Poll περί δικάναλου - πολυκάναλου ήχου

Δικάναλος ή πολυκαναλος;

• Total voters
    199

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Εχεις και άλλους σπεσιαλίστες να μας προτείνεις, μπας και πάρουμε καμιά καλή προσφορά ?
Για μπρίζα;
Άστο σε κάποιον ηλεκτρολόγο ακόμα κι Αλβανό βοηθό.
Περισσότερα ξέρει από σένα.
Είσαι η ντροπή του κλάδου σου.

Οσα γνώριζε η γιαγιά μου από engineering
Δε μπορείς να τα μάθεις ποτέ εσύ.

Χρειάζεσαι πενταετείς σπουδές για να μάθεις τι είναι το αλερετουρ στις λάμπες και πως είναι η συνδεσμολογία στους διακόπτες.

Μπορείς να λες δάσκαλο τον Αλβανό βοηθό ηλεκτρολόγου που δουλεύει σε οικοδομή.
Το απέδειξες.

Τα υπόλοιπα όλα όσα λες, αντανακλούν αυτό σου το επίπεδο και τα κόμπλεξ που κουβαλάς.

Η δε συμμετοχή σου σε αυτό το φόρουμ, είναι απολύτως μηδενικής αξίας και αν τυχόν σβηστούν όλα σου τα ποστς, κανείς δεν θα χάσει ίχνος γνώσης, που είναι ο μόνος ουσιαστικός λόγος συμμετοχής σε φόρουμ τεχνολογίας.

Reaction score
30.453
Έχεις κι εσύ κάτι απαιτήσεις ρε παιδάκι μου...
Το μόνο που μας έμεινε είναι να γελάμε με τους κολλημένους που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Λυπάμαι , λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχει πιά ένας doherty, ένας cpt Haddock, ένας Σπέρτος ...
Και εγώ ανεπίδεκτος μαθήσεως είμαι ρε φίλε, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Αλλά σκύβω το κεφάλι και προσπαθώ να διαβάσω και να βγάλω άκρη. Τα καταφέρνω; Μμμμ, λίγα πράγματα αλλά την παλεύω. Και για να προλάβω και τους καλοθελητες, ναι ρε είμαι ακόλουθος. Στην audio ενότητα είμαι ακόλουθος και του Αφτιά και του Κογια και του Μπούτια και του Ζαπαντη και οποίου άλλου μπαίνει στον κόπο, χωρίς να είναι υποχρεωμένος, να γράψει δέκα αράδες τεκμήριωμενες και όχι για της ψωλης του τον χαβά. Δε μου είναι τίποτα αυτοί οι τύποι, δεν τους χρωστάω και δε μου χρωστάνε. Με τους ίδιους αυτούς τύπους μπορεί πχ στα πολιτικά, όπου έχω ακλόνητη θέση και ιδεολογία, να γίνουμε κωλος, να βριστουμε, να ξεκατινιαστουμε. Τον Κογια μια δυο φορές που τον είχαν πιάσει τα αντικομμουνιστικα του, τον ειρωνευτηκα σε σημείο αγένειας. Αλλά στην audio ρε φίλε; όσο δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω αυτό που γράφουν, θα είναι για μένα ευαγγέλιο και εγώ ευσεβής ακόλουθος.
Δε θα κάνω την τύφλα μου "άποψη" και χαιεντιλικι για να ξεγελασω τον εαυτό μου και τους γύρω μου, ως προς τη γνωσιακη μου ανεπάρκεια.
Αυτά..

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Αλλά σκύβω το κεφάλι και προσπαθώ να διαβάσω και να βγάλω άκρη.
Αυτή σου η πρόταση και μόνο , δείχνει πως δεν είσαι ανεπίδεκτος .

Πάντα εκεί έξω , υπάρχει κάποιος που είναι εξυπνότερος,ομορφότερος,δυνατότερος και πιό γνώστης απο μας. Όσο πιό γρήγορα το καταλάβουμε , υπάρχει ελπίδα να τον πλησιάσουμε.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Η συμμετοχή στο πολλ αυτό, έφτασε πλέον τα 131 μέλη, αξιοσέβαστο νούμερο για συμπεράσματα.

Το 50% (65 μέλη) δηλώνει δικάναλο σεταπ και παραμονή σε αυτό.

Εκτιμώ πως τμήμα στους ανωτέρω αποτελούν οι εραστές του πικάπ, με σημαντική δισκοθήκη βασισμένη σε βινυλια, όπου πραγματικά δεν έχει κανένα σοβαρό νόημα να προβούν σε πολυκάναλο σεταπ.

Φαίνεται πως ένα 19% των μελών που ψήφισαν (25 μέλη) ήδη απολαμβάνουν πολυκάναλο σεταπ.

Τυχεροί αυτοί λοιπόν, που κατάφεραν να έχουν τη δυνατότητα να στήσουν κάτι τέτοιο, ξέρουμε όλοι πόσα προβλήματα συναντά ένας χομπίστας αν επιλέξει να στήσει τέτοιο πράγμα.

Αυτό γίνεται εμφανές από το 15% (19 μέλη) που θα παραμείνουν σε δικάναλο, διότι δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε πολυκάναλο σεταπ, ενώ άλλο ένα όμοιο ποσοστό (15% -20 μέλη) είναι με δικάναλο αλλά θα μεταβούν σε πολυκάναλο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Τέλος, ένα 16% (21 μέλη) είναι περισσότερο μουσικόφιλοι από μηχανάκηδες, και τους είναι αδιάφορο αν ακούν τη μουσικούλα τους από δικάναλα ή πολυκαναλα σεταπ, νοοτροπία υγιέστατη και ζηλευτή. ;)

Όλοι οι υπόλοιποι, είμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, περισσότερο μηχανάκηδες παρά μουσικόφιλοι, κοινώς ..βλαμμένοι. :gotcha:

Γι'αυτό το λόγο βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ τεχνολογίας, και ασχολούμαστε με τεχνικά χαρακτηριστικά και μηχανήματα, κι όχι σε ένα φόρουμ μουσικής. Χόμπι μας είναι το Hi-Fi. 8-)

Last edited:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
το αυτι ειναι ομορφοτερο απο απο εμας της καψερες;
Δεν σ έχω δει ποτέ, τουλάχιστον δεν είναι ανορθόγραφο.

Ασε μας ρε Σαλαμινομάχε κι έχουμε φάει.

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
14.694
Νικο προτεινω να ανεβασουμε φωτος να δουμε ποιος ειναι ομορφοτερος :smile: :sneaky:
Επιτροπη αξιολογησης την Ροζι και τον Αβγδ

Reaction score
6.803

Ασε μας ρε Σαλαμινομάχε κι έχουμε φάει.
Σκυλί του πολέμου Νίκο η Ελεονώρα. Χα χα χα.
Για φαγάκι μόλις ανέβασα στην αντίστοιχη ενότητα.
Με παρακολουθείς βρε ;;; :lolsign: :lolsign:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.744
Νικο προτεινω να ανεβασουμε φωτος να δουμε ποιος ειναι ομορφοτερος
Φτιάξε θεμα με τίτλο ''ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ AVSITE''

Τώρα πέτυχες ...
Σκυλί του πολέμου Νίκο η Ελεονώρα.
Την εχω γνωρίσει , αμελητέα ποσότης.
Για φαγάκι μόλις ανέβασα στην αντίστοιχη ενότητα.
Με παρακολουθείς βρε ;;;
Όχι , πάω να δω.

Reaction score
30.453
Η συμμετοχή στο πολλ αυτό, έφτασε πλέον τα 131 μέλη, αξιοσέβαστο νούμερο για συμπεράσματα.

Το 50% (65 μέλη) δηλώνει δικάναλο σεταπ και παραμονή σε αυτό.

Εκτιμώ πως τμήμα στους ανωτέρω αποτελούν οι εραστές του πικάπ, με σημαντική δισκοθήκη βασισμένη σε βινυλια, όπου πραγματικά δεν έχει κανένα σοβαρό νόημα να προβούν σε πολυκάναλο σεταπ.

Φαίνεται πως ένα 19% των μελών που ψήφισαν (25 μέλη) ήδη απολαμβάνουν πολυκάναλο σεταπ.

Τυχεροί αυτοί λοιπόν, που κατάφεραν να έχουν τη δυνατότητα να στήσουν κάτι τέτοιο, ξέρουμε όλοι πόσα προβλήματα συναντά ένας χομπίστας αν επιλέξει να στήσει τέτοιο πράγμα.

Αυτό γίνεται εμφανές από το 15% (19 μέλη) που θα παραμείνουν σε δικάναλο, διότι δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε πολυκάναλο σεταπ, ενώ άλλο ένα όμοιο ποσοστό (15% -20 μέλη) είναι με δικάναλο αλλά θα μεταβούν σε πολυκάναλο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Τέλος, ένα 16% (21 μέλη) είναι περισσότερο μουσικόφιλοι από μηχανάκηδες, και τους είναι αδιάφορο αν ακούν τη μουσικούλα τους από δικάναλα ή πολυκαναλα σεταπ, νοοτροπία υγιέστατη και ζηλευτή. ;)

Όλοι οι υπόλοιποι, είμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, περισσότερο μηχανάκηδες παρά μουσικόφιλοι, κοινώς ..βλαμμένοι. :gotcha:

Γι'αυτό το λόγο βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ τεχνολογίας, και ασχολούμαστε με τεχνικά χαρακτηριστικά και μηχανήματα, κι όχι σε ένα φόρουμ μουσικής. Χόμπι μας είναι το Hi-Fi. 8-)
Αδερφέ, δε βγαίνουν τα ποσοστά, αν τα αθροισεις μας δίνουν 115%....
Υποτιθεται πως δεν επιτρέπονται πολλαπλές ψήφοι. Μήπως κάποιοι ψήφισαν παραπάνω από μια επιλογές πριν το αλλάξεις;

Reaction score
2.826
Αδερφέ, δε βγαίνουν τα ποσοστά, αν τα αθροισεις μας δίνουν 115%....
Υποτιθεται πως δεν επιτρέπονται πολλαπλές ψήφοι. Μήπως κάποιοι ψήφισαν παραπάνω από μια επιλογές πριν το αλλάξεις;
Στην παρακάτω φωτό είναι 151 ψήφοι έχεις δίκιο μάλλον το προγγραμα δεν ανταποκρίνεται σωστά,
Τα πραγματικά ποσοστά είναι τα εξής, όχι σε απόλυτο δεκαδικό

1. ψήφοι 66 ποσοστό 43,7%

2. ψήφοι 19 ποσοστό 12,5%

3. Ψήφοι 20 ποσοστό 13,2%

4. ψήφοι 18 ποσοστό 11,9%

5. ψήφοι 7 ποσοστό 4,6%

6. ψήφοι 21 ποσοστό 13,9%

F9B47A56-03AB-41D6-BACE-26FAC4572504.png

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.852
Νικο προτεινω να ανεβασουμε φωτος να δουμε ποιος ειναι ομορφοτερος :smile: :sneaky:
ναι ναι ναι

στη μία αρέσουν τα κοριτσάκια και στον άλλο τα αγοράκια😂
τσηςπτανας θα γίνει :lol:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan