Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.744
Θα τους έβγαζε τρελούς , άσχετους και κουφούς.αν ήξερες τι έχουν πει αυτοί για το ''σινάφι'' σου ...
Θα τους έβγαζε τρελούς , άσχετους και κουφούς.αν ήξερες τι έχουν πει αυτοί για το ''σινάφι'' σου ...
αν ήξερες τι έχουν πει αυτοί για το ''σινάφι'' σου ...δεν θα σήκωνες καπέλα
Θα τους έβγαζε τρελούς , άσχετους και κουφούς.
Σε παρακαλώ , βάλε με στην ignore list και αν δεν το επιτρέπει η πλατφόρμα , μην απαντάς σ αυτά που γράφω , θα μου κάνεις μεγάλη χάρη.
έπιασες θερμοκρασία πάλι ε?
Για μπρίζα;Εχεις και άλλους σπεσιαλίστες να μας προτείνεις, μπας και πάρουμε καμιά καλή προσφορά ?
Δε μπορείς να τα μάθεις ποτέ εσύ.Οσα γνώριζε η γιαγιά μου από engineering
Και εγώ ανεπίδεκτος μαθήσεως είμαι ρε φίλε, όπως και πολλοί άλλοι εδώ μέσα. Αλλά σκύβω το κεφάλι και προσπαθώ να διαβάσω και να βγάλω άκρη. Τα καταφέρνω; Μμμμ, λίγα πράγματα αλλά την παλεύω. Και για να προλάβω και τους καλοθελητες, ναι ρε είμαι ακόλουθος. Στην audio ενότητα είμαι ακόλουθος και του Αφτιά και του Κογια και του Μπούτια και του Ζαπαντη και οποίου άλλου μπαίνει στον κόπο, χωρίς να είναι υποχρεωμένος, να γράψει δέκα αράδες τεκμήριωμενες και όχι για της ψωλης του τον χαβά. Δε μου είναι τίποτα αυτοί οι τύποι, δεν τους χρωστάω και δε μου χρωστάνε. Με τους ίδιους αυτούς τύπους μπορεί πχ στα πολιτικά, όπου έχω ακλόνητη θέση και ιδεολογία, να γίνουμε κωλος, να βριστουμε, να ξεκατινιαστουμε. Τον Κογια μια δυο φορές που τον είχαν πιάσει τα αντικομμουνιστικα του, τον ειρωνευτηκα σε σημείο αγένειας. Αλλά στην audio ρε φίλε; όσο δεν έχω τις γνώσεις να κρίνω αυτό που γράφουν, θα είναι για μένα ευαγγέλιο και εγώ ευσεβής ακόλουθος.Έχεις κι εσύ κάτι απαιτήσεις ρε παιδάκι μου...
Το μόνο που μας έμεινε είναι να γελάμε με τους κολλημένους που είναι ανεπίδεκτοι μαθήσεως.
Λυπάμαι , λυπάμαι πολύ που δεν υπάρχει πιά ένας doherty, ένας cpt Haddock, ένας Σπέρτος ...
Αυτή σου η πρόταση και μόνο , δείχνει πως δεν είσαι ανεπίδεκτος .Αλλά σκύβω το κεφάλι και προσπαθώ να διαβάσω και να βγάλω άκρη.
Δεν σ έχω δει ποτέ, τουλάχιστον δεν είναι ανορθόγραφο.το αυτι ειναι ομορφοτερο απο απο εμας της καψερες;
Ασε μας ρε Σαλαμινομάχε κι έχουμε φάει.
Νικο προτεινω να ανεβασουμε φωτος να δουμε ποιος ειναι ομορφοτεροςΔεν σ έχω δει ποτέ, τουλάχιστον δεν είναι ανορθόγραφο.
Σκυλί του πολέμου Νίκο η Ελεονώρα. Χα χα χα.Δεν σ έχω δει ποτέ, τουλάχιστον δεν είναι ανορθόγραφο.
Ασε μας ρε Σαλαμινομάχε κι έχουμε φάει.
Φτιάξε θεμα με τίτλο ''ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ AVSITE''Νικο προτεινω να ανεβασουμε φωτος να δουμε ποιος ειναι ομορφοτερος
Τώρα πέτυχες ...Επιτροπη αξιολογησης την Ροζι και τον Αβγδ
Την εχω γνωρίσει , αμελητέα ποσότης.Σκυλί του πολέμου Νίκο η Ελεονώρα.
Όχι , πάω να δω.Για φαγάκι μόλις ανέβασα στην αντίστοιχη ενότητα.
Με παρακολουθείς βρε ;;;
Αδερφέ, δε βγαίνουν τα ποσοστά, αν τα αθροισεις μας δίνουν 115%....Η συμμετοχή στο πολλ αυτό, έφτασε πλέον τα 131 μέλη, αξιοσέβαστο νούμερο για συμπεράσματα.
Το 50% (65 μέλη) δηλώνει δικάναλο σεταπ και παραμονή σε αυτό.
Εκτιμώ πως τμήμα στους ανωτέρω αποτελούν οι εραστές του πικάπ, με σημαντική δισκοθήκη βασισμένη σε βινυλια, όπου πραγματικά δεν έχει κανένα σοβαρό νόημα να προβούν σε πολυκάναλο σεταπ.
Φαίνεται πως ένα 19% των μελών που ψήφισαν (25 μέλη) ήδη απολαμβάνουν πολυκάναλο σεταπ.
Τυχεροί αυτοί λοιπόν, που κατάφεραν να έχουν τη δυνατότητα να στήσουν κάτι τέτοιο, ξέρουμε όλοι πόσα προβλήματα συναντά ένας χομπίστας αν επιλέξει να στήσει τέτοιο πράγμα.
Αυτό γίνεται εμφανές από το 15% (19 μέλη) που θα παραμείνουν σε δικάναλο, διότι δεν έχουν τη δυνατότητα να μεταβούν σε πολυκάναλο σεταπ, ενώ άλλο ένα όμοιο ποσοστό (15% -20 μέλη) είναι με δικάναλο αλλά θα μεταβούν σε πολυκάναλο όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν.
Τέλος, ένα 16% (21 μέλη) είναι περισσότερο μουσικόφιλοι από μηχανάκηδες, και τους είναι αδιάφορο αν ακούν τη μουσικούλα τους από δικάναλα ή πολυκαναλα σεταπ, νοοτροπία υγιέστατη και ζηλευτή.
Όλοι οι υπόλοιποι, είμαστε με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, περισσότερο μηχανάκηδες παρά μουσικόφιλοι, κοινώς ..βλαμμένοι.
Γι'αυτό το λόγο βρισκόμαστε σε ένα φόρουμ τεχνολογίας, και ασχολούμαστε με τεχνικά χαρακτηριστικά και μηχανήματα, κι όχι σε ένα φόρουμ μουσικής. Χόμπι μας είναι το Hi-Fi.
Στην παρακάτω φωτό είναι 151 ψήφοι έχεις δίκιο μάλλον το προγγραμα δεν ανταποκρίνεται σωστά,Αδερφέ, δε βγαίνουν τα ποσοστά, αν τα αθροισεις μας δίνουν 115%....
Υποτιθεται πως δεν επιτρέπονται πολλαπλές ψήφοι. Μήπως κάποιοι ψήφισαν παραπάνω από μια επιλογές πριν το αλλάξεις;
Μόνο αυτός ;;;Αφού είναι φανερή η ψηφοφορία, βρείτε ποιός είναι @TERMATOGAZI και σκίστε τον.
ναι ναι ναιΝικο προτεινω να ανεβασουμε φωτος να δουμε ποιος ειναι ομορφοτερος
Επιτροπη αξιολογησης την Ροζι και τον Αβγδ