- Reaction score
- 15.469
Ποιο ειν' ετονα το μωρο αρχηγε ? μπας και θελει να κανωμε δανεικους στο κλαδος ? (τσι κλαδιες δα βαφει, οϊ πραμα βαρυ ...)
Ποιο ειν' ετονα το μωρο αρχηγε ? μπας και θελει να κανωμε δανεικους στο κλαδος ? (τσι κλαδιες δα βαφει, οϊ πραμα βαρυ ...)
Μ@λ@κια εγινε.Εκανα system restore το λαπτοπ γιατι κολλησε.Ξανανεβαζω εδωΔεν είναι καλή.
Ανέβασες με 10 ντεσιμπέλ κλίμακα, σου είπα με 5.
Πάντως δεν είναι καλή αυτή η απόκριση, δε σώζεται.
Εδώ:
View attachment 147156
Η κόκκινη σώζεται.
Αυτά...
Κωστα,φαινεται η κοκ να μην εχει πολυ χαμηλο μπασσο και φουσκωμα στις μεσαιες.Δεν είναι καλή.
Ανέβασες με 10 ντεσιμπέλ κλίμακα, σου είπα με 5.
Πάντως δεν είναι καλή αυτή η απόκριση, δε σώζεται.
Εδώ:
View attachment 147156
Η κόκκινη σώζεται.
Αυτά...
Συμφωνω αλλα δε θα αντεξω να ειμαι τοσο μπροστα στον τοιχο-θα πηδηχτω απο το παραθυρο καμμια μερα τοσο κοντα που θα ειμαι!Αυτές που ανεβάζεις για καλύτερες ειναι ΓΤΠΚ.
Οι άλλες ειναι καλύτερες που δείχνει ο φαλακροαυτής
Βρε συντεκνε,ιδεα δεν εχω για τα θεματια του back,ουδε τον εκρωξα για τα μετρητικα του!Εχεις λινκ να τονε τσεκαρω;Ναι βρε αγαπητε εν χαϊ εντ αδερφε
αλλα τη λες στον back που εβγαλε (κοινως) αποδεχτες μετρησεις ενω εγω νομιζα πως απλως περναγε την ωρα (ν)του ...
... τ' αλλα καλα ? επλερωσες το ενφια ? εγω ζοριζομαι μιαολια ...
καλα ξετελα !
(ομιλω για τον Γιανννη - ε ? )
Κυριακη τωρα-να φατε τα νυχια σας μεχρι τοτε...Και τις μπαμιες σας!Πηδήξου.
Άλλες θέσεις βρες.
Λες να μη το ξερω,μιστερ μπουτια;Οφείλω να επισημάνω ότι ακόμα και στις βέλτιστες καμπύλες με τα ηχεία χωρίς συνοδεία sub,αυτό που παρατηρείται κάτω των 80 Hz δεν είναι κανονική απόκριση ενέργειας,αλλά δύο βουνοκορυφές και δύο...κέρατα υποχωρήσεων.
Νομίζω πως για πρώτη φορά θα συμφωνήσω μαζί σου.Μ@λ@κια εγινε