- Reaction score
- 2.826
Ώπα Ιατρικό συμβούλιο.
Τσατσάρα ή βούρτσα;Προτιμώ στη γραφικότητα σου να σε αφήσω φίλε..
Προτιμώ να σε αφήσω στη γραφικότητα σου φίλε..
Προτιμώ φίλε να σε αφήσω στη γραφικότητα σου..Προτιμώ στη γραφικότητα σου να σε αφήσω φίλε..
Να σε αφήσω, φίλε, στη γραφικότητά σου προτιμώ... ( ώπα, το κόβω καλό για στιχάκι αυτό )Προτιμώ στη γραφικότητα σου να σε αφήσω φίλε..
Φιλικά;Ώπα Ιατρικό συμβούλιο.
Αλήθεια "Ρόζυ".. είδα στο marketplace ότι πουλάς τα roister!! Δε σου ταίριαξαν εντέλει??Τελικα βρεθηκε καποια ακρη διοτι βαριεμαι να ανατρεχω στις παλιες φλυαρίες σας;
Υπαρχουν καλωδια καλυτερα απ' τα νορντοστ;
Υπηρξε βελτιωση στο συστημα;
Η βλακεια ειναι άυλη, εχει υποσταση ή δινει Υλη σε άλλες βλακειες που αναπαραγει;
Τι σε κόφτει; Άχρηστη σου είναι όπως και να τη πεις.Τσατσάρα ή βούρτσα;
Προτιμώ να σε αφήσω στη γραφικότητα σου φίλε..
Προτιμώ στη γραφικότητα σου να σε αφήσω φίλε..
Προτιμώ φίλε στη γραφικότητα σου να σε αφήσω..Προτιμώ φίλε να σε αφήσω στη γραφικότητα σου..
Να ξέρεις ότι σε αγαπάω, άσχετα αν έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις, έτσι χτίζονται οι μεγάλοι έρωτεςΦιλικά;
Πάντως εγώ τα έχω λύσει αυτά τα προβλήματαΕγώ έκανα κράτηση πάντως
Έρχονται τα κομμωτήρια με... λίστα αναμονής; | in.gr
Είναι κάτι που όλοι σκεφτόμαστε και πλέον μετά τα αποτελέσματα της έρευνας που είδαν το φως της δημοσιότητας, μπορούμε να το φωνάξουμε: Τι θα γίνει με το μαλλί μας μετά την καραντίνα;www.in.gr
Φίλε, στη γραφικότητα σου να σε αφήσω προτιμώ..Να σε αφήσω, φίλε, στη γραφικότητά σου προτιμώ... ( ώπα, το κόβω καλό για στιχάκι αυτό )
Εντάξει, αλλά.. φιλικά;Προτιμώ φίλε στη γραφικότητα σου να σε αφήσω..
Δεν το λες απλά "διαφορετικές προσεγγίσεις" αλλά..... οκ....Να ξέρεις ότι σε αγαπάω, άσχετα αν έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις, έτσι χτίζονται οι μεγάλοι έρωτες
Πάντως εγώ τα έχω λύσει αυτά τα προβλήματα
Φιλε προτιμώ να με αφήσεις στη γραφικότητα μου..Εντάξει, αλλά.. φιλικά;
Άσε, μην απαντάς καν. Προτιμώ να σε αφήσω στη γραφικότητα σου φίλε..
Καθόλου διαφορετικές δεν έχουμε.άσχετα αν έχουμε διαφορετικές προσεγγίσεις
Είμαι ευγενικός δεν μειώνω και δεν υποτιμώ την άλλη πλευρά σαν μερικούς μερικούςΔεν το λες απλά "διαφορετικές προσεγγίσεις" αλλά..... οκ....
Υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να κανείς αυτό που γουστάρεις?Καθόλου διαφορετικές δεν έχουμε.
Τα ίδια ακριβώς έκανα.
Πριν 25 χρόνια όμως.
Ναι! Να γουστάρεις να μη το κάνεις.Υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να κανείς αυτό που γουστάρεις?
Υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή από το να κανείς αυτό που γουστάρεις?
Πωωωωωωωωωωωω τι του είπεΝαι! Να γουστάρεις να μη το κάνεις.
Πότε σταμάτησες να έχεις δικάναλο και μεταπηδήσεις στο πολυκάναλοΚαθόλου διαφορετικές δεν έχουμε.
Τα ίδια ακριβώς έκανα.
Πριν 25 χρόνια όμως.
Και εδώ κάνεις το μεγαλύτερο λάθος. Βλέπεις μια άλλη πλευρά.Είμαι ευγενικός δεν μειώνω και δεν υποτιμώ την άλλη πλευρά σαν μερικούς μερικούς
Ναι! Να γουστάρεις να μη το κάνεις.