- Reaction score
- 377
αστα φιλαρακι, απο το 1990 ειχα σαμπ εγω, και τεσσερα ηχεια.Μην ήταν κάνα πλυντήριο...?
προσέχτε....δεν είστε μαθημένοι σε αυτά εσείς
αστα φιλαρακι, απο το 1990 ειχα σαμπ εγω, και τεσσερα ηχεια.Μην ήταν κάνα πλυντήριο...?
προσέχτε....δεν είστε μαθημένοι σε αυτά εσείς
Ευχαριστώ Λεανδρούκο!!!!
σετάκι ρεντέκο?αστα φιλαρακι, απο το 1990 ειχα σαμπ εγω, και τεσσερα ηχεια.
Αστροναύτης άνθρωπος τι νομίζεις ότι μπορεί να ανταμώσει εκεί έξω?Δηλαδή είστε φίλοι αγαπημένοι πάλι;;
Πώς γίνεται αυτό;
Γιατί, έχουμε να χωρίσουμε κάτι;Δηλαδή είστε φίλοι αγαπημένοι πάλι;;
Πώς γίνεται αυτό;
το war thunder?Αστροναύτης άνθρωπος τι νομίζεις ότι μπορεί να ανταμώσει εκεί έξω?
Σε έχασα. Σπασ'τα και ξαναρίχτα.το war thunder?
το war thunder είναι game χλαπάτσατο war thunder?
Εννοείται.Αστροναύτη με 1800€ παίρνεις δυο ηχειάρες κρατάς και τα καλώδια και είσαι άρχοντας, αλλά τώρα δεν σε βλέπω να παίρνεις τπτ γιατί το νέο μέλος θα έχει απαιτήσεις, από όταν βγάλει την πάνα και μετά βλέπεις.
Σε ευχαριστώ Χρήστο!!!!να σου ζησει η κορη Νικο
Ε αυτό είπα.. αφού είναι game χλαπατσα...το war thunder είναι game χλαπάτσα
Εννοείται.
Σε ευχαριστώ Χρήστο!!!!
και το game τι σχέση έχει με τα UFO ?Ε αυτό είπα.. αφού είναι game χλαπατσα...
Δούλεψε το λιγάκι...και το game τι σχέση έχει με τα UFO ?
θέλω να με βοηθήσεις...Δούλεψε το λιγάκι...
Το σήμα μεταφέρεται στα καλώδια σε ταχύτητα που συγκρίνεται με την ταχύτητα του φωτός (περίπου 300 μέτρα το microsecond). Ο ήχος μεταφέρεται στον αέρα με ταχύτητα περίπου 340 μέτρα το δευτερόλεπτο.Όταν είχε έρθει ο καστρουνης στο σπίτι να ρυθμίσει τον τριννοβ ( παρόλο που είχα ίδιο μήκος καλωδίων ) μου είχε μετρήσει διαφορα στον χρόνο μεταξύ των δυο ηχείων.....
Πάλι κοιτάς τα Like του κόσμου;Βεβαίως, έχεις κάποια λαϊκ σε αυτό σου το ποστ, δείχνουν άτομα που δεν γνωρίζουν τα βασικά.
Ναι, θα μπορούσες. Θα μέτραγες διαφορά με μετρητικό εξοπλισμό, αλλά σίγουρα δε θα μπορούσες να την ακούσεις.Θα μπορουσα δηλαδη να εχω 50 ποντους καλωδιο στο δεξι ηχειο ας πουμε και 3 μετρα στο αριστερο και ολα καλα?
Μα υποτίθεται δεν φτάνει μέχρι το ηχείο, για αυτό το έχει μεγάλο το καλώδιο, όχι για να το τυλίγει.Τί έχει μεγαλύτερη επιρροή στον ήχο; Η διαφορετική αντίσταση της τάξης των μερικών μιλιώμ ή η αύξηση της επαγωγής καθώς όταν το καλώδιο κουλουριάζεται, λειτουργεί σαν πηνίο;