- Reaction score
- 2.826
Είσαι κάκιστρο γιατρέΝαι! Να γουστάρεις να μη το κάνεις.
Είσαι κάκιστρο γιατρέΝαι! Να γουστάρεις να μη το κάνεις.
Αυτό που λες είναι μεγάλη ιστορία αν και η άλλη άποψη λέει ότι αυτοί που το κάνουν αυτό το κάνουν μόνο και μόνο για να προστατέψουν τον κόσμο από κακοπροαίρετους ευγενικούς και άσχετους.Είμαι ευγενικός δεν μειώνω και δεν υποτιμώ την άλλη πλευρά σαν μερικούς μερικούς
Υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να κανείς αυτό που γουστάρεις?
Προτιμώ να σε αφήσω στη γραφικότητα σου φίλε..Είσαι κάκιστρο γιατρέ
Φικσντ.καλοπροαίρετους
Όχι πάλι από την αρχή ρε μλκς κουράστηκα..Προτιμώ να σε αφήσω στη γραφικότητα σου φίλε..
Πολύ μεγάλο κεντρικό ηχείο πήρα περίπου προ 20-ετιας, με 3 τεμάχια 8 ιντσών. (Πριν από αυτό, κλασσικά είχα ένα πιτσιρίκι κεντρικό, όπως έχει τώρα ο Λέανδρος).Πότε σταμάτησες να έχεις δικάναλο και μεταπηδήσεις στο πολυκάναλο
Προς επίρρωσιν...Όπως είπα και πριν, για όλα υπάρχει η πρώτη φορά.
Η πρώτη φορά που θα ξεπεραστούν κάποια όρια, η πρώτη φορά που θα τύχεις συμπεριφορών διαφορετικών από αυτές που έχεις συνηθίσει, η πρώτη φορά που θα ακούσεις πράγματα που δεν σου αρέσουν αλλά είναι η αλήθεια, η πρώτη φορά που θα ακούσεις πράγματα με τα οποία δεν συμφωνείς αλλα είναι η αλήθεια κτλ κτλ. Στο έγραψα για να είσαι προετοιμασμένος, απλά.
καλημεραΑμέ! Τώρα τα έμαθα! Καιρός να τα μάθουν κι άλλοι! Πες μου όμως, έχω κάπου άδικο; Λέω κάτι που δεν ισχύει; Ξαναρώτησα πριν λίγες ημέρες, απάντηση δεν πήρα. Να καταλάβω ρε αδερφέ, λέω μ@λακίες ή σας έχει χαλάσει κάτι άλλο;
1. Ποιος ήταν ο κορυφαίος av που είχες εκείνη την εποχή;Πολύ μεγάλο κεντρικό ηχείο πήρα περίπου προ 20-ετιας, με 3 τεμάχια 8 ιντσών. (Πριν από αυτό, κλασσικά είχα ένα πιτσιρίκι κεντρικό, όπως έχει τώρα ο Λέανδρος).
Ένα σεταπ είχα πάντα, όχι διαφορετικό για ταινίες κι άλλο για μουσική.
Από τότε ήταν τραγικά καλύτερη η αίσθηση σε πολυκάναλη μουσική, βεβαίως μόνο από συναυλίες που κυκλοφορούσαν σε DVD, όπως το γνωστό crossroads, που αν γύριζα από 5-κανάλο σε 2 κανάλια, ήταν τραγικά χειρότερο το πράγμα..
B. B. King, Eric Clapton, κλπ, ήταν μαγικοί στη συναυλία αυτή σε πολυκάναλη ακρόαση και να βλέπω και εικόνα από το πανί, κι έφευγε όλη η μαγεία όταν έμπαινε δικάναλο, ήταν πεζό, ανιαρό.
Βεβαίως σαμπ είχα από τότε, στο κυρίως σεταπ, σωστά ενσωματωμένο, με κρος κανονικά. Και βεβαίως ισοστάθμιση και μετρήσεις.
Γεμάτη 20-ετια με αυτά, αλλά όλος ο όγκος της μουσικής μου ήταν δικάναλη, και τα απμίξινγκ δεν ήταν της προκοπής τότε, παρά το ότι είχα πάρει κορυφαίο av για την εποχή του.
Οπότε κατά βάση δικάναλα άκουγα τη μουσική μου, εφόσον δικάναλο ήταν το φορμά που κυκλοφορούσε και τα απμίξινγκ άθλια.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν ήξερα τι εστί πολυκαναλος ήχος, και δεν άκουγα, αφού είχα μαζέψει πάνω από 300 dvd με συναυλίες και μουσικές (και κάποια σκόρπια πολυκαναλα Φλακ), και τα χαιρομουν μαζί με τα δικάναλα και το πικάπ, στο ένα σεταπ που πάντα είχα.
Προβολέα και πανι, είχα από τότε που εμφανίστηκαν. Πάνω από 20-ετια αλλάζω προβολείς. Η μεγάλη εικόνα ήταν εξ'αρχής σημαντική ευχαρίστηση για μένα. Και βεβαίως ενσωματώθηκε η μεγάλη εικόνα από την πρώτη στιγμή με το ηχητικό σεταπ, διότι μεγάλη εικόνα ταίριαζε μόνο με μεγάλο ήχο.
Φυσικά. Σκέψου το λίγο:Τελικά ακούγονται τα καλώδια;
Με πήγες πολύ πίσω στο χρόνο Κώστα. Προ αμνημονεύτων ετών, όταν ήμανε ακόμα τσιπιρίκι (γύρω στα 12-13), πήραμε ένα dobberman 5 ετών από κάποιο γνωστό γνωστού, που το έδινε γιατί του είχαν κάνει φασαρία από τη γειτονιά του. Ο λόγος ότι είχε σφάξει όλες τις γάτες και τα μικρά σκυλιά της περιοχής.Είναι τεράστια επιτυχία για μένα αυτό το βίντεο που σας ανέβασα και είμαι πολύ υπερήφανος γι'αυτό.
Όταν πήρα το σκύλο αυτό, η αντίδρασή του σε άλλα σκυλιά, οποιασδήποτε ράτσας, ήταν όμοια με την αντίδραση που είχε σε γάτες, ήθελε να τα σκοτώσει όλα.
Και στη δική μου θύμιση, πάντα έτσι θα είναι :Δε μ αρέσει το κούρεμα του ημίθεου.
Τονεθέλω μπουκλάκια!
Καλημέρα Κώστα! Σε μέτρηση απόκρισης πλάτους ( όπως την αποκαλεί ο Μπούτιας μας, έμαθα και κάτι νέο! ), μέτρησα με το 8TC και το Chord Carnival. Δεν είδα κάποια διαφορά. Δεν παρατήρησα τα υπόλοιπα αποτελέσματα των μετρήσεων, αλλά και πάλι, με βάση αυτά που ακούω τώρα που έχω τα kimber και σε σχέση με αυτά που άκουγα με τα "απλά" καλώδια, υποψιάζομαι ότι δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί η ισοστάθμιση. Θελω να πιστεύω ότι δεν τη θεοποιώ σε αυτό το τομέα, είναι κάτι που θα φανεί στη πορεία. Εδώ είμαστε να το δούμε ( για την ακρίβεια, στο δικό μου νήμα ). Απο την άλλη όμως βρε Κώστα, στα τόσα κακώς κείμενα του χώρου, με τη προϋπόθεση ότι η ισοστάθμιση, η φροντίδα χώρου ή και τα δύο θα διορθώσει/ουν πολλά απο αυτά, αξίζει αλήθεια να ασχολούμαστε με το τί κάνει το καλώδιο; Δηλαδή, μπρος στη καταστροφή που κάνει ο(κακός) χώρος, τί πραγματικά περιμένουμε απο το σετ καλωδίων; Ειδικά αν αναλογιστούμε ότι κατά την εφαρμογή της ισοστάθμισης, εφαρμόζουμε και συγκεκριμένη καμπύλη στόχο ( όσο επιτρέψει ο χώρος να την επιτύχουμε, βέβαια ).καλημερα
οπως ειπα πιο πανω εχεις δρομο....
....για να κανεις καλο EQ με αποτελεσμα θελει πρωτα τα καταλληλα καλωδια ......σκεψου το
παω για τρεξιμο
ποια ηταν η διαφορα των καλωδιων αφου εχεις κανει ισοσταθμιση ?Σε μέτρηση απόκρισης πλάτους ( όπως την αποκαλεί ο Μπούτιας μας, έμαθα και κάτι νέο! ), μέτρησα με το 8TC και το Chord Carnival. Δεν είδα κάποια διαφορά. Δεν παρατήρησα τα υπόλοιπα αποτελέσματα των μετρήσεων, αλλά και πάλι, με βάση αυτά που ακούω τώρα που έχω τα kimber και σε σχέση με αυτά που άκουγα με τα "απλά" καλώδια, υποψιάζομαι ότι δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να διαχειριστεί η ισοστάθμιση.
Δεν είναι απλή η απάντηση βρε Κώστα. Συγκρίνω πέντε διαφορετικές καταστάσεις και βγάζω τα συμπεράσματά μου:ποια ηταν η διαφορα των καλωδιων αφου εχεις κανει ισοσταθμιση ?
εντάξει όχι πολύ καλό αλλά δε βαριέσαι.... έτσι για αποσυμπίεση... και για χροιές
What is cable?
Baby don't plug me
Don't plug me
No more
Baby don't plug me, don't plug me
No more
What is cable?
Yeah
I don't know why you're not fair
I give you my cable, but you don't care
So what is right and what is wrong?
Gimme a measurement