JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.516
Δεν πρέπει να είναι όλα tweeters, πρέπει να είναι και mids.Πολύ tweeter ρε, ενώ το Core Stack της Dynaudio
Δεν πρέπει να είναι όλα tweeters, πρέπει να είναι και mids.Πολύ tweeter ρε, ενώ το Core Stack της Dynaudio
Εννοείται ότι είναι mids γι' αυτό και η μετάβαση από περιοχή σε περιοχή γίνεται τόσο ομαλά που ακούς μουσική και όχι συχνότητες. Στα δίδρομα της εταιρείας, τα παλιότερα τουλάχιστον, το tweeter είναι τόσο γρήγορο που το woofer αδυνατούσε ν' ακολουθήσει. Με λίγη προσοχή μπορούσες ν' ακούσεις τη τρύπα στη μέση. Aκριβά ηχεία αλλά φθηνά συγκρινόμενα με Focal, Wilson κλπΔεν πρέπει να είναι όλα tweeters, πρέπει να είναι και mids.
Δλδ τα Alpha έχουν τέσσερα mid και ένα tweeter....Εννοείται ότι είναι mids γι' αυτό και η μετάβαση από περιοχή σε περιοχή γίνεται τόσο ομαλά που ακούς μουσική και όχι συχνότητες. Στα δίδρομα της εταιρείας, τα παλιότερα τουλάχιστον, το tweeter είναι τόσο γρήγορο που το woofer αδυνατούσε ν' ακολουθήσει. Με λίγη προσοχή μπορούσες ν' ακούσεις τη τρύπα στη μέση. Aκριβά ηχεία αλλά φθηνά συγκρινόμενα με Focal, Wilson κλπ
Adam Audio Tensor Alpha Loudspeaker System Manual | HiFi Engine
www.hifiengine.com
Πόσο έχουν αυτά να δούμε πόσο αξίζει και η μαύρη ψυχή σου ?
αχουτα....σα να λενε "μαιμουυυυυυ.. πουλα τη μαυρη πσυχη σου στον εξω-απο-δω παρε εμας αντι γι'αυτη..."
πρεπει να εχουν περισσοτερο απο το συκωτι μου...παντως...Δλδ τα Alpha έχουν τέσσερα mid και ένα tweeter....
Του mid το κάγκελο. Dynaudio core stack με τέσσερα 10" sub, δυο mid και ένα tweeter
Προφανώς, για την Adam η παλέτα λύνει ικανοποιητικά το πρόβλημα 'Πως να μην ακουμπάει το ηχείο στο πάτωμα'.Λιτός βίος για τις ηχειάρες... απάνω σε παλέτες της κακιάς ώρας !!
Δε το σώνεις, έχει παρερμηνευτεί ήδη τώρα...το λεω ως ευσεβης ποθος... μην παρερμηνευτει... δεν νομιζω να τα αγοραζα, ακομα και αν μπορουσα να διαθεσω το αντιτιμο.
Έχεις όμως εγώ, αν έχεις και λεφτά θα το τόνωνες άνετα.......αν δεν εχω πσυχη ομως ?
Γιατί ρε μάστορα?Λοιπόν, τα ηχεία γίγαντες γενικά (και όχι τα Άνταμ μόνο φυσικά) θα πρέπει να απαγορευτούν στο hifi. Εδώ δε χρησιμοποιούνται για PA χρόνια τώρα. Στο hifi δεν έχουν καμία θέση, κανένα σκοπό. Ακόμη και σείχης να είσαι, δε θα τα βάλεις να παίξουν σε γιγαντο-σαλόνι. 'Άσε που αν είναι γιγαντο-σαλόνι, δε θα είναι ακουστικά σωστό, άρα πάλι άκυρο.
Μπαν λοιπόν στα μεγάλα ηχεία. Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούν είναι να τονώνουν το εγώ του ιδιοκτήτη τους και να τσεπώνουν οι κατασκευαστές και οι μεταφορικές υπέρογκα κέρδη.
Το μάξιμουμ μέγεθος που μπορώ να δεχτώ είναι τα 16άρια τα γκετχαρντ (επειδή είναι ομοαξονικά) και τα JBL M2 (επειδή είναι τα JBL M2).
Εγώ πάντως , αν και βλέπω 4 συχνότητες κρος δεν μπορώ ακόμα να διακρίνω τον πέμπτο δρόμο.Δλδ τα Alpha έχουν τέσσερα mid και ένα tweeter....
Του mid το κάγκελο. Dynaudio core stack με τέσσερα 10" sub, δυο mid και ένα tweeter
Θα μας τα παρουνε και τι θα εχουμε μετα?Λοιπόν, τα ηχεία γίγαντες γενικά (και όχι τα Άνταμ μόνο φυσικά) θα πρέπει να απαγορευτούν στο hifi. Εδώ δε χρησιμοποιούνται για PA χρόνια τώρα. Στο hifi δεν έχουν καμία θέση, κανένα σκοπό. Ακόμη και σείχης να είσαι, δε θα τα βάλεις να παίξουν σε γιγαντο-σαλόνι. 'Άσε που αν είναι γιγαντο-σαλόνι, δε θα είναι ακουστικά σωστό, άρα πάλι άκυρο.
Μπαν λοιπόν στα μεγάλα ηχεία. Ο μόνος σκοπός που εξυπηρετούν είναι να τονώνουν το εγώ του ιδιοκτήτη τους και να τσεπώνουν οι κατασκευαστές και οι μεταφορικές υπέρογκα κέρδη.
Το μάξιμουμ μέγεθος που μπορώ να δεχτώ είναι τα 16άρια τα γκετχαρντ (επειδή είναι ομοαξονικά) και τα JBL M2 (επειδή είναι τα JBL M2).
Μη στενοχωριέσαι jiovani μου, τα δικά σου εξαιρούνται γιατί μας αρέσει να τα χαλβαδιάζουμε.
Μην τον ακουτε, ζηλευει επειδη εχει τοσοδούλικα ηχειάκια.Λοιπόν, τα ηχεία γίγαντες γενικά (και όχι τα Άνταμ μόνο φυσικά) θα πρέπει να απαγορευτούν στο hifi. Εδώ δε χρησιμοποιούνται για PA χρόνια τώρα. Στο hifi δεν έχουν καμία θέση, κανένα σκοπό. Ακόμη και σείχης να είσαι, δε θα τα βάλεις να παίξουν σε γιγαντο-σαλόνι. 'Άσε που αν είναι γιγαντο-σαλόνι, δε θα είναι ακουστικά σωστό, άρα πάλι άκυρο.