Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.095
Μου φαινεται οτι εδω μεσα καποιοι "υπεργνωστες" δεν ειναι ετοιμοι να παραδεχτουν οτι καποιοι μυθοι τους καταρριπτονται απο εναν μεσοαστο....
Νομιζα οτι ησασταν προθυμοι να κουβεντιασετε και οχι να θαβετε οποιον εχει τη γνωση να αντιδικει μαζι σας φιλικα!

Οχι.Αλλαγη διατροφης και τροπου ζωης-κατι που δε θα σου πει ο χρηματολαγνος και μη ενημερωμενος μεσω σεμιναριων γιατρος...
Οποιοδήποτε μέτρο λειτουργεί στη δια βίου πρόληψη από τον ίδιο τον ασθενή και βελτίωση ποιότητας ζωής είναι αποδεκτόν.

Αλλά σκέψου ότι κάτι ανάλογο κάνουν και όσοι μελετούν ενδελεχώς στο πλαίσιο της ενασχόλησης για τον ελεύθερο χρόνο....;)

A

amoustakas

Guest
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε, αμφότερες πλευρές είναι φάουλ. Εμείς τη παλεύουμε με τα καλώδια, οι άλλοι με τους επεξεργαστές. Όλοι απο μια κοινή αφετηρία που ( πρέπει να είναι ) ο σωστός χώρος. Καμία απο τις δύο πλευρές λοιπόν δεν έχει ατόφια τη πληροφορία. Εμείς χώνουμε καλώδια με το σκεπτικό ότι επιτρέπουμε όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες να περάσουν απο το ένα μέρος της αλυσίδας στο άλλο, εσείς παρεμβαίνετε και αυξομειώνετε τμήματα της πληροφορίας για να ματσάρει το σύστημα με τον χώρο. Αν θέλεις δηλαδή να είμαστε σκεπτικιστές, να είμαστε. Αλλά να είμαστε σκεπτικιστές έναντι όλων των διαθέσιμων επιλογών.
Βαρύς ο χαρακτηρισμός περί μορφωτικού επιπεδου λοιπόν, είναι καθαρά θέμα γούστου και επιθυμίας - δυνατότητας ενασχόλησης με νέες εκδοχές του αντικειμένου.
Νίκο τα καλώδια κάνουν διαφορές και θα έλεγα αρκετά μεγάλες, αλλά προς τυχαίες κατευθύνσεις. Δεν υπάρχουν ακριβότερα-καλύτερα καλώδια. Ότι κάτσει καλύτερα είναι. Το έχω δοκιμάσει μην ξοδεύεσαι άδικα. Αν θέλεις πάρε ένα λαμπάτο προ και παίξε με προενισχύτριες. Τουλάχιστον εκεί δεν υπάρχει χασούρα. Περίπου όσο παίρνεις μία NOS τόσο την πουλάς και πολύ εύκολα.

Reaction score
12.240
Εύστοχη η ατάκα,αλλά...ας μην αστειευόμαστε σε κάθε ευκαιρία με το εμπόριο οργάνων...
Ναι, αλλά το πιάσατε το νόημα. Αν και ο Γιάννης, όχι και τόσο.

Ε ντροπή.

Τη σχέση έχει ο Trinov με το Γιάνη;

Trinnov.

:lolsign:
Ναι, το σκέφτηκα ότι παρέλειψα ένα "n", αλλά το ίδιο κάνει.

Μου φαινεται οτι εδω μεσα καποιοι "υπεργνωστες" δεν ειναι ετοιμοι να παραδεχτουν οτι καποιοι μυθοι τους καταρριπτονται απο εναν μεσοαστο....

Νομιζα οτι ησασταν προθυμοι να κουβεντιασετε και οχι να θαβετε οποιον εχει τη γνωση να αντιδικει μαζι σας φιλικα!
Nope, σχόλιο για το κόστος κτήσης του Trinnov ήταν. Κατά τ'άλλα, είμαι κάπου στη μέση.

Reaction score
891
Το οτι έχει τελειώσει κάποιος διαιτολόγος ή μηχανικός ήχου δεν εξυπακούεται οτι ξέρει τί κάνει... Δεν κατεβαίνει η περιστερά να σε φωτίσει με το που παίρνεις το πτυχίο και μπορεί να μη γίνει και μέχρι να βγεις και στη σύνταξη...

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.749
Αρκετοί γιατροί σου λένε και τα δύο.
Δεν είναι σωστό να τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι.
Απλά ο ασθενής επιλέγει σχεδόν πάντα τον εύκολο και γρήγορο τρόπο, τα χάπια.

Αν το πάω λίγο παραπέρα ο νέος τρόπος ζωής, δηλαδή η ταχύτητα και η μόνιμη προσμονή για κάτι καινούργιο έχουν καταντήσει τον άνθρωπο χωρίς υπομονή.
Πρόσφατη έρευνα που διάβασα έλεγε ότι στην επιλογή να κάτσουν 15' σε απόλυτη ηρεμία χωρίς να κάνουν τίποτα ή να πατήσουν ένα κουμπί για ένα μικρό ηλεκτροσόκ και να φύγουν αμέσως η συντριπτική πλειοψηφία πάτησε το κουμπί.

A

AKARL

Guest
Μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα αυτός, αλλά μέχρι ενός ορίου και φυσικά, μέχρι να τα αλλάξει, ισχύουν όσα ισχύουν.
Δηλαδή ναι, όλα γίνονται, αλλά όχι με ένα τυπικό 6-αρακι για 8 οκτάβες, αυτό δε γίνεται, τουλάχιστον με την υπάρχουσα τεχνολογία.
Δεν γίνεται όμως να καταστρατηγούνται οι κανόνες της Φυσικής
Δε νομίζω να νομίζετε ότι νομίζω ότι το γουφεράκι του Πούτση θα συντρίψει τσι νόμοι τση Φυσικής, έτσι; :wink:

Αυτό που υπαινίχθηκα ήτο ότι το εν λόγω γουφεράκι, αν ευσταθούν τα προδιαγεγραμμένα νούμερά του, οι μετρήσεις του και οι τεχνολογίες που ενσωματώνει, έχει οριζμένα καινοτόμα χαρακτηριστικά τα οποία είναι τουλάχιστον λίαν ενδιαφέροντα, λ.χ. η λεγόμενη "Low Magnetic Hysteresis Distortion" μου φαίνεται πολύ ιντριγκαδόρικη.

Τέλος, αντί να κάνω ασκήσεις επί χάρτου σχετικά με το τι και γιατί θα αγόραζα αν είχα διαθέσιμο έναν σκαζμό Αφτιά για κσόδεμα, προτιμώ να φαντασιώνομαι ένα χαριτωμένο ζεύγος ενεργών μόνιτορζ υλοποιημένα με τα εν λόγω γουφεράκια, με καρδγιαγγειακό λοβό στα μπάσα, με ντιεσπί κι απόλα ... σε προσιτή για μένα τιμή. :wink:

Εννοείται συνοδεία μίας (1) υποβαθύφωνης μονάδας έχουσας αντίστοιχα χαρακτηριστικά, ήτοι:

Low Force Factor Modulation
Very Constant Force Factor over Excursion
Low Surround Radiation Distortion
Low Magnetic Hysteresis Distortion

Μαρή Μαϊμού, έχουμε και κοινές λογοτεχνικές αγάπες; :thumbsup::drinks:

Μάλλον δεν ξέρεις που έμπλεξες. Σιγά σιγά...
Και να πεις ότι δεν τον είχα προειδοποιήσει; Με άκουσε; ... :headbang:

Last edited by a moderator:

Shepherd

Μόνιμος
Reaction score
10.754
Πρόσφατη έρευνα που διάβασα έλεγε ότι στην επιλογή να κάτσουν 15' σε απόλυτη ηρεμία χωρίς να κάνουν τίποτα ή να πατήσουν ένα κουμπί για ένα μικρό ηλεκτροσόκ και να φύγουν αμέσως η συντριπτική πλειοψηφία πάτησε το κουμπί.
Πολλά είναι 15 λεπτά, ούτε 15 δλ δεν θα άντεχα :gotcha:

Reaction score
3.080

Post automatically merged:

Οχι.Αλλαγη διατροφης και τροπου ζωης-κατι που δε θα σου πει ο χρηματολαγνος και μη ενημερωμενος μεσω σεμιναριων γιατρος...
Αν ήταν κάτι πολύ σοβαρό δε νομίζω να αρκούσε η αλλαγή διατροφής. Με την υγεία δεν είναι να παίζεις.

A

amoustakas

Guest
Ντροπή και έλεος μαζί.
Που πας ρε καραμήτρο, να κάνεις μαθήματα και στον Τουλ με τα 6-ακια σου και τις "εμπειρίες" σου;
Ξέρεις καλό μου παιδάκι ποιος είναι αυτός;
Αυτό που'γραψες, ξεπερνά τα όρια...
Δεν συνεχίζω, γιατί θα γράψω μεγάλες χοντράδες.
Πείτε όμως ότι τις έγραψα ήδη.
Είμαι έξαλλος.
Εμένα με κάνει έξαλλο ο Toole που έχει ανάποδα τα ηχεία του.:lol:

Reaction score
30.453
Εχω καποιες ενστασεις σε καποιες απο τις θεωριες του Toole.
Και μπορω να σου το αποδειξω ψιατι το εχω καταφερει ο ιδιος σε πολλους τομεις εκτος αυτου.

Προγραμματισμο αγραφου εγκεφαλου αυτοκινητου,
Διαιτολογου,
Προσωπικου γυμναστη,
Γαστρεντερολογου και ουρολογου!

It keeps getting better and better..!!
Πλέον και με guest star τον κουκαραμ...!!!

Reaction score
4.794
Οσα καλα και να κανει το dsp,δεν υπαρχει περιπτωση να σου βελτιωσει την εικονα ενος συστηματος και δεν αποφευγεις την αισθητη μειωση ηχητικης ποιοτητας με τα τρεχοντα μηχανηματα της αγορας!
Post automatically merged:

Δεν ηξερα οτι υπαρχει και αλλος Ελληνας που παρακολουθει αυτο το ψαγμενο καναλι!
Υπάρχει κ άλλος τρόπος να γίνει δουλειά .
Ούτε καλώδια ούτε dsp
συχνότητες Χέλμχολτζ
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διάσπαρτα κουτάκια που κρύβονται παντού .
Για τις χαμηλές συχνότητες γίνονται φοβερά τραπεζάκια
Βέβαια τις μετρήσεις δεν της γλιτώνεις με τίποτα !!!

Reaction score
3.628
Υπάρχει κ άλλος τρόπος να γίνει δουλειά .
Ούτε καλώδια ούτε dsp
συχνότητες Χέλμχολτζ
Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με διάσπαρτα κουτάκια που κρύβονται παντού .
Για τις χαμηλές συχνότητες γίνονται φοβερά τραπεζάκια
Βέβαια τις μετρήσεις δεν της γλιτώνεις με τίποτα !!!
Για διαφραγματικες συντονισμενες μπασοπαγιδες μιλας;

Reaction score
30.453
Για πες μας ρε Γιάνννη 2-3 μύθους που κατέρριψες και κυρίως για τον τρόπο που τους κατέρριψες.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.933
Για τον μηχανικο κανεις ενα τεραστιο λαθος!

Αν κατεχεις το θεμα και διαβασεις εχοντας το μυαλο σου ανοιχτο,πετυχαινεις και καλυτερο αποτελεσμα απο καποιον ειδικο!

Και μπορω να σου το αποδειξω ψιατι το εχω καταφερει ο ιδιος σε πολλους τομεις εκτος αυτου.

Προγραμματισμο αγραφου εγκεφαλου αυτοκινητου,
Διαιτολογου,
Προσωπικου γυμναστη,
Γαστρεντερολογου και ουρολογου!

Αυτα απο μενα!
Εντάξει, πείστηκα.
Πάρε το 17

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.839
Members