leandros
Πάρτε παθητικά!
- Reaction score
- 6.112
Μπα...μην ελπίζεις..Θα ηταν ευχης εργον τα ιδια μετρα και σταθμα να ισχυαν για οποιον ξεφευγει.
Μπα...μην ελπίζεις..Θα ηταν ευχης εργον τα ιδια μετρα και σταθμα να ισχυαν για οποιον ξεφευγει.
Επιστήμονες ?Γέμισε ο τόπος με επιστήμονες.....
και τις υπολοιπες με ενα μικροφωνο στο χερι πανω κατω26 ώρες το 24ωρο
Νομίζω ότι γίνεσαι κακός και βγάζεις χολή , ή είναι η ιδέα μου?
Επιστήμονες ?
Ποιοι επιστήμονες καλέ ?
Οι επιστήμονες είναι μέσα σε εργαστήρια, με ένα χαρτί και ένα μολύβι στο χέρι
πίσω από υπολογιστές ώρες ατελείωτες , στους δρόμους και στα αεροδρόμια, μέσα στις εντατικές
και όχι 26 ώρες το 24ωρο σε ένα φόρουμ ψυχαγωγίας.
Ακου... επιστήμονες
.
τωρα χωρις πλακα....εχεις δει κανενα καλωδια στις αγγελιες με τα ζαντολαστιχα να του λεει του αλλου ασε τα ζαντολαστιχα και παρε ενεργα..οχι πες μουβαλτε τους καλωδιαδες
Είσαι μεγάλη φυτιλιάστρα εσύΑφού μια φορά είχε κάνει μέτρηση ο Έαρ πριν από χρόνια με μικρόφωνο και από τότε δεν έχει κάνει τίποτα άλλο, μόνο μουσική ακούει, το έχει πει 100 φορές.
Μια φορα μοναχα φτανει που λεει και το ασμα. Ασε με τωρα και παλευω με τα ταργκετ κερβς να κανω τα μογκαμια να ακουγονται σαν κοντο.Αφού μια φορά είχε κάνει μέτρηση ο Έαρ πριν από χρόνια με μικρόφωνο και από τότε δεν έχει κάνει τίποτα άλλο, μόνο μουσική ακούει, το έχει πει 100 φορές.
Είπαμε..δε κάνουν και θαύματα οι ισοσταθμισεις!!Μια φορα μοναχα φτανει που λεει και το ασμα. Ασε με τωρα και παλευω με τα ταργκετ κερβσ να κανω τα μογκαμια να ακουγονται σαν κοντο.
Δεν ελπίζω σε τίποτα. Ευτυχώς...Μπα...μην ελπίζεις..
Επίσης δεν ελπίζω ότι θα φοράμε τα γυαλιά μας σε όλες τις αναρτήσεις των συνομιλητών μας και όχι μόνο σε κάποιες "ειδικές" τις οποίες θέλουμε να βλέπουμε ...μεγενθυμένες και υπό ...έξωση.Εδώ. Πάρε και δεύτερο γιατί δεν θέλεις να μείνεις. Ραντεβού σε μια εβδομάδα.
Να διευκρινισω εδω, τα μογκαμια που μου δανεισε ο Λεανδρος!!Μια φορα μοναχα φτανει που λεει και το ασμα. Ασε με τωρα και παλευω με τα ταργκετ κερβς να κανω τα μογκαμια να ακουγονται σαν κοντο.
Νομίζω ότι γίνεσαι κακός και βγάζεις χολή , ή είναι η ιδέα μου?
Επειδή είσαι ντόμπρο παιδί και κ@vliaρης θα σου πω.
Τουλαχιστον κόψε τα ίδιο μήκος ρε όνομα .....Αλλά σε λίγο που θα πάρω κάμποσα mogami
Είμαι αγενής και άξεστος παιδιά, το είπε ο zdimis.
Mερικές φορές εκνευρίζομαι όταν λένε για μένα πράγματα που δεν ισχύουν.
Μετά ξύνω λίγο τ @@@@@ μου και μου περνάει.
Μπορεί όμως να γινει κοντό.Όσο και να προσπαθείς..το μογκάμι..κόντο δε θα γίνει ποτέ!!
Μ.Κ.Ο. όπως...Μπαφιασμένη Καλωδιακή ΟργάνωσηΓέμισε ο τόπος με επιστήμονες του ήχου, όλοι διαβάζετε και έχετε άποψη περί πάντως επιστητού, μετράτε καμπύλες διαγράμματα κτλ κτλ, για πείτε μου ρε μάγκες εσείς οι διαβασμένοι, ποιος από εσάς έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με όλα αυτά που υποστηρίζει, ποιος απο εσάς έχει πληρωθεί για να παραδώσει μια δουλειά με την υπογραφή του και να αναλάβει την ευθύνη του έργου, έχετε λοιδορήσει επαγγελματίες του ήχου οι οποίοι έχουν πιστοποιήσεις καθώς επίσης επαγγελματίες του χώρου τους οποίους έχετε αποκαλέσει κλέφτες, ποιοι οι μαθητευόμενοι μάγοι, συνεχίζεται με Τον εγωισμό σας να παίρνετε ανθρώπους στον λαιμό σας, δεν σας ακούγονται τα καλώδια μεγιά σας με χαρά σας μην τα βάζετε σε πολλούς όμως ακούγονται πολύ περισσότερους από ότι νομίζετε, άρα όλοι εμείς έχουμε παραισθήσεις και εσείς όχι, αλλά και οποίος εκφέρει γνώμη ή απορία πέφτετε επάνω του σαν κοράκια να τον φάτε η να τον «σώσετε» όπως λέτε εντάξει παιδιά βγάλτε την μπέρτα του Superman.
Θα αναφερθώ στο Duo ντοκ, έχετε χάσει κάθε αίσθηση σεβασμού προς όλους τους συνομιλητές σας προσβάλετε ειρωνεύεστε τρολάρετε, έχετε καταστρατηγήσει κάθε κανόνα του φόρουμ και όλα αυτά στο όνομα του επαγγέλματος σας λες και μόνο εσείς έχετε βγάλει το Πανεπιστήμιο και όλοι οι υπόλοιποι είναι αγράμματοι χωρικοί.