- Reaction score
- 15.469
ο χωσμενος γκουρου μρεΠχοιός;![]()
ο χωσμενος γκουρου μρεΠχοιός;![]()
Ηντάπαθε;ο χωσμενος γκουρου μρε
Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοιΆλλωστε σήμερα ζουμε, κι αύριο μας τρώνε τα σκουλήκια,
Εγώ που σου έστειλα αυτοβούλως και πολύ πριν καθιερώσεις αυτή την πολιτκή, ένα BR-Audio των ZZ Top και το έβγαλες σκάρτο (μπαγάσα!), δικαιούμαι μια εξαίρεση, σωστά; Αυτό που θα φέρω, θα το κρατήσω, δεν θα στο αφήσω, εντάξει;Μεταφέρω εδώ αυτούσιο το ποστ μου, που έπεσε σε παραδίπλα θρεντ, κι αφορά "πρόσκληση ακρόασης", με διδακτικό περιεχόμενο πάντα:
Όποιος θέλει, μπορεί να έρθει σε μένα να ακούσει όποια πολυκάναλη (κατά προτίμηση immersive) ηχογράφηση θέλει, την οποία θα έχει ήδη ακούσει (σπίτι του ή όπου αλλού θέλει) σε δικάναλο. Δηλαδή, τρόπον τινά, να έχει μια άποψη για το πώς ακούγεται αυτή η ηχογράφηση.
Δηλαδή, αγοράστε ένα BR AUDIO με Dolby Atmos μιας μουσικής που την ξέρετε και σας αρέσει, (οποιοδήποτε είδος μουσικής - μου είναι αδιάφορο το είδος που ακούτε), κι ελάτε να ακούσετε το δικάναλο stream, και μετά το πολυκάναλο ή/και immersive stream, καθώς στάνταρ εμπεριέχονται και τα δύο.
Αν δε βρίσκετε σε BR AUDIO αυτό που σας αρέσει, ψάξτε σε SACD, αρκεί να έχει το .1 κανάλι, δηλαδή είτε 5.1 είτε 7.1 μου κάνει. Θα ακούσετε ομοίως το δικάναλο στριμ και μετά το πολυκάναλο, και καπάκι upmixing σε immersive.
Φεύγοντας, ο δίσκος (BR AUDIO ή SACD) παραμένει σε μένα, έστω και για να διώχνω τα περιστέρια.
Φόρος. Τίποτα δεν είναι τζάμπα.
Επίσης, εφόσον φέρετε ένα οπτικό δίσκο με πολυκάναλη μουσική, δικαιούστε να ακούσετε και έως 10 κομμάτια μουσικής δικά σας, συνολική ώρα ακρόασης όχι πάνω από μισή ώρα, που θα τα φέρετε σε σκληρό δίσκο ή στικάκι, και φεύγοντας θα τα πάρετε μαζί σας. Δικάναλα δε θέλω τίποτα.
Δικές μου μουσικές δε θα ακούσετε καθόλου, μόνο ο,τι μουσικές φέρετε, αυτές θα ακούσετε, σε όποια δειγματοληψία θέλετε.
Στάθμες ακρόασης επιτρεπτές μόνο ίσες ή ανώτερες της στάθμης αναφοράς, εύρος διαθέσιμο για σας έως 20 ντεσιμπέλ πάνω από τη στάθμη αναφοράς, δηλαδή το βολιουμ στο χέρι σας και βάλτε το όπου επιθυμείτε, από -23 έως -3 (δηλαδή από 85 έως 105 ντεσιμπέλ μέσης στάθμης σε οποιαδήποτε μουσική). Το παραπάνω το κρατάω για πάρτη μου (και για τον τερματογκαζι, που μιλάμε την ίδια γλώσσα στη στάθμη).![]()
Χμ χμ.. ένα θέλει.Εγώ ψηφίζω για δύο infrasub έτσι για την αλητεία![]()
.
Παει , βαλθηκε να το γκρεμισει συθεμελα το τσαρδι του ο ντοκ ...
εδω απολαμβανει μομπυ
![]()
Θα ήθελα να διευκρινίσω πως το fine tuning δεν έγινε από μένα, ούτε το κάναμε μαζί με τον ντιμιφουτ.Εγινε σήμερα το βράδυ fine tuning, μισαωράκι, δεν ήθελε πολλά πολλά.
Ως συνάδελφοι ,ανταλλάσετε και πενηντάρικα μεταξύ σας?Τες πα, εύγε συνάδελφε! Άξιος!![]()
Όχι, είναι δωρεάν, το λέει η ιατρική δεοντολογίαΩς συνάδελφοι ,ανταλλάσετε και πενηντάρικα μεταξύ σας?![]()