Το ίδιο υποψιάζομαι.Προφανώς επέλεγε το tape, ενώ την πηγή την είχε αλλού συνδεδεμένη και άκουγε χαμηλά την πηγή, λόγω crosstalk των line...
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Το ίδιο υποψιάζομαι.Προφανώς επέλεγε το tape, ενώ την πηγή την είχε αλλού συνδεδεμένη και άκουγε χαμηλά την πηγή, λόγω crosstalk των line...
Μόλις το δοκίμασα και...... Παίζει κανονικά. Απλά είχε συμβεί ότι μου αναφερατε!!Προφανώς επέλεγε το tape, ενώ την πηγή την είχε αλλού συνδεδεμένη και άκουγε χαμηλά την πηγή, λόγω crosstalk των line...
Μόλις το δοκίμασα και...... Παίζει κανονικά. Απλά είχε συμβεί ότι μου αναφερατε!!
Παω να κρυφτώ!! Παρακαλω η "καραμουζα" να είναι ήπια!!! Στελνω και μια φώτο μπας.. Και μου δωσετε εξιλέωση!!
Εξιλέωση μόνο με 50 ευρά...για τον DF ρε γμτ.Μήπως διαθέτει ειδικό διακόπτη επιλογής για την πηγή της οποίας το σήμα θα κατευθυνόταν προς την έξοδο tape out;
Αγαπητοί ένας ενισχυτής όσο και να κοστίζει δεν φτάνει την τιμη της διατροφης.... πανω εχει μικρο περιθώριο 3 εκατοστά απο πισω εχει 25 εκατοστά αλλά δεν υπήρχε ...alternative ήδη οι βάσεις για τα ηχεία είναι θέμα συζήτησης!! Παρακαλώ να υπάρξει μια νεα συγκαταβαση δεν θα αντεξω και άλλη λοιδορια..ωραία ζεστή γωνίτσα...καλές ακροάσεις Λουκά!
( ο ενισχυτής πρέπει να ψύχεται επαρκώς, όπως είπε ο vasilisnt...κοίταξέ το λίγο)
Φαϊν μπαϊ μιΠαρακαλώ να υπάρξει μια νεα συγκαταβαση δεν θα αντεξω και άλλη λοιδορια
Το μόνο που θα σου πω είναι να "παζαρέψεις" την οριστική απομάκρυνσή τους. Κοίτα να πιάσεις καλή "τιμή". Τώρα που έχεις τον headamp θα πάρεις ένα λιλιπούτειο media player και είσαι οκ. Άσε τα cd και τα βινύλια, αφού και δε θα τα ευχαριστηθείς και έχεις γκρίνια. Με τα ακουστικά θα είσαι άρχοντας, όπως εξάλλου λες είναι το 2ο σύστημα αυτό.Αγαπητοί ένας ενισχυτής όσο και να κοστίζει δεν φτάνει την τιμη της διατροφης.... πανω εχει μικρο περιθώριο 3 εκατοστά απο πισω εχει 25 εκατοστά αλλά δεν υπήρχε ...alternative ήδη οι βάσεις για τα ηχεία είναι θέμα συζήτησης!! Παρακαλώ να υπάρξει μια νεα συγκαταβαση δεν θα αντεξω και άλλη λοιδορια
www.acosticsolutions.grΤιμές και λινκ για τους Decofusors?
Θα βάλω άλλο ένα sub μόλις βρω κουράγιο να επικοινωνήσω με τον αντιπρόσωπο... σίγουρα άλλα δύο deco όπως είπα στην οροφή (60Χ60 για να κλέψω λίγο στην απόσταση) και μετά βήμα - βήμαΓια όσο διάστημα διαθέτεις ένα σαμπ, η μόνη σωστή θέση τοποθέτησής του, είναι ανάμεσα στα δυο ηχεία, και καμιά άλλη.
Αν πάρεις κι άλλο σαμπ, τότε βεβαίως έχεις περισσότερες εναλλακτικές θέσεις τοποθέτησής τους.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα έβαζα κι άλλα τέτοια πάνελ σε οροφή και στον πίσω από τα ηχεία τοίχο. Κυρίως στην οροφή θα έβαζα αρκετά, δηλαδή 2 τεμάχια ακόμα μαζί με το ένα που έβαλες σε κάθε πλευρά, κι άλλα 3 στην εσωτερική θέση της οροφής από κάθε πλευρά.
Δηλαδή θα έβαζα πάνελ στις θέσεις που σημείωσα με "Χ":
View attachment 182077
Δηλαδή επιπρόσθετα 10 πάνελ για ταβάνι και 2 για τοίχο.
ή μήπως κάπως έτσι καταστρέφεις την αισθητική του χώρου...? αλλα θα μου πεις, μπρος στα κάλλη τι είναι ο πόνος...διαλέγεις και παίρνειςΓια όσο διάστημα διαθέτεις ένα σαμπ, η μόνη σωστή θέση τοποθέτησής του, είναι ανάμεσα στα δυο ηχεία, και καμιά άλλη.
Αν πάρεις κι άλλο σαμπ, τότε βεβαίως έχεις περισσότερες εναλλακτικές θέσεις τοποθέτησής τους.
Αν ήμουν στη θέση σου, θα έβαζα κι άλλα τέτοια πάνελ σε οροφή και στον πίσω από τα ηχεία τοίχο. Κυρίως στην οροφή θα έβαζα αρκετά, δηλαδή 2 τεμάχια ακόμα μαζί με το ένα που έβαλες σε κάθε πλευρά, κι άλλα 3 στην εσωτερική θέση της οροφής από κάθε πλευρά.
Δηλαδή θα έβαζα πάνελ στις θέσεις που σημείωσα με "Χ":
View attachment 182077
Δηλαδή επιπρόσθετα 10 πάνελ για ταβάνι και 2 για τοίχο.
ΥΓ.
Βεβαίως θα ήταν χρήσιμο να κάνεις και μια μέτρηση χρόνων αντήχησης, μα για να σου πω την αμαρτία μου, τα πάνελ που σου λέω, θα τα έβαζα και δίχως μετρήσεις.
Και μετά, θα έβγαζα το χαλί από το δάπεδο.
Μπαπανάθεμάταπανάκριβαείναι........www.acosticsolutions.gr
περίπου 300 το ζευγάρι (60χ120)
Ακριβά και για να φανεί το αποτέλεσμα θέλει κάμποσα!!!!Μπαπανάθεμάταπανάκριβαείναι........