Από nordost σε κάτι άλλο !!!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Ουδέποτε είπα ότι δεν ακούγονται τα καλώδια. Για κάποιο λόγο, ψάχνεις να βρεις εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν. Αναπαράγεις και το αφήγημα των ακολούθων, ίσως επειδή οι απόψεις τους πάνε κόντρα σε αυτό που έχεις εκ πρωιμίου αποφασίσει; Δικαίωμά σου να θέλεις σώνει και καλά να πάρεις καλώδια, δικαίωμά σου και να μη δέχεσαι μια άλλη γνώμη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι αυτοί που εκφέρουν αυτή την αντίθετη γνώμη τρέφουν κάποιου είδους πάθος ενάντια στα καλώδια.
Δεν μπορεί να μη διάβασες ότι έχω επαναφέρει τα kimber στο σύστημά μου, γιατί χθες υποστήριξες ότι έφαγα κίτρινη κάρτα απο τον Δημήτρη επειδή αναφέρθηκα στα καλώδιά μου. Άρα, ξέρεις ότι τα έχω επαναφέρει.
Εντυπώσεις απο την ακρόαση δεν θα αναφέρω, γιατί έτσι μου γουστάρει. Ανταλλάζω όμως τη πληροφορία με το αποτέλεσμα του mono test στο σύστημα και τον χώρο σου. ;) Θα παρατηρείς όμως ότι οι αγγελίες μου παραμένουν ενεργές. Για να σε ενημερώσω για το παρασκήνιο, αν και εφόσον φύγουν, το budget θα μετατεθεί στην απόκτηση subs. Μπόρεσα να ζήσω και χωρίς kimber, αλλά όσο περισσότερο ασχολούμαι με το σύστημά μου και αποδίδει καλύτερα τα μπάσα ( μετρημένα, όχι εικασίες ), τόσο περισσότερο καταλαβαίνω ότι θέλω περισσότερο μπάσο. Αν λοιπόν δεν φύγουν τα καλώδια, απλά θα κάνω υπομονή και σε κανένα χρόνο που θα νιώθω "ασφαλής", θα τα αγοράσω.

Όχι Λέανδρε. Δεν είπες αυτό. Είπες ότι ανεξάρτητα απο το τί συμβαίνει με το κεντρικό είδωλο ( αλήθεια, το βρίσκεις τόσο απλή υπόθεση το κεντρικό είδωλο; Το έχεις κέντρο; Αν ναι, για κάνε να μετακινήσεις λίγο τα ηχεία και πες μου - ειλικρινά - τι θα συμβεί ), όταν κάποιος θέλει καλώδιο, πρέπει να βάλει καλώδιο. Αν έχει τη κ@βλα να βάλει καλώδιο, no problem. Αν όμως θέλει να το κάνει στα πλαίσια μιας βελτίωσης,
α) πρέπει να ερωτηθεί για το τί τον ενοχλεί,
β) πρέπει να γίνει διερεύνηση των βημάτων που έχει ακολουθήσει
γ) πρέπει να του γίνουν όλες οι προτάσεις - συστάσεις για διόρθωση με τη σειρά σπουδαιότητας. Πρώτο σε αυτή τη σειρά δεν είναι το καλώδιο.
Έκανα τις ερωτήσεις για τον χώρο και τη συνεργασία του συστήματος με αυτόν, πέσατε να με φάτε. Δεν θα ξαναρωτήσω αν περνάει το μονο τεστ, αν το πέρναγε, απλά θα το είχε πει.
Εναλλακτικές υπάρχουν. Εκτώς αν θεωρεί κανείς ότι έχω τον τέλειο χώρο. Ούτε καν καλός δεν είναι για audio κι όμως, τώρα έχω κέντρο την εικόνα. Και μαζί με αυτή την επίτευξη, ήρθαν πάρα πολλά οφέλη στη συμπεριφορά του συστήματος. Τα έχω περιγράψει, δεν θα το ξανακάνω.

Αμέ! Τώρα τα έμαθα! Καιρός να τα μάθουν κι άλλοι! Πες μου όμως, έχω κάπου άδικο; Λέω κάτι που δεν ισχύει; Ξαναρώτησα πριν λίγες ημέρες, απάντηση δεν πήρα. Να καταλάβω ρε αδερφέ, λέω μ@λακίες ή σας έχει χαλάσει κάτι άλλο;
Ρε Νίκο, με αυτό το... μόνο τεστ!!
Δε σου έχει κάνει εντύπωση, ότι εδώ και 131 σελίδες είσαι ο μόνος που ρωτάει??
Δεν το έχεις προσέξει ακόμα??
Δεν είδες πόσοι σου είπαν, έλεος πια με το μόνο τέστ??
Τι άλλο θες?
Είπαμε καρφί είναι η πτνα η σκηνή!
Dead center!!
Dead can dance λέμε!!

Reaction score
2.749
Η θεά (πιστήμον άνθρωπος, γναθοτέτχια) είναι η δεξιά, η γκεομίατ, αυτή με τα Γκριμ ντε, τα ενεργά με τα ντιεσπί και τα δύο σαμπ και τα μαύρα καλώδια τα φτηνά, που πάθαμε πλάκα με το στέρεό της:

View attachment 161709

Η αριστερή η γριά είναι η Κόγιας. Μίρλα. Έρωτας.

Εγώ η φαλακρή. Ε, μ'αυτά που λέτε, με έχετε καραφλιάσει. :lolsign:
Επειδή το ξαναπιάσα το άθλημα τον τελευταίο χρόνο , ο Κόγιας είναι το ίδιο πρόσωπο με εκείνον τον διανοούμενο με τις ήχοαναρχικές σκέψεις που διαβάζαμε πολλά χρόνια πριν στον ήχο;

Reaction score
12.255
Ρε Νίκο, με αυτό το... μόνο τεστ!!
Δε σου έχει κάνει εντύπωση, ότι εδώ και 131 σελίδες είσαι ο μόνος που ρωτάει??
Δεν το έχεις προσέξει ακόμα??
Δεν είδες πόσοι σου είπαν, έλεος πια με το μόνο τέστ??
Τι άλλο θες?
Είπαμε καρφί είναι η πτνα η σκηνή!
Dead center!!
Dead can dance λέμε!!
Δεν το είπαμε ή τουλάχιστον, όχι ο ενδιαφερόμενος. Βρε, άσε εμένα να γίνω και γραφικός στη τελική. Για πες τι θα συμβεί αν μετακινήσεις λίγο τα ηχεία σου, ασυμμετρικά.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Δεν το είπαμε ή τουλάχιστον, όχι ο ενδιαφερόμενος. Βρε, άσε εμένα να γίνω και γραφικός στη τελική. Για πες τι θα συμβεί αν μετακινήσεις λίγο τα ηχεία σου, ασυμμετρικά.
Προτιμώ να σε αφήσω στη γραφικότητα σου φίλε..
Δεν έχει νόημα πια η συγκεκριμένη κουβέντα..
Καλή συνέχεια!

Last edited:

Reaction score
12.255
Π
Δεν έχει νόημα πια η συγκεκριμένη κουβέντα..
Καλή συνέχεια!
Κρίμα, γιατί ως πιο έμπειρος ακροατής και τιούνερ, είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσες να περιγράψεις με κάθε λεπτομέρεια τί θα συνέβαινε και μάλιστα με όρους της παρέας που εγώ μέχρι στιγμής δεν κατέχω. Κρίμα.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Ακούγονται τελικά τα καλώδια;
Πορτοκαλάδα από πορτοκάλι;
Ακούγονται τελικά τα καλώδια;
Σβήνεις τα κεράκια; (Με πορδές κύριε, όχι φυσώντας, εκεί φαίνεται ο μάγκας)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Προσοχή, δεν είναι αστεία πράγματα αυτά!!

Ακούγονται τα καλώδια τελικά;
Είναι και ραδιόφωνο ο Λέανδρος;
Τελικα βρεθηκε καποια ακρη
Φτιάξτε μια target curve της προκοπής πρώτα
κάνε μια αναζήτηση σε αυτό το νήμα και μέτρα πόσες φορές έχω πει ότι δεν υποστηρίζω πως δεν ακούγονται τα καλώδια.

Φιλικά, ε;

ΥΓ.
Αποκλείεται.

Κάπου θα το είπες, δε μπορεί.

Αφού όλοι επιμένουν ότι αυτό είπες.
Δε μπορεί.
Τρελός είσαι παιδί μου;

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113

Φιλικά, ε;

Κρίση ταυτότητας Ντοκ??
Ψαξτο ..
Είναι ανησηχιτικο!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan