- Reaction score
- 2.803
Άφησες υπονοούμενα όμως..Τι μου το λές εμένα? Λες και σου είπα εγώ να αλλάξεις. Παιδάκι μου πας καλά?
Άφησες υπονοούμενα όμως..Τι μου το λές εμένα? Λες και σου είπα εγώ να αλλάξεις. Παιδάκι μου πας καλά?
Ναι δεν ξέρεις. Ακου τον Νίκο που ξέρει.
Υπάρχει μερίδα ατόμων στα οποία η κυψελίδα μπορεί να μην ακολουθεί τη φυσιολογική ατέρμονη πορεία απαγωγής μέσα από τον ακουστικό πόρο.Σε αυτά τα αυτιά η κυψελίδα μπορεί να συσσωρεύεται στερεοποιούμενη σε τακτά χρονικά διαστήματα,ανά εξάμηνο ή δωδεκάμηνο λ.χ.Είχα διαβάσει ότι την κυψελίδα δεν πρέπει να την αφαιρούμε γιατί είναι η άμυνα του αυτιού απέναντι στα μικρόβια και στις μολύνσεις, εγώ πάντως δεν μπορώ να έχω τέτοιο πράγμα μέσα στο αυτί μου - μου προκαλεί φαγούρα - οπότε με τις μπατονέτες του δίνω και καταλαβαίνει.
Δηλαδή πότε και με ποιον τρόπο την ενημερωσες;Ξαναέγραψα πως είναι ενήμερη η επιστημονική κοινότητα για το θέμα της υπαρκτής αυθυποβολής,
Δώσαμε δώσαμε.Ωραία, αν προσεκτικά μετά από λούσιμο βάζουμε μία μπατονέτα πολύ απαλά να απορροφήσει το νερό και λίγο κεράκι είναι λάθος;
Πάντα σε υγιή αυτιά που δεν έχουν φλεγμονές τραυματισμούς κλπ.
Καταλαβαίνω ότι κάποιος που δεν ξέρει μπορεί να τραυματίσει σοβαρά το αυτί του αλλά δεν νομίζω να κάνει κακό αν το κάνουμε απαλά ή μήπως δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε καθόλου μπατονέτες;
Ήρεμα ντόμπρα σταράτα και πολιτισμένα ρωτάω...
Αν ήταν έτσι, όλοι οι δύτες θα ήταν κουφοί, να πεις στους συναφέλφους σου...!Valsalva πολλοί την φοβούνται. Το κάνω συχνά στην πτήση και βλέπω άλλους συναδέλφους να με κοιτάζουν με δέος και τρόμο, θα χαλάσω λέει τα αυτιά μου και διάφορα άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Οταν τους λέω ότι είναι συμβουλή ΩΡΛ του μπαμπά εν προκειμένω , παθαίνουν (ανα)φυλακτικό σοκ , σαν τα βαμπίρ ένα πράγμα.
Αν δε κάνεις Valsalva πώς θα ακούσεις Valhalla ;Valsalva πολλοί την φοβούνται. Το κάνω συχνά στην πτήση και βλέπω άλλους συναδέλφους να με κοιτάζουν με δέος και τρόμο, θα χαλάσω λέει τα αυτιά μου και διάφορα άλλα τέτοια χαριτωμένα.
Οταν τους λέω ότι είναι συμβουλή ΩΡΛ του μπαμπά εν προκειμένω , παθαίνουν (ανα)φυλακτικό σοκ , σαν τα βαμπίρ ένα πράγμα.
Λέανδρε Θαύμα - θαύμα. Ο αστροναύτης ανακάλυψε τα καλώδια ρέβματος.
Το απολωλός πρόβατο γύρισε.
Δεν του λέω τίποτα και δεν ξαναχρησιμοποιώ μπατονέτα.Είναι πιο ασφαλές με λίγο χαρτί να σκουπίζεις το έξω στόμιο του ακουστικού πόρου, παρά με μπατονετα.
Θα πρότεινα να μη την χρησιμοποιείς, αλλά σοφότερη επιλογή από το να ρωτάς εμένα, είναι να πας σε ωριλά, να σε εξετάσει, να του πεις τον πόνο σου, να σου δώσει οδηγίες και να δώσεις 50€.
Είναι αντίστροφες οι συνθήκες και εν μέρει είναι λογικό να φοβούνται.Αν ήταν έτσι, όλοι οι δύτες θα ήταν κουφοί, να πεις στους συναφέλφους σου...!
Και τα τρία μαζίΑν δεν αντιληφθώ κάποια διαφορά, θα φταίει ότι είμαι α) κουφός, β) άσχετος ή γ) κάτοχος μη αναλυτικού συστήματος που δεν αναδεικνύει διάφορες;
Ο μόνος λόγος για να αγοράσει κανείς b&w cdm7se είναι αν έχουν τροποποιηθεί από μένα, αλλιώς θα αγόραζε άλλο ηχείο!Μη λέμε την ίδια ανακρίβεια συνέχεια.
Τα ηχεία αγοράστηκαν από άλλο μέλος, ο οποίος τα ειχε αγοράσει από τον εν λόγω. Και μάλιστα το μέλος αυτό με ενημέρωσε πως ο πρώτος κάτοχος είχε "αναβαθμίσει" σύμφωνα με τα λεγόμενά του τα κροσσοβερ.
Απλά τότε δεν έδωσα σημασία γιατί ο Λέανδρος δεν είχε δώσει ακόμα τα "διαπιστευτηρια" του στο σάιτ.
Αν ήξερα από τότε πόσο ψυχακιας είναι με τα καλώδια, σιγά μην αγόραζα ηχεία πειραγμένα από αυτόν...
Ρε σεις,ας την τα'ι'σει καποιος και αυτην!!!Θα το ξαναποστάρω, δεν ξέρω αν θα αφαιρεθεί πάλι σαν άσχετο με το θέμα.
Πλάκα θα έχει πάντως
Κορωνοϊός: Αισθάνεσαι άσχημα; Στείλε μήνυμα στην Σαράποβα
Η εντυπωσιακή πρώην τενίστρια, Μαρία Σαράποβα, ζητά από τους διαδικτυακούς της φίλους που ανησυχούν εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού να επικοινωνήσουν μαζί τηςwww.protothema.gr
Κάτι τσουβαλακια περιμένω ακόμα ε????Το άλλο μέλος παίζει να άνοιξε σαμπάνια που ξεφορτωθηκε τα ηχεία τα..... πειραγμενα
Τι να τροποποιήσεις βρε πανασχετε;Ο μόνος λόγος για να αγοράσει κανείς b&w cdm7se είναι αν έχουν τροποποιηθεί από μένα, αλλιώς θα αγόραζε άλλο ηχείο!