- Reaction score
- 85.444
Μια χαρά εχω καταλάβει.Xαχα!Νομιζω οτι δεν εχεις καταλαβει με τι ατομο εχεις να κανεις!
Δεν θέλω να δω L+R ταυτόχρονο sweep.
Θέλω να δω σε ενα διαγραμμα το L και το R μαζί.
Θελεις να σου βάλω παράδειγμα;
Μια χαρά εχω καταλάβει.Xαχα!Νομιζω οτι δεν εχεις καταλαβει με τι ατομο εχεις να κανεις!
Τα 4 δε με καινε καθολου.Το toe ηταν μετριο-μπορω να δωσω και αλλο.View attachment 146973
Τελικά μια χαρά παίζει στα 4Κ που νόμιζα ότι βουτάει.
Η κόκκινη μέτρηση από τα 400Hz εως τα 2Κ θα έπρεπε να είναι εκεί που είναι η πράσινη.
Είναι παν κατ + 5db.
Δεν με νοιάζει τι μετράς και που.
Κάπως έτσι πρέπει να καταλήξεις.
Με το αυτί όλα αυτά έτσι;Οι διαφορές των παραπάνω από 10db μεταξύ των καμπυλών, οφείλονται μόνο στις διαφορετικές θέσεις τοποθέτησης;
Οχι-καταλαβα.Παρασκευη.Μια χαρά εχω καταλάβει.
Δεν θέλω να δω L+R ταυτόχρονο sweep.
Θέλω να δω σε ενα διαγραμμα το L και το R μαζί.
Θελεις να σου βάλω παράδειγμα;
Δεν καταλαβα τι εννοεις.Με το αυτί όλα αυτά έτσι;
Γιατί ξέρουμε τι μετράει και που για να βγάλουμε άκρη.
Δηλαδή μέτρησες L, μέτρησες L+R, και δεν μέτρησες R σκέτο;Δεν πηρα τετοιες γιατι ακομα δε βρηκα τη βελτιστη.
Γαμωτο,τωρα θυμηθηκα!Καπως ετσι μετρουσαν τα ηχεια στο τελος αλλα ξεχασα να τη σωσω!!!!
Επισης,η καθε αποκριση εχει οφσετ για να ξεχωριζει απο τις αλλες.
Νομιζω στη συγκεκριμενη μετρησα.Θες να δω πιο μετα;Δηλαδή μέτρησες L, μέτρησες L+R, και δεν μέτρησες R σκέτο;
ΝαιΝομιζω στη συγκεκριμενη μετρησα.Θες να δω πιο μετα;
Νομίζω πως δεν χρειάζεται, στην μπλε είσαι οκΑν και αυριο μαλλον ξανα θα μετρησω με νεα δεδομενα θεσεων.
Οκ.Ναι
Νομίζω πως δεν χρειάζεται, στην μπλε είσαι οκ
Τι είναι βρε το toe και σου βγήκε μέτριο; Ελληνικός στην χόβολη;.Το toe ηταν μετριο-μπορω να δωσω και αλλο.
Μην κοιτας τα δβ διπλα.Οχι.Δεν είναι απόλυτες οι τιμές δλδ;
αυτο θα το βαλω μπαγκραουντ στο πισι...
Φιλε,ευχαριστω για τη συμβουλη και σε καταλαβα πληρως.Αυτο εκανα απλα με ενα ηχειο και καθε 20 ποντους αντι για 10 περιπου.Οι αποστασεις και το toe ηταν μετρημενα με ακριβεια.Τι είναι βρε το toe και σου βγήκε μέτριο; Ελληνικός στην χόβολη;
Δε παλευεσαι ρε μπαγάσα !!
Εντάξει μάλλον φταίμε και εμείς γιατί σε ζαλίσαμε.
Λοιπόν.
Πας τα ηχεία στον πίσω τοίχο. Τα στήνεις κανονικά.
Κανονικά σημαίνει προσέχεις την αποσταση μεταξύ τους σαν να πρόκειται να τα αφήσεις εκεί.
Το Τοε το βάζεις 30μπύρεςμοίρες από τον πίσω τοίχο. Δλδ τα ηχεία στην θέση ακρόασης να σε κοιτάνε.
Κάνεις 3 σουίπ.
L
R
L+R.
Μετακινείς τα ηχεία 10 πόντους μπροστά και συνεχίζεις μέχρι να φτάσει η μπάφλα 80 πόντους από τον πίσω τοίχο. Είναι δεν είναι 30 λεπτά υπόθεση οι μετρήσεις.
Αυτό είναι το βασικό.
Μετά βλέπουμε.
Είμαι όλος αυτιά.Αν εννοεις για τις μετρησεις-ουτε που τους εδειξα κατι.Δε νοιαζονται (προς το παρων) αλλα πιστευω θα καταλαβουν αν τους εξηγησω τα προβληματα.
Δεν θα πειράξεις το toe στο πρώτο σετ μετρήσεων.Οι υψηλες ερχονται ευκολα με το toe για αυτο και δεν το ειχα max στις μετρησεις.
Φιλε,αυτο θα γιναι καποτε οπως το βλεπω αλλα οχι με τα ηχειακια που προτεινει ο πατερ με 3 κατοσταρικα.Πιστευω οτι θελω πολλα φραγκα για να μη χαλασει η καθαροτητα και διαφανεια του ηχου.... λοιπον, εβαλα καφεδακι.... και παλι....και πριν βγω στο κρυο για τσιγαρο...θα πω οτι ολη αυτη η διαδικασια με ενεργα και ισοσταθμιση ειναι πολυ πιο (αντ)αποδοτικη - σε μετρησεις και οχι μονο .
οποτε υπολογισε να το γυρισεις σε ενεργα με ισοσταθμιση και sub, ή το εντελως αλλο ακρο λαμπες και πικαπ.
παντως να ξερεις οτι κακια δεν κραταμε.
... σαι δατ αγκεν....αι ντεαρ γιου...αι νταμπλ (ντ)εαρ γιου...να μη χαλασει η καθαροτητα και διαφανεια του ηχου.