Αρωμα hi-end απο Θεσσαλονικη.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.371
αμ δε!! :lol: :lol: :lol:

ζηλεύεις ντόκτορ??
Δε σε βράβευσε κι άρχισε τις κακιούλες σου ε??
...
Στα λεγα μάναμ, στα λεγα... :dance2::dance2::dance2:
Μια μικρή επισήμανση δια λόγους επιχειρηματικής τάξης.Μολονότι αποφεύγω να επανέρχομαι σε ορθογραφικά ζητήματα,θα έβγαινε καλύτερο νόημα εάν τον αποκαλούσες...μάνναμ,με δυο νι ,σαν το...μάννα εξ ουρανού.;)

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Μια μικρή επισήμανση δια λόγους επιχειρηματικής τάξης.Μολονότι αποφεύγω να επανέρχομαι σε ορθογραφικά ζητήματα,θα έβγαινε καλύτερο νόημα εάν τον αποκαλούσες...μάνναμ,με δυο νι ,σαν το...μάννα εξ ουρανού.;)
bhutia μ...άσε τον..άλλο σου εαυτό να γράφει μόνιμα!!...γράφει καλύτερα!
ο naturally... bipolar, σήμερα δε το χει στη..μετάφραση!!:lol::lol::lol::lol:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.371
bhutia μ...άσε τον..άλλο σου εαυτό να γράφει μόνιμα!!...γράφει καλύτερα!
ο naturally... bipolar, σήμερα δε το χει στη..μετάφραση!!:lol::lol::lol::lol:
Δεν υποτιμώ τις ικανότητες όσων μπορούν να υποκαθιστούν τις ελλείψεις σε μετάφραση με δική τους...περίφραση. ;)

Reaction score
3.628
Χωρίς να είμαι ο κατάλληλος να απαντήσει θα καταθέσω τα δύο σεντς μου. Αν δεχτούμε πως ο χώρος σου δεν έχει κάποιο έντονο room mode που τριγκάρεται από μία ένταση και πάνω, τότε λογικά είναι το γούφερ που παραμορφώνει όταν καλείται να αναπαράγει τόσο μεγάλο εύρος συχνοτήτων σε μεγάλη ένταση. Αν έχω καταλάβει ορθά τα γούφερ στα ηχεία σου παίζουν μέχρι και πάνω από τις μεσαίες συχνότητες, έτσι δεν είναι?
Μαλλον δε διατυπωσα την ερωτηση σωστα.Να το εκφρασω αλλιως.

Αν παω τα ηχεια μου ελαφρως κοντυτερα σε τοιχο,ωστε να αυξηθει η ενταση του μπασου χωρις να ανεβασω την ενταση του ενισχυτη,δε μου αρεσει το ακουστικο αποτελεσμα και μου ερχεται αυτοματως να το χαμηλωσω.

Και δεν υπαρχουν εντονα room modes.

wnet

Nearfieldένιος
Reaction score
16.596

Αν παω τα ηχεια μου ελαφρως κοντυτερα σε τοιχο,ωστε να αυξηθει η ενταση του μπασου χωρις να ανεβασω την ενταση του ενισχυτη,δε μου αρεσει το ακουστικο αποτελεσμα και μου ερχεται αυτοματως να το χαμηλωσω.

Θες μερικά χαρτόκουτα ακόμα!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.435
Αν παω τα ηχεια μου ελαφρως κοντυτερα σε τοιχο
Ούτε ελαφρώς ούτε βαρέως ...

Ή ελεύθερου πεδίου, που δεν έχεις τις απαιτούμενες διαστάσεις, ή on wall, δηλαδή το κέντρο του γουφερ απαγορεύεται να ξεπερνά τα 80cm από το οπίσθιο τοιχωματικο όριο.

Αυτά.

Τα υπόλοιπα είναι τα στάσιμα του χώρου σου και η ουδος "ενόχλησης" του ακουστικού σου αισθητηρίου οργάνου από την έλλειψη της απαιτούμενης ισοστάθμισης.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.371

Κάτι τέτοιο θα συνέβαινε οπωσδήποτε είτε σε ηχεία με υστερούσα ευθυγράμμιση χαμηλών,είτε όπου ο θεμελιώδης συντονισμός κάποιου στοιχείου τους θα συνέπιπτε με ιδιορρυθμό του χώρου.Θεωρώντας κιόλας ότι η προσέγγιση στον τοίχο από πίσω θα μετατόπιζε τις πιθανώς αντισταθμίζουσες - στην πρότερη περίπτωση - ακυρώσεις κατά SBIR σε ανώτερη συχνοτική ζώνη.

Reaction score
3.628
Κάτι τέτοιο θα συνέβαινε οπωσδήποτε είτε σε ηχεία με υστερούσα ευθυγράμμιση χαμηλών,είτε όπου ο θεμελιώδης συντονισμός κάποιου στοιχείου τους θα συνέπιπτε με ιδιορρυθμό του χώρου.Θεωρώντας κιόλας ότι η προσέγγιση στον τοίχο από πίσω θα μετατόπιζε τις πιθανώς αντισταθμίζουσες ακυρώσεις κατά SBIR σε ανώτερη συχνοτική ζώνη.
Παλι δε με πιανετε.

Εχω πει πολλες φορες οτι SBIR δεν εχω λογω παγιδων.

Νομιζετε οτι εννοω οτι ακουγονται εντονοτερα καποιες νοτες-το οποιο θα ισχυε σε ενα προβληματικο χωρο.

Οχι,ακουγεται απλα πιο πολυ μπασσο-σα να ανεβασες πχ την ισοσταθμιση.Σα να ανεβασες το bass στο +2 πχ.

Και μιλαω για τον πλαινο τοιχο-οχι οπισθιο.

Reaction score
30.454
Είδα που λέτε χθες ρε παιδγια ένα περίεργο όνειρο.. Βρισκόμουν λέει στη σκηνή ενός μουσικού θεάτρου ή στα κινηματογραφικα σκηνικά κάποιου μιούζικαλ του Δαλιανίδη, δε μου είναι και πολύ ξεκάθαρο. Βλέπω λοιπόν εκεί τον αφτχια και τον ντιμουφουτη εμφανώς σουρωμένους να κρατάνε ο καθένας από ένα ποτήρι μπύρας χωρίς χερούλι. Κάποια στιγμή ο αφτχιας ξεκινάει να τραγουδάει απευθυνόμενος στον ποδογιατρο..

"Κουράστηκα και σούρωσα μα ό,τι και να λέω, προχώρα να μετρήσουμε το sweep το τελευταίο.
Προχώρα να κροσσάρουμε το σαμπ το τελευταίο".

Ξάφνου και πριν προλάβει να αποκριθεί ο ποδογιατρος, εμφανίζεται στην άλλη άκρη ο Γιανννης μας και πιάνει το τραγούδι από εκεί που το άφησε ο αφτχιας...

" Ντραγκα ντρουνγκ το καμπανάκι, θα μετράω με καθρεφτάκι, ντραγκα ντρουνγκ τις ανακλάσεις κι'άμα έρθεις στο τσαρδί μου Κωσταυτιά θα μου τα κλασεις"!!

Κάπου εκεί ξύπνησα. Τι παράξενο όνειρο! Μάλλον θα κοιμήθηκα ξεσκεπαστος, δεν εξηγείται αλλιώς..

Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.371
Παλι δε με πιανετε.

Εχω πει πολλες φορες οτι SBIR δεν εχω λογω παγιδων.

Νομιζετε οτι εννοω οτι ακουγονται εντονοτερα καποιες νοτες-το οποιο θα ισχυε σε ενα προβληματικο χωρο.

Οχι,ακουγεται απλα πιο πολυ μπασσο-σα να ανεβασες πχ την ισοσταθμιση.Σα να ανεβασες το bass στο +2 πχ.

Και μιλαω για τον πλαινο τοιχο-οχι οπισθιο.
Έχεις παγίδες εγκατεστημένες και ακριβώς όπισθεν των ηχείων σε συνάφεια με τις ευρισκόμενες εκεί τοιχωματικές επιφάνειες;

Ta φαινόμενα SBIR εξακολουθούν ισχύουν και για πλευρικά τοιχώματα,αλλά σε διαφοροποιημένης τάξης συνιστώσες,ένεκα της διαφοροποιημένης τροχιάς ως προς τη θέση ακρόασης.
Είδα που λέτε χθες ρε παιδγια ένα περίεργο όνειρο.. Βρισκόμουν λέει στη σκηνή ενός μουσικού θεάτρου ή στα κινηματογραφικα σκηνικά κάποιου μιούζικαλ του Δαλιανίδη, δε μου είναι και πολύ ξεκάθαρο. Βλέπω λοιπόν εκεί τον αφτχια και τον ντιμουφουτη εμφανώς σουρωμένους να κρατάνε ο καθένας από ένα ποτήρι μπύρας χωρίς χερούλι. Κάποια στιγμή ο αφτχιας ξεκινάει να τραγουδάει απευθυνόμενος στον ποδογιατρο..

"Κουράστηκα και σούρωσα μα ό,τι και να λέω, προχώρα να μετρήσουμε το sweep το τελευταίο.
Προχώρα να κροσσάρουμε το σαμπ το τελευταίο".

Ξάφνου και πριν προλάβει να αποκριθεί ο ποδογιατρος, εμφανίζεται στην άλλη άκρη ο Γιανννης μας και πιάνει το τραγούδι από εκεί που το άφησε ο αφτχιας...

" Ντραγκα ντρουνγκ το καμπανάκι, θα μετράω με καθρεφτάκι, ντραγκα ντρουνγκ τις ανακλάσεις κι'άμα έρθεις στο τσαρδί μου Κωσταυτιά θα μου τα κλασεις"!!

Κάπου εκεί ξύπνησα. Το παράξενο όνειρο! Μάλλον θα κοιμήθηκα ξεσκεπαστος, δεν εξηγείται αλλιώς..
Κακώς,δεν προσέχεις τα...ρεύματα. :laugh:
(αντί των σκεπασμάτων)

Last edited:

Reaction score
3.086
Δε σκεπάστηκες με Γιανννακειες κουβέρτες γι'αυτό και ξεσυντονίστηκες.
Βάλε αντί για πορτατίφ ένα χαρτόκουτο και θα δεις την διαφορά.Κάνει θαύματα.
Μη ξεχάσεις και τα στηρίγματα του καλωδίου της λαμπατέρας,μπορεί να συντονίζεται και να σου δημιουργεί κακά όνειρα.

Reaction score
3.628
Έχεις παγίδες εγκατεστημένες και ακριβώς όπισθεν των ηχείων σε συνάφεια με τις ευρισκόμενες εκεί τοιχωματικές επιφάνειες;

Ta φαινόμενα SBIR εξακολουθούν ισχύουν και για πλευρικά τοιχώματα,αλλά σε διαφοροποιημένης τάξης συνιστώσες,ένεκα της διαφοροποιημένης τροχιάς ως προς τη θέση ακρόασης.

Κακώς,δεν προσέχεις τα...ρεύματα. :laugh:
(αντί των σκεπασμάτων)
Αν βγαλω αυτα που βλεπεις,ειναι ακουστη η βυθιση και το μπασσο πλησιαζει προς "μιας νοτας".

15721785211229058503178108090680.jpg

Reaction score
30.454
Δυό ριμαδολέξεις...... Το hi και το end....
Αν δεν υπήρχαν στον τίτλο θα είχαμε ξεμπερδέψει από την πρώτη σελίδα....
Άστο μωρέ.. Καλά περνάμε εδώ!
Πού να τρέχουμε τώρα στα πολιτικά να μου ανέβει η πίεση!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.024
Members
38.280
Νεότερο μέλος
Akrapovic