- Reaction score
- 1.872
Μήπως ειπώθηκε ότι παίρνεις αυτά τα ηχεία τώρα με την προοπτική να πάρεις μεγαλύτερα αργότερα, και να κάνεις αυτά surround;
οχι δεν ειπαμε ποτε κατι τετοιο. Και φανταζομαι ποτε δεν ξεκινας απο τα surround βαζοντας τα μπροστα για αρχη.Μήπως ειπώθηκε ότι παίρνεις αυτά τα ηχεία τώρα με την προοπτική να πάρεις μεγαλύτερα αργότερα, και να κάνεις αυτά surround;
Μια χαρα ποστ εγραψες, εκλεισα το audyssey που με ενοχλει ετσι και αλλιως και πηγα στο manual setup στον AVR και εβαλα τα ηχεια στο crossover στο 100. μετα εβαλα το crossover του sub πανω στο sub στο 100. Τα εκανα σωστα;Δεν έχω πολυκάναλο και δεν ξέρω αυτά τα προγράμματα του διαβόλου .
Σε γενικές γραμμές κατέβασε λίγο τη στάθμη στο sub, πειραματίσου, μήπως το φέρεις σε ανεκτά επίπεδα και ακούς τη μουσικούλα σου μέχρι να δεις τι άλλο γίνεται...
Οι 98 στους 100 εδώ μέσα είναι πιο έμπειροι από εμένα...
Όλο και κάτι θα σκαρφιστούν να σου πουν..
Αν δεις τον χωρο μου εχω γωνιακο τοιχο και τοιχο πισω απο τον καναπε. Τι surround να βαλω; και να θελω μπαινει κατι σε μενα;Εξαρτάται από το budget, και φαντάζεσαι λάθος γιατί πολλοί το κάνουν με αυτή τη σειρά.
Όπα! Ένας θα κάνει cross. Ή ο AV ή το sub. Όχι και τα δύο.στο manual setup στον AVR και εβαλα τα ηχεια στο crossover στο 100. μετα εβαλα το crossover του sub πανω στο sub στο 100. Τα εκανα σωστα;
Για όλες τις περιπτώσεις υπάρχουν λύσεις, λιγότερο ή περισσότερο αποτελεσματικές. Πάντως δε θα ήσουν ο μόνος με καναπέ στον τοίχο και περιφερειακά κανάλια. Δε λέω πως είναι ιδανικό, αλλά τι α κανς.Αν δεις τον χωρο μου εχω γωνιακο τοιχο και τοιχο πισω απο τον καναπε. Τι surround να βαλω; και να θελω μπαινει κατι σε μενα;
Δεν μπορώ να σου πω αν έκανες σωστά ή όχι..οχι δεν ειπαμε ποτε κατι τετοιο. Και φανταζομαι ποτε δεν ξεκινας απο τα surround βαζοντας τα μπροστα για αρχη.
Μια χαρα ποστ εγραψες, εκλεισα το audyssey που με ενοχλει ετσι και αλλιως και πηγα στο manual setup στον AVR και εβαλα τα ηχεια στο crossover στο 100. μετα εβαλα το crossover του sub πανω στο sub στο 100. Τα εκανα σωστα;
Ναι, στην θεωρία μπορείς να βάλεις σαραουντ, το θέμα είναι ότι χρειάζεσαι το σαμπακι ειδικά για ταινίες, οπότε πρέπει να δεις τι θα κάνεις με το μπουμαρισμα που έχεις, είναι το θέμα πολύπλοκο, ένα πρόβλημα είναι πως να στήσεις μπροστά σου σωστά τα ηχεία και να βλέπεις ταινίες με το άνοιγμα στην κουζίνα.Αν δεις τον χωρο μου εχω γωνιακο τοιχο και τοιχο πισω απο τον καναπε. Τι surround να βαλω; και να θελω μπαινει κατι σε μενα;
Το cross του sub πάντα τέρμα δεξιά, στην ανώτερη συχνότητα, όταν υπάρχει AV receiver.μετα εβαλα το crossover του sub πανω στο sub στο 100. Τα εκανα σωστα;
ΝαιΤο έπιπλο κάτω από την τηλεόραση το θες οπωσδήποτε;
Και αυτο ειναι συστημα ηχειων παντως. Ισχυουν τα ιδια. Παλι ο χωρος θα κανει τα ιδιαπου διαβασα ηταν ηχομπαρα με sub.
Ακομα να παει ενας ανθρωπος να ακουσει το προβλημα επιτελους;;Aν παίζεις σε μεγάλες εντάσεις υπό αυτές τις συνθήκες (μικρά ηχεία, κακός χώρος, πιθανόν λάθος ρυθμίσεις) είναι φυσικό να σε ενοχλεί το αποτέλεσμα. Ίσως ζητάς πάρα πολλά από τόσο μικρό ηχείο... (εντάσεις και τελικά παραμόρφωση).
Έχω την εντύπωση όμως πως αυτό που σε ενοχλεί κυρίως είναι το μπουμάρισμα από το sub λόγο κακής ρύθμισης και χώρου. Δοκίμασες να το κροσάρεις στα 90-100 hz και να το χαμηλώσεις λίγο? Το sub στα 150hz και τέρμα θα δίνει πόνο και θα καλύπτει και τα ηχεία λογικά, εκτός αν δεν έχω καταλάβει καλά.
Είναι αντίστοιχη απόσταση Θεσσαλονίκης με Βέροια το Λουτράκι, εκτός νομού δηλαδή.Ακομα να παει ενας ανθρωπος να ακουσει το προβλημα επιτελους;;
Εγω κανονισα μεσα σε ενα βραδυ να κολλησω τα καλωδια της βελονας συμφορουμιτη και μαλιστα το εκανα σε ωρα εργασιας!!
Αυτο έπρεπε σίγουρα να αποσαφηνιστεί. Επίσης αν θέλετε απαντάτε φυσικά και αν θυμάστε βέβαια, σας ανέφερε ποτέ ο συγκεκριμένος κύριος ότι είχε κάποια συνομιλία στο ίντερνετ και συγκεκριμένα με κάποιο άτομο σε γειτονική πλατφόρμα που το κατεύθυνε προς αυτές τις αγορές και μάλιστα από το κατάστημα σας;Να ξεκαθαρίσουμε ότι θεωρούμε τα προϊόντα εξαιρετικά για την τιμή τους, αλλιώς δε θα τα εμπορευόμασταν.