Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

A

AKARL

Guest
Ένσταση!!! Με τέτοια επιτυχία του νήματος, δικαιούται και μία και περισσότερες, έστω και με επιχορήγηση της εργοδοσίας!
Ναι! Να απαιτήσουμε να αναλάβει η εργοδοσία του αβουσάιτ τα έξοδα μεταφοράς, παραμονής και διατροφής, καθώς και την αμοιβή του, πιστοποιημένου απ' την Τριννόφ, καλιμπρέιτορ Νταχάρη666.

Επειδή τα ανωτέρω στοιχίζουν πολύ μπορεί να υπάρχει live feed σε συνδρομητικό channel στο youtube για όσους προτίθενται να παρακολουθήσουν λάιβ το καλιμπρέισιο της εννιαίας οντότητας του Γιάνννη απ' τον one and only. :party:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.955
Αν κλεισω τα ματια και καταλαβω τη θεση των ηχειων,πχ,αυτο θα μου δειξει προβλημα στο χωρο η στην ποιοτητα ενος η περισσοτερων μηχανηματων-ηχειων.
Μόνο και μόνο που έχει τον Trinnov εκεί μέσα, και τίποτα να μην είχε βάλει στα ντουβάρια πάλι δεν θα καταλάβαινες.
Οπότε ξέχασε το.

Και όπως λέει και ο Toole.
Θες να κρίνεις έναν ήχο; Δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου εφόσον βλέπεις. ;)

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
42.383
.. με κινδυνο να κληθω σε δικη, θα πω ενα ονομα : nhma.
.. αν και ατρομητη μαιμου, ευ-ψαρσως δηλονω οτι φοβαμαι να παω στου Κυριου EAR πλεων (τους λογους τους κραταω αποκρυφους για την ωρα).:showingbiceps:

Reaction score
12.264
Κι εγώ αναζητώ ένα βιβλίο με τίτλο "Στα Ίχνη της Ψευδαίσθησης" του 1993. Ξέρει κανείς που θα μπορούσα να το βρω;
Δύο τεύχη "ερωτική αρμονία" αν θέλεις, στα βρίσκω.

Αγαπητέ μου Νίκο,

Μέσα στα γραπτά σου, διακρίνω μια προσπάθεια απαγκίστρωσης από τα δεσμά του παραδοσιακού Χάι Εντ, αλλά δυστυχώς ακόμα είσαι δέσμιος των προκαταλήψεων και των θεωριών συνωμοσίας.

Αναγνωρίζω την προσπάθεια που κάνεις, αλλά δυστυχώς βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι που χρειάζεται να σβήσεις ο,τι ήξερες ως τώρα ως άχρηστο, και να αλλάξεις ροτα 100% για να τελειώνεις. Ειδάλλως απλώς θα ταλαιπωρηθείς καμιά πενταετία μέχρι να τα χωνέψεις σιγά σιγά και να καταλήξεις να κάνεις ακριβώς αυτά που σε λέγαμε από πέρσι.. ;)
Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένα μικρό σύστημα όπως αυτό που προτείνατε χθες, μπορεί να κοντράρει σαφώς ακριβότερα, υποτιθέμενα πιο σοφιστικέ. Επίσης, αν είναι τόσο καλά τα μικρά, γιατί εσείς έχετε στήσει ακριβότερα συστήματα και επιπλέον ( σε συνέχεια της ανάρτησης του Dimifoot ), αν όλοι έχετε τις ίδιες καμπύλες, τότε ρε παιδιά ποια η διαφορά ανάμεσα στα συστήματά σας; Νομίζω ότι πρέπει όντως να κάνω τουρ για να ακροαστώ. Κερνάω και πιτόγυρα. Ψηθείτε.

Η κριση μου εχει να κανει με σωστη σκηνικη παρουσια και την αληθοφανεια στις χροιες των οργανων.Αν κλεισω τα ματια και καταλαβω τη θεση των ηχειων,πχ,αυτο θα μου δειξει προβλημα στο χωρο η στην ποιοτητα ενος η περισσοτερων μηχανηματων-ηχειων.
Post automatically merged:

Δηλαδη με ενα συνηθες παρομοιο θεμα,ποσα ποστς πανω κατω θα περιμεναμε;
Χμ. Σε εκείνο το λαμπάτο σύστημα που πήγαμε με τον Λέανδρο, αφενός δεν χρειαζόταν να κλείσεις τα μάτια για να ακούσεις τη σκηνή, αφετέρου άκουγες το ίδιο σε όλο το χώρο. Άκρως ενδιαφέρον σε λέω.

A

AKARL

Guest

Reaction score
3.628

Η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι ένα μικρό σύστημα όπως αυτό που προτείνατε χθες, μπορεί να κοντράρει σαφώς ακριβότερα, υποτιθέμενα πιο σοφιστικέ. Επίσης, αν είναι τόσο καλά τα μικρά, γιατί εσείς έχετε στήσει ακριβότερα συστήματα και επιπλέον ( σε συνέχεια της ανάρτησης του Dimifoot ), αν όλοι έχετε τις ίδιες καμπύλες, τότε ρε παιδιά ποια η διαφορά ανάμεσα στα συστήματά σας; Νομίζω ότι πρέπει όντως να κάνω τουρ για να ακροαστώ. Κερνάω και πιτόγυρα. Ψηθείτε.

Χμ. Σε εκείνο το λαμπάτο σύστημα που πήγαμε με τον Λέανδρο, αφενός δεν χρειαζόταν να κλείσεις τα μάτια για να ακούσεις τη σκηνή, αφετέρου άκουγες το ίδιο σε όλο το χώρο. Άκρως ενδιαφέρον σε λέω.
Κλεινοντας τα ματια,η χαμηλωνοντας εστω τον φωτισμο,αυξανεις την ηδη υπαρχουσα ψευδαισθηση!

Μόνο και μόνο που έχει τον Trinnov εκεί μέσα, και τίποτα να μην είχε βάλει στα ντουβάρια πάλι δεν θα καταλάβαινες.
Οπότε ξέχασε το.

Και όπως λέει και ο Toole.
Θες να κρίνεις έναν ήχο; Δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου εφόσον βλέπεις. ;)
Δεν τον εχω ακουσει τον κυριο Σοβιετικο,οποτε....

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.376
Η κριση μου εχει να κανει με σωστη σκηνικη παρουσια και την αληθοφανεια στις χροιες των οργανων.Αν κλεισω τα ματια και καταλαβω τη θεση των ηχειων,πχ,αυτο θα μου δειξει προβλημα στο χωρο η στην ποιοτητα ενος η περισσοτερων μηχανηματων-ηχειων.

Δηλαδη με ενα συνηθες παρομοιο θεμα,ποσα ποστς πανω κατω θα περιμεναμε;
Το δικό σου νήμα έχει ξεφύγει από τα μέτρα των ΄΄ομοειδών΄΄.
Θέτει υποψηφιότητα για το ΄΄Hall of Fame΄΄,στο οποίο σημειωτέον ανήκουν νήματα όπως των Ear & Dimifoot.
Κλεινοντας τα ματια,η χαμηλωνοντας εστω τον φωτισμο,αυξανεις την ηδη υπαρχουσα ψευδαισθηση!

Δεν τον εχω ακουσει τον κυριο Σοβιετικο,οποτε....
Θωρακίσου μονάχα άμα τον άκουγες με κάθε πιουρίστική δικαιολογία μπορείς να συσσωρεύσεις.Και είναι γαλλικής προέλευσης...

Έχε υπόψιν κιόλας ότι στου Ear είναι οι συνθήκες καλύτερες από τυπικούς εκθεσιακούς χώρους επίδειξης...

Έχει ήδη εξηγηθεί...Παίζουν δυνατότερα με κατώτερες παραμορφώσεις και με ευρύτερη ωφέλιμη ζώνη λειτουργίας,ώστε να πιάνουν το ικανοποιητικό δυναμικό εύρος υπό οικιακές - και όχι...στουντιακές - συνθήκες.

Ακριβώς επειδή δεν κατοικούν σε...στούντιο,όπως διατείνονται διάφοροι...ανυποψίαστοι για τις δικές τους συνθήκες ακρόασης.

Α ξέχασα,για να διατηρούν οπωσδήποτε και την πιστότητα των...χροιών στα όργανα κατά την άνοδο της στάθμης. ;)

Σε συνηθισμένα και μη επιζήμια για την ακοή επίπεδα,τα οποία δεν μπορούν να επιτύχουν απαραμόρφωτα τα συνήθη λυχνιακά setup...

Last edited:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.839

Reaction score
3.628
Το δικό σου νήμα έχει ξεφύγει από τα μέτρα των ΄΄ομοειδών΄΄.
Θέτει υποψηφιότητα για το ΄΄Hall of Fame΄΄,στο οποίο σημειωτέον ανήκουν νήματα όπως των Ear & Dimifoot.

Θωρακίσου μονάχα άμα τον άκουγες με κάθε πιουρίστική δικαιολογία μπορείς να συσσωρεύσεις.Και είναι γαλλικής προέλευσης...

Έχε υπόψιν κιόλας ότι στου Ear είναι οι συνθήκες καλύτερες από τυπικούς εκθεσιακούς χώρους επίδειξης...

Έχει ήδη εξηγηθεί...Παίζουν δυνατότερα με κατώτερες παραμορφώσεις και με ευρύτερη ωφέλιμη ζώνη λειτουργίας,ώστε να πιάνουν το ικανοποιητικό δυναμικό εύρος υπό οικιακές - και όχι...στουντιακές - συνθήκες.

Ακριβώς επειδή δεν κατοικούν σε...στούντιο,όπως διατείνονται διάφοροι...ανυποψίαστοι για τις δικές τους συνθήκες ακρόασης.
Νομιζω οτι μπορω να λαβω τιμητικα το σχολιο περι του θεματος.Δεν αμφιβαλλω σε τιποτα για το χωρο του Κωστα,αλλα δε μπορω να πιστεψω κανεναν,πριν το διαπιστωσουν τα ιδια μου τα αυτια!

Reaction score
23.870
Ρε παιδιά, μιας που το αναφέρατε ο Τζωρτζάκης δραστηριοποιείται ακόμα?
Θυμάμαι ακόμα σα τώρα που στη δευτέρα γυμνασίου, με ένα Βρετανικό Audio review στο χέρι (που είχα ταξιδέψει μέχρι τη Γλυφάδα και κατέθεσα χαρτζιλίκι εβδομάδας για να το πάρω λολ), να ζητάω ανταλλακτικά για λυχνιακό phono stage :lol: :lol: :lol: :lol:
Ακόμα τον θυμάμαι πίσω από το πάγκο να με κοιτάει με ένα βλέμμα "Πάει καλά τούτο δω?" και να μου λέει αγόρι μου έχεις ξαναφτιάξει κάτι γενικώς σχετικό με τα ηλεκτρονικά? :lol::lol:
Και φυσικά εμπειρία και το SS σύστημά του ακούσαμε μετά από κάποια χρόνια.
εσυ μιλας για εποχες που ηταν στον βαλτερ ...

νομιζω πλεον δεν κανει κατι σχετικο , οχι τουλαχιστον στο βαθμο που εκανε αρχες δεκαετιας 2000 που ηταν επισημος εισαγωγεας της seas.
το μαγαζι το ειχε κλεισει και ειχε φτιαξει ενα χωρο εργαστηριου λιγο κατω απο το σπιτι του. εκ τοτε δεν ιδεα τι κανει (περαν απο body building που το χει ξεκολιασει το θεμα)

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.376
Νομιζω οτι μπορω να λαβω τιμητικα το σχολιο περι του θεματος.Δεν αμφιβαλλω σε τιποτα για το χωρο του Κωστα,αλλα δε μπορω να πιστεψω κανεναν,πριν το διαπιστωσουν τα ιδια μου τα αυτια!
Δεν σου τα αναφέρω προκειμένου να (με) πίστευες,αλλά ώστε να ήσουν...προετοιμασμένος εφόσον πήγαινες. ;)

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.694
Ναι! Να απαιτήσουμε να αναλάβει η εργοδοσία του αβουσάιτ τα έξοδα μεταφοράς, παραμονής και διατροφής, καθώς και την αμοιβή του, πιστοποιημένου απ' την Τριννόφ, καλιμπρέιτορ Νταχάρη666.
Να το προσέξουμε λίγο αυτό, γιατί ο @daharis666 πάει "πακέτο" με τον "ασβό" του (όπως ο ίδιος τον αναφέρει :biggrin: ), συνδυασμός ο οποίος μπορεί να αποβεί φονικός για παντός είδους συστήματα. :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.955
Τη σημασία έχει τη νομίζουμε εμείς για αυτό που βλέπουμε και ακούμε όταν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία σε tests 350 ατόμων (και reviewers μέσα) σε ελεγχόμενο χώρο.

Μόνο και μόνο που βλέπεις τα μηχανήματα είσαι ικανός από το να διπλασιάσεις μέχρι και να ρίξεις και στο μισό ακόμα την απόδοση τους στην ψήφο σου.
Screenshot_20191025_140208.jpg

Δεν δίνεις καμία σημασία στην αλλαγή θέσης όταν βλέπεις. :p
Screenshot_20191025_140157.jpg

Άλλα από την άλλη όσο ποιο "experienced" είσαι τόσο σκατά τα κάνεις. :)
Screenshot_20191025_140134.jpg

Last edited:

Reaction score
6.206
Θέλεις να πεις οτι με το αυτί κατάλαβες πού παίζει λάθος ο χώρος σου (και το σύστημα λίγο) κι έκανες τις κατάλληλες επεμβάσεις στο χώρο ώστε να διορθώσεις τα κακώς κείμενα; Με το αυτί; Και χωρίς μέτρηση ώστε να δεις τί έκανες με τις κουβέρτες και τα άλλα; Δε λέω πως δεν είχες διόρθωση, σίγουρα θα είχες. Αυτό δε σημαίνει οτι τώρα είσαι στο καλύτερο που θα μπορούσες να έχεις στο χώρο σου. Τα παιδιά σου μιλάνε με απόλυτα κριτήρια, γι αυτό θέλουν αν δουν μετρήσεις. Διότι εσύ μπορεί να βελτίωσες τον ήχο σου ένα 10% (λέμε τώρα) κάνοντας κάποιες γενικές (μη στοχευμένες) επεμβάσεις, αλλά είναι εντελώς σίγουρο οτι θα μπορούσες πολύ καλύτερα.

Στην περίπτωση που εσύ με αυτά που έκανες με το αυτί, έχεις σχεδόν τελειοποιήσει το χώρο/σύστημα, τράβα παίξε τζόκερ. Αν όμως πιάσεις 2 νούμερα, μην έρθεις να φτιάξεις νέο θρέντ με τίτλο "άρωμα από 6άρι τζόκερ"!
Σε ένα "αφιερωμένο" χώρο οι γενικές επεμβάσεις είναι ψιλοστανταρ. Μόνο με αυτές έχεις λύσει το 90% των προβλημάτων.
Just saying...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.032
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic