τα τοποθετήσεις ανά εξάδα - με ψευδοτυχαία κατανομή των ενοτήτων σε καθεμία εξ αυτών - σε σημεία πρώτης κατοπτρικής ανάκλασης για κύρια και περιφερικά ηχεία αντιστοίχως οπωσδήποτε πάνω στην οροφή για ξεκίνημα.
Στις δε κατακόρυφες επιφάνειες της εσοχής συνιστάται ευρυζωνική απορρόφηση,αφού οι αποστάσεις των πρώτων είναι πολύ κοντινές ως προς τις θέσεις των ακροατών.
Ωωωωω, καλή ιδέα!!! Θα αγοράσω να φτιάξω κι εγώ δοκιμαστικούς διαχύτες!! Αν δεν μου αρέσει το αποτέλεσμα, τα σπάω και τα δίνω στα παιδιά του κουμπάρου! :D :D :D
Για να μην ξεχνιόμαστε,δεν είναι μόνο το βάθος των φρεατίων που καθορίζει ωφέλιμη ζώνη και αποτελεσματικότητα σε διαχυτική διάταξη τύπου Schroeder,αλλά και το εμβαδόν.

Attachments

Last edited:

P

PMC

Guest
Μην το γελάτε καθόλου κ. Τζιοβάνι μου! Βέβαια, το χρώμα είναι ένα μικρό πρόβλημα, όπως και το ότι ξηλώνονται εύκολα, οπότε χρειάζονται προσοχή στο ξεσκόνισμα.

Καλορίζικα επί τη ευκαιρία. Εύχομαι να αξιωθείτε να τα δείτε και σε δωμάτιο τριπλασίου εμβαδού. :thumbsup:

Σας ευχαριστώ πολύ. :)

Reaction score
11.193
Εγώ θα σου πω πολύ καλή ιδέα με τα lego σαν δοκιμή, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω από ποιά συχνότητα και πάνω κάνουν δουλειά; Αυτό βγαίνει από το μέγεθος του τετραγώνου που χρησιμοποίησες ως δομικό στοιχείο. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ μικρό και θα κάνει δουλειά από αρκετά υψηλή συχνότητα και πάνω. Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, θέλουμε μέγεθος τετραγώνου 5 εκατοστά ή και παραπάνω. Πείτε και αυτοί που ξέρετε, παρακαλώ!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.894
Εγώ θα σου πω πολύ καλή ιδέα με τα lego σαν δοκιμή, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω από ποιά συχνότητα και πάνω κάνουν δουλειά; Αυτό βγαίνει από το μέγεθος του τετραγώνου που χρησιμοποίησες ως δομικό στοιχείο. Κατά τη γνώμη μου είναι πολύ μικρό και θα κάνει δουλειά από αρκετά υψηλή συχνότητα και πάνω. Από αυτά που έχω διαβάσει μέχρι τώρα, θέλουμε μέγεθος τετραγώνου 5 εκατοστά ή και παραπάνω. Πείτε και αυτοί που ξέρετε, παρακαλώ!
Μια τετραγωνικού σχήματος, λεία επιφάνεια ανακλά πλήρως τις συχνότητες των οποίων το μήκος κύματος είναι ίσο ή μικρότερο του μήκους της πλευράς του τετραγώνου, και μερικώς αυτές, των οποίων το μήκος κύματος είναι ίσο ή μικρότερο της διαγωνίου του.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.908
Κι οι πίθηκοι κάνουν δουλειά, κι είναι και σε ωραίο σκοτεινό χρώμα, βάλτε πιθήκους στους τοίχους στα ταβάνια παντού.

Μαζί με τους βράχους από κάτω, όλο το ντεκόρ.

Εγγυημένα κάνει δουλειά, θα σωθείτε.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.920

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.836
Members
38.246
Νεότερο μέλος