Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ειναι μεγαλη 120’’ δεν εχω παραπονο απ το προτζεκτορ. 1080p ειμαι χαππυ. Φυσικα δεν εχω δει και απο κοντα νεα μοντέλα.
Για αυτο σκεφτόμουν αυτή με 82’’ απλα δεν εχω βρει αρκετά reviews για αυτη τη τηλεοραση που ειναι μετριας κατηγοριας αν συγκρίνω τιμές
Την σονυ που μου εβαλες την εχει 4000. Εχει και ενα υποδιαιστερο μοντελο. Αυτο εδωReview γενικά για την σειρα Q60 μπορείς να δείς εδώ:
Samsung Q60/Q60R QLED Review (QN43Q60RAFXZA, QN49Q60RAFXZA, QN55Q60RAFXZA, QN65Q60RAFXZA, QN75Q60RAFXZA, QN82Q60RAFXZA)
The Samsung Q60/Q60R QLED is a decent 4k TV for most uses. Its VA panel has an outstanding contrast ratio, producing deep, inky blacks, and it has great motion h...www.rtings.com
Σύμφωνα και με το site του review η Sony XD85XG9505 είναι καλύτερη (μεγαλύτερη αλλά και ακριβότερη)
Sony X950G Review (XBR55X950G, XBR65X950G, XBR75X950G, XBR85X950G)
The Sony X950G is an impressive 4k TV with great picture quality. It can display deep blacks in a dark room thanks to the high native contrast ratio and full arr...www.rtings.com
Για Samsung καλύτερα να πας στην σειρά Q70
Samsung Q70/Q70R QLED Review (QN49Q70RAFXZA, QN55Q70RAFXZA, QN65Q70RAFXZA, QN75Q70RAFXZA, QN82Q70RAFXZA, QN85Q70RAFXZA)
The Samsung Q70/Q70R QLED is a great 4k TV from the brand's 2019 QLED lineup. Its VA panel boasts an outstanding contrast ratio and excellent black uniformity, s...www.rtings.com
View attachment 163723
1. Μπροστινα ειναι martin logan summit4.000 μόνο για τα 4 surround; τι άλλο εξοπλισμό έχεις; τα υπόλοιπα ηχεία τι είναι;
Δεν υπαρχει ακριβως ιδια σειρα...Υπαρχουν καποια με διαφορα χαρακτηριστικα που ισως ταιριζουν. Οπως εγραψα και πιο πανω το μεγαλυτερο προβλημα φαινετα να ειναι τα πισιναόπως είπε και ο dimi ίδιας σειράς οπωσδήποτε
κοίτα σε αγγελίες
Used martin logan for Sale | HifiShark.com
Used Martin Logan for sale on 400+ second hand hifi sites & shops. Use Hifi Shark to monitor pricing and global availabilitywww.hifishark.com
έχεις σκοπό να στήσεις τίποτα σε ατμος-auro?Δεν υπαρχει ακριβως ιδια σειρα...Υπαρχουν καποια με διαφορα χαρακτηριστικα που ισως ταιριζουν. Οπως εγραψα και πιο πανω το μεγαλυτερο προβλημα φαινετα να ειναι τα πισινα
από το να πας σε άλλη εταιρία εντελώς...θα είσαι πολύ πιο κοντά με κάτι σε παρόμοια χαρακτηριστικάΔεν υπαρχει ακριβως ιδια σειρα...Υπαρχουν καποια με διαφορα χαρακτηριστικα που ισως ταιριζουν. Οπως εγραψα και πιο πανω το μεγαλυτερο προβλημα φαινετα να ειναι τα πισινα
Για side αυτα σκευτομουν. Αυτο που με απασχολει ειναι τα πισινα. Δεστε λιγο το χωροΓια δες αυτα : https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxos-HiEnd-Speakers-Hxeia-Martin-Logan-ElectroMotion-FX2
Η τιμη αφορα σε ζευγος και ειναι ........... Martin Logan με ribbon tweeter
.......απο τιμη θα τα συμμαζεψουμε να βγουν εκει που θες
Προς το παρω οχι. Θα πρεπει να αλλαξω προσεσορ και να ανοιξω την γυψοσανιδα να περασω καλωδια. Οποταν προτερεοτητα ειναι ενα σωστο 7.1 η 7.2. Πιο μετα ισωςέχεις σκοπό να στήσεις τίποτα σε ατμος-auro?
από το να πας σε άλλη εταιρία εντελώς...θα είσαι πολύ πιο κοντά με κάτι σε παρόμοια χαρακτηριστικά