Shepherd
Μόνιμος
- Reaction score
- 10.755
Δεν νομιζω να χρειάζεται dirac
Άψογος !!
Άψογος !!
Ώπα, ώπα, παιδιά, μισό λεπτό. Τα "μπράβο" πάνε στους επαγγελματίες που ανταποκρίθηκαν άψογα - όπως αποδείχθηκε από τις μετρήσεις - σε αυτό που τους ζητήθηκε, όχι σε μένα.Μπράβο Wizzy
Μήκος: 5.05μ έως 5.06μ.ποσα κυβικα ειναι ο χωρος βρε ;
Μην μιλάτε με γρίφους ρε, τι είναι αυτό το "κάτι" που προτείνεις να βάλω; Όνομα δεν έχει; Και γιατί να το κάνω;....παιζει πολυ ο χωρος παντως....απο 4khz και κατω εισαι πανω - κατω...
βαλε και κατι να φερεις το RT ψηλα που ανεβαινει δυναμικα.....
Σωστά. Η μη εμφανής απορρόφηση βρίσκεται πίσω από τις διάτρητες γυψοσανίδες.OI χρονοι ειναι πραγματικα χαμηλοι και δεν εχεις εμφανη απορροφηση πλυν μοκετας σωστα;
Θα κρεμάσω πολλες από εκείνες τις προθήκες δίσκων με την γυάλινη πρόσοψη!Κοιτα τωρα μηπως χρειαστεις κανα καθρεφτη να ανεβουν λιγο
Δεν θυμάμαι κι είναι δύσκολο να υπολογιστούν επειδή λόγω της διαμόρφωσης του δωματίου με τις διάτρητες γυψοσανίδες, οι επίπεδες/παράλληλες επιφάνειες είναι μόνο οι δύο πλευρινοί τοίχοι. Μόνο σε αυτούς, οι επενδύσεις έχουν πάχος 10εκ.ποιες οι διαστασεις του δωματιου προ επεμβασεων και μετα;
Μη μιλάς κινέζικα ρε, αν έχεις μια εικόνα για παράδειγμα, δείξε μου να ξέρω τι να κάνω.Κατι αλλο επειδη τα εχεις ανα 10 db και βλεπω διαφορες δεξι-αριστερο και γενικα καλο ειναι να περνεις πρωτα απολα μια ψευδοανηχοiκη καθε ηχειο 500-20khz ....
Αυτό εννοείς;Δεν έβαλες την διορθωμένη απόκριση.
Αυτο είναι με Dirac? Στην προηγούμενη σελίδα έγραψες πως ειναι πριν.Αυτό εννοείς;
Αυτό είναι πριν το Dirac. Τώρα, δεν έχω τη δυνατότητα να ανεβάσω διάγραμμα από το Dirac, sorry. Απόψε.Αυτο είναι με Dirac? Στην προηγούμενη σελίδα έγραψες πως ειναι πριν.
Βαλε διάγραμμα πριν-μετα να καταλάβω τι έγινε
Στην ταράτσα καλύτερα.στο μέσον του δωματίου
Και νερό μπορείς να πας στου γείτονα να πιεις πάρα του ότι έχεις δίπλα από τη βρύση σου...Στην ταράτσα καλύτερα.
Ειναι πολυ μικρός χώρος, το προτεινόμενο RT σχετίζεται με τον όγκο του χώρου.πολύ χαμηλοί δεν είναι οι χρόνοι;
νομίζω 0.25-0.30 θα ταίριαζε περισσότερο σε δικαναλο.
ναι το ξέρω αλλα και πάλι 0.15 δεν έχω ξαναδεί.Ειναι πολυ μικρός χώρος, το προτεινόμενο RT σχετίζεται με τον όγκο του χώρου.
Δεν εχω πρόχειρη την καμπυλη της AES, αλλά έτσι είναι.
Ο @TERMATOGAZI είχε 0ναι το ξέρω αλλα και πάλι 0.15 δεν έχω ξαναδεί.
αναγκαστικά και είδες τι έπαθε θέλει 180db για να ικανοποιηθηΟ @TERMATOGAZI είχε 0