leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.113
αμ δε!!Ήμουν σίγουρος ότι η "ελεύθερη φαντασία" μου πήγαινε στη σωστή κατεύθυνση......
αμ δε!!Ήμουν σίγουρος ότι η "ελεύθερη φαντασία" μου πήγαινε στη σωστή κατεύθυνση......
αμ δε!!
Μια μικρή επισήμανση δια λόγους επιχειρηματικής τάξης.Μολονότι αποφεύγω να επανέρχομαι σε ορθογραφικά ζητήματα,θα έβγαινε καλύτερο νόημα εάν τον αποκαλούσες...μάνναμ,με δυο νι ,σαν το...μάννα εξ ουρανού.ζηλεύεις ντόκτορ??
Δε σε βράβευσε κι άρχισε τις κακιούλες σου ε??
...
Στα λεγα μάναμ, στα λεγα...
bhutia μ...άσε τον..άλλο σου εαυτό να γράφει μόνιμα!!...γράφει καλύτερα!Μια μικρή επισήμανση δια λόγους επιχειρηματικής τάξης.Μολονότι αποφεύγω να επανέρχομαι σε ορθογραφικά ζητήματα,θα έβγαινε καλύτερο νόημα εάν τον αποκαλούσες...μάνναμ,με δυο νι ,σαν το...μάννα εξ ουρανού.
Δεν υποτιμώ τις ικανότητες όσων μπορούν να υποκαθιστούν τις ελλείψεις σε μετάφραση με δική τους...περίφραση.bhutia μ...άσε τον..άλλο σου εαυτό να γράφει μόνιμα!!...γράφει καλύτερα!
ο naturally... bipolar, σήμερα δε το χει στη..μετάφραση!!
Μαλλον δε διατυπωσα την ερωτηση σωστα.Να το εκφρασω αλλιως.Χωρίς να είμαι ο κατάλληλος να απαντήσει θα καταθέσω τα δύο σεντς μου. Αν δεχτούμε πως ο χώρος σου δεν έχει κάποιο έντονο room mode που τριγκάρεται από μία ένταση και πάνω, τότε λογικά είναι το γούφερ που παραμορφώνει όταν καλείται να αναπαράγει τόσο μεγάλο εύρος συχνοτήτων σε μεγάλη ένταση. Αν έχω καταλάβει ορθά τα γούφερ στα ηχεία σου παίζουν μέχρι και πάνω από τις μεσαίες συχνότητες, έτσι δεν είναι?
Θες μερικά χαρτόκουτα ακόμα!Μαλλον δε διατυπωσα την ερωτηση σωστα.Να το εκφρασω αλλιως.
Αν παω τα ηχεια μου ελαφρως κοντυτερα σε τοιχο,ωστε να αυξηθει η ενταση του μπασου χωρις να ανεβασω την ενταση του ενισχυτη,δε μου αρεσει το ακουστικο αποτελεσμα και μου ερχεται αυτοματως να το χαμηλωσω.
Και δεν υπαρχουν εντονα room modes.
Ούτε ελαφρώς ούτε βαρέως ...Αν παω τα ηχεια μου ελαφρως κοντυτερα σε τοιχο
Κάτι τέτοιο θα συνέβαινε οπωσδήποτε είτε σε ηχεία με υστερούσα ευθυγράμμιση χαμηλών,είτε όπου ο θεμελιώδης συντονισμός κάποιου στοιχείου τους θα συνέπιπτε με ιδιορρυθμό του χώρου.Θεωρώντας κιόλας ότι η προσέγγιση στον τοίχο από πίσω θα μετατόπιζε τις πιθανώς αντισταθμίζουσες - στην πρότερη περίπτωση - ακυρώσεις κατά SBIR σε ανώτερη συχνοτική ζώνη.Μαλλον δε διατυπωσα την ερωτηση σωστα.Να το εκφρασω αλλιως.
Αν παω τα ηχεια μου ελαφρως κοντυτερα σε τοιχο,ωστε να αυξηθει η ενταση του μπασου χωρις να ανεβασω την ενταση του ενισχυτη,δε μου αρεσει το ακουστικο αποτελεσμα και μου ερχεται αυτοματως να το χαμηλωσω.
Και δεν υπαρχουν εντονα room modes.
Παλι δε με πιανετε.Κάτι τέτοιο θα συνέβαινε οπωσδήποτε είτε σε ηχεία με υστερούσα ευθυγράμμιση χαμηλών,είτε όπου ο θεμελιώδης συντονισμός κάποιου στοιχείου τους θα συνέπιπτε με ιδιορρυθμό του χώρου.Θεωρώντας κιόλας ότι η προσέγγιση στον τοίχο από πίσω θα μετατόπιζε τις πιθανώς αντισταθμίζουσες ακυρώσεις κατά SBIR σε ανώτερη συχνοτική ζώνη.
Έχεις παγίδες εγκατεστημένες και ακριβώς όπισθεν των ηχείων σε συνάφεια με τις ευρισκόμενες εκεί τοιχωματικές επιφάνειες;Παλι δε με πιανετε.
Εχω πει πολλες φορες οτι SBIR δεν εχω λογω παγιδων.
Νομιζετε οτι εννοω οτι ακουγονται εντονοτερα καποιες νοτες-το οποιο θα ισχυε σε ενα προβληματικο χωρο.
Οχι,ακουγεται απλα πιο πολυ μπασσο-σα να ανεβασες πχ την ισοσταθμιση.Σα να ανεβασες το bass στο +2 πχ.
Και μιλαω για τον πλαινο τοιχο-οχι οπισθιο.
Κακώς,δεν προσέχεις τα...ρεύματα.Είδα που λέτε χθες ρε παιδγια ένα περίεργο όνειρο.. Βρισκόμουν λέει στη σκηνή ενός μουσικού θεάτρου ή στα κινηματογραφικα σκηνικά κάποιου μιούζικαλ του Δαλιανίδη, δε μου είναι και πολύ ξεκάθαρο. Βλέπω λοιπόν εκεί τον αφτχια και τον ντιμουφουτη εμφανώς σουρωμένους να κρατάνε ο καθένας από ένα ποτήρι μπύρας χωρίς χερούλι. Κάποια στιγμή ο αφτχιας ξεκινάει να τραγουδάει απευθυνόμενος στον ποδογιατρο..
"Κουράστηκα και σούρωσα μα ό,τι και να λέω, προχώρα να μετρήσουμε το sweep το τελευταίο.
Προχώρα να κροσσάρουμε το σαμπ το τελευταίο".
Ξάφνου και πριν προλάβει να αποκριθεί ο ποδογιατρος, εμφανίζεται στην άλλη άκρη ο Γιανννης μας και πιάνει το τραγούδι από εκεί που το άφησε ο αφτχιας...
" Ντραγκα ντρουνγκ το καμπανάκι, θα μετράω με καθρεφτάκι, ντραγκα ντρουνγκ τις ανακλάσεις κι'άμα έρθεις στο τσαρδί μου Κωσταυτιά θα μου τα κλασεις"!!
Κάπου εκεί ξύπνησα. Το παράξενο όνειρο! Μάλλον θα κοιμήθηκα ξεσκεπαστος, δεν εξηγείται αλλιώς..
Χα.....! Ώστε σε αφήνει ξεσκέπαστο.....!!!!Μάλλον θα κοιμήθηκα ξεσκεπαστος
... δεν γνωριζω τι ειναι χειροτερο να δεις στον υπνο σου Σαλονικιο, πειραιωτη ή δαλιανιδη ..παντως καλου κακού κουνα λιγο τα ηχεια σου απο τη θεση τους..
Αν βγαλω αυτα που βλεπεις,ειναι ακουστη η βυθιση και το μπασσο πλησιαζει προς "μιας νοτας".Έχεις παγίδες εγκατεστημένες και ακριβώς όπισθεν των ηχείων σε συνάφεια με τις ευρισκόμενες εκεί τοιχωματικές επιφάνειες;
Ta φαινόμενα SBIR εξακολουθούν ισχύουν και για πλευρικά τοιχώματα,αλλά σε διαφοροποιημένης τάξης συνιστώσες,ένεκα της διαφοροποιημένης τροχιάς ως προς τη θέση ακρόασης.
Κακώς,δεν προσέχεις τα...ρεύματα.
(αντί των σκεπασμάτων)
Ταπετσαρία είναι στον τοίχο;Αν βγαλω αυτα που βλεπεις,ειναι ακουστη η βυθιση και το μπασσο πλησιαζει προς "μιας νοτας".
View attachment 141585
Άστο μωρέ.. Καλά περνάμε εδώ!Δυό ριμαδολέξεις...... Το hi και το end....
Αν δεν υπήρχαν στον τίτλο θα είχαμε ξεμπερδέψει από την πρώτη σελίδα....