- Reaction score
- 1.815
σε αυτά τα sour bears ναρκωτικά βάζουν μέσα οι πούστηδι???
πάει το σακουλάκι...
πάει το σακουλάκι...
εμειναν μερικα, δε σ εβγαλα φωτο την στιγμη της ακολασιας!!!σε αυτά τα sour bears ναρκωτικά βάζουν μέσα οι πούστηδι???
πάει το σακουλάκι...
Πλάκα κάνεις;Λογω εβδομαδας μετρησεων, εδω λοιπον κι οι δικες μου, γρηγορες μετρησεις , με πολυ γρηγορες διορθωσεις απο τους αγαπημενων Dimifoot, Dapost και Costas EAR , ετσι οπως τα καναμε την τελευταια φορα .
Κραξτε ελευθερα!
View attachment 146397
View attachment 146398
View attachment 146399
λίγο το rt60 να ρίξεις είσαι αρχηγός.
Εγω θα έλεγα σε “κάποιους” : Κλάψτε ελεύθεραΚραξτε ελευθερα!
Γιάννη ,κρατα γερά.....Εχει ξεκινήσει η συζήτηση
μπα οχι, να μην ανυσηχεις, αλλο το ενα αλλο τ αλλο, εμενα ηταν μικρα σε ογκο και μεγεθος, 4" με καμπινα αλουμινιου, πιο σφιχτα κλπ, τα A ειναι και αλλη σειρα και πιο μεγαλα σε μεγεθος,αν κ δε τα εχω ακουσει η αληθεια.Μια χαρά, ολοκληρώθηκε το πράμα!
Εμένα με τρώει που σκοπεύω να πάρω κάτι focal A80 με κάτι ανταλλαγές/πωλήσεις... και βλέπω εσένα να έχεις βγάλει τα focal και ...ανησυχώ
Πρόσεξε τα το βράδυ αυτά τα ηχεία.Μαζι με τα νεα Τannoy Gold 7 λοιπον, σε αναμονη για τις νεες βασεις τοιχου που θα φερνουν τα ηχεια στη θεση που πρεπει για να σχηματιζουν ενα nearfield ισοπλευρο τριγωνο με τον ακροατη , στο γραφειο, ηρθε κι ενα sub Presonus Temblor T10 οπως ελαλησε ο @costas EAR εδω και καιρο , να συμπληρωσει το κατω ακρο, αν κ ειναι πολυ πιο ζωηρα τα 7αρια απ τα προηγουμενα, αλλα χρειαζεται.
σε αναμονη λοιπον νεας σωστης τοποθετησης και ρυθμισης sub-δορυφορων !
Σ ευχαριστω για τη σκεψη σου,Σε βλέπω Γιάννη να το γυρνάς σε πολυκάναλες παραγωγές εκδηλώσεων.
Πέρα από τη πλάκα παλιά στην Αθήνα υπήρχε τέτοιο Studio. Έκανε Dolby Digital videos εκδηλώσεων. Δεν ξέρω αν υπάρχει ακόμα.
Έλα, σου βάζω ιδέες. 50€
Οχι, αυτό το κάνει άλλος.
Τα ξέρω Γιάννη, τα έχω ζήσει μέσα από φίλους μου - συναδέλφους σου.Σ ευχαριστω για τη σκεψη σου,
Το χω σκεφτει πολλες φορες, αλλα αυτα μονο για διεθνη καριερα.
Στη χωρα μας για την ωρα ειναι αγνωστα μυνηματα αυτα και αγνωστες λεξεις στους πελατες, ακομα και στην παραγωγη ταινιων, αντε εκει υπαρχει ενα πολυ μικρο κοινο που συνεργαζεται με εξειδικευμενα στουντιο.
Στη χειροτερη, θα κανω συνεργασια εξωτερικη.
Το κοινο κι οι πελατες θελουν αλλα πραγματα, αλλες προτεραιοτητες .
Κι αν καποιος τυχει να θελει κατι, σαν νορμαλ πελατης δε θελει η δε μπορει να το πληρωσει, οποτε παλι δεν υπαρχει αυτη η αναγκη.
Και το βασικοτερο δεν ειμαι ηχοληπτης ουτε παραγωγος ηχου, ουτε τις εξειδικευμενες γνωσεις εχω να κατι τετοιο.
Προτιμω στον χρονο αυτο να κανω κατι αλλο που θα μου αποφερει παραπανω χρηματα και πελατες η αληθεια. Βιντεο και φωτογραφια κανω οπως και καποιες μικρες εως μετριες προαγωγες ... εεεε... παραγωγες!