Το σύστημα του pambs

Reaction score
2.193
Πόσες ίντσες είναι η οθόνη προβολής;
Ρωτάω γιατί αν είναι κατω απο 104" πάρε όσο μεγαλύτερη τηλεόραση μπορείς.
Δεν νομίζω ότι παίρνοντας σύγχρονη μεγάλη τηλεόραση θα θέλεις να ξαναδείς στον ξεπερασμένο Ιnfocus. Εκτός αν υπάρχει μεγάλη διαφορά στις ίντσες ;)

Reaction score
239
Ειναι μεγαλη 120’’ δεν εχω παραπονο απ το προτζεκτορ. 1080p ειμαι χαππυ. Φυσικα δεν εχω δει και απο κοντα νεα μοντέλα.

Για αυτο σκεφτόμουν αυτή με 82’’ απλα δεν εχω βρει αρκετά reviews για αυτη τη τηλεοραση που ειναι μετριας κατηγοριας αν συγκρίνω τιμές

Reaction score
2.193
Ειναι μεγαλη 120’’ δεν εχω παραπονο απ το προτζεκτορ. 1080p ειμαι χαππυ. Φυσικα δεν εχω δει και απο κοντα νεα μοντέλα.

Για αυτο σκεφτόμουν αυτή με 82’’ απλα δεν εχω βρει αρκετά reviews για αυτη τη τηλεοραση που ειναι μετριας κατηγοριας αν συγκρίνω τιμές

Review γενικά για την σειρα Q60 μπορείς να δείς εδώ:

Σύμφωνα και με το site του review η Sony XD85XG9505 είναι καλύτερη (μεγαλύτερη αλλά και ακριβότερη)

Για Samsung καλύτερα να πας στην σειρά Q70

1588074932729.png

Reaction score
239
Ευχαριστω πολυ. Θα το ψαξω να δω ποσο παει και η sony. Δεν την βρηκα στο public. Ναι η σειρα 60 δεν φάινεται τοσο καλη. Νομιζω θα περιμενω να τις δω απο κοντα. Ισως βγαλουν και προσφορες λογω του ιου
Για surrounds μου προσφεραν ενα ζευγαρι Paradigm signature ADP1 V3 στα 1600. Τα γνωριζει καποιος;

Reaction score
239
Γεια σας

Θα ηθελα βοηθεια για 2 πλευρινα και πισω 2 ηχεία. Συγκεκριμενα μοντελα. Δεν νομιζω να εχω ευκαρια να ακουσω οτιδηποτε. Εχτος και αν βρω μεταχεισμενα. Ισως να μπορουσα να ακουσω κατι απο ΚΕΦ, Φοκαλ, Β&W. Αναλογα με το τι υπαρχει σε στοκ. Κοστος 3-4 χιλιαδες και για τα 4. Αν εχετε καποιες αλλες παρατηρισεις η μετρησεις πεστε μου

O χωρος εχει διαφορες ιδιοτεροτητες :D

1. Τα ηχεια πρεπει να ειναι τοιχου. Οσο πιο όμορφα γίνετε...
2. Τα πισινα ειναι ακομη πιο ιδιομορφα γιατι πιστευω θα πρεπει να παιξουν υπo γωνια λογω υψους.Η καλυτερη λυση θα ειναι να μπουν στο κουτι με γυψοσανιδα που ειναι μεσα το προτζεκτορ
3. Υψος στο χωρο θεασης 255
4. Υψος πλευρινων 170
5. Αποσταση αριστερο πλευρινου απο κεντρο ακροασης 190 Θεση Α (Κεντρο ακροασης βάση κεντρου τηλεόρασης) Αυτο το πλευρινο θα μπορουσε να μετακινηθει και πιο αριστερα. Αλλα δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να μπει στην γωνια η εκει που ειναι. Θεση Β
6. Αποσταση δεξιου απο κεντρο ακροασης 305
7. Αποσταση κεντρικου απο θεση ακροασης 380

Attachments

Reaction score
239
Review γενικά για την σειρα Q60 μπορείς να δείς εδώ:

Σύμφωνα και με το site του review η Sony XD85XG9505 είναι καλύτερη (μεγαλύτερη αλλά και ακριβότερη)

Για Samsung καλύτερα να πας στην σειρά Q70

View attachment 163723
Την σονυ που μου εβαλες την εχει 4000. Εχει και ενα υποδιαιστερο μοντελο. Αυτο εδω

Reaction score
239
Ευχαριστω! Πολυ κατατοπιστικο!! Αυτη η σονυ που εβαλα εγω ποια ειναι;;

Reaction score
1.872
4.000 μόνο για τα 4 surround; τι άλλο εξοπλισμό έχεις; τα υπόλοιπα ηχεία τι είναι;

Reaction score
239
4.000 μόνο για τα 4 surround; τι άλλο εξοπλισμό έχεις; τα υπόλοιπα ηχεία τι είναι;
1. Μπροστινα ειναι martin logan summit
2. Center martin logan stage
3. Sub martin logan descent

Reaction score
239
Για side υπαρχουν πολλες επιλογες. Πχ

1. ML Axis
2. ML FX2

Με απασχολουν ομως πολυ τα πισινα. Πως μπορουν να τοποθετηθουν και τι. Το ποσο ισως να ακουγετε μεγαλο. Αλλ δεν κανω αλλαγες στο συστημα μου. Πιο πολυ χριζω γυρω απο αυτο. Οποταν οτι επιλεχθει θα μεινει για μια δεκαετια

Reaction score
1.872
ta axis νομιζω ειναι in wall. εχεις γυψοσανιδες για να μπουν μεσα;

Reaction score
239
Γυψοσανιδες εχω για τα πισινα. Δεστε τις φωτο για να καταλαβετε, γιατι δεν ειναι απλα το θεμα επιλογης ηχειων. Ειναι επιλογη βαση χωρου. Πχ στο υψος που ειναι τα πισινα και η θεση ακροασης θα πρεπει λογικα να μπουν υπο γωνια?

Επισης δεν ξερω αν ειναι απαραιτητο να ειναι ολα τα ιδια. Πχ. FX για side και axis κατι αλλο για rear. Υπαρχουν και αλλες μαρκες εχτος απο ΜΛ που θα εκαναν καλυτερη δουλεια βαση του χωρου μου?

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.850
όπως είπε και ο dimi ίδιας σειράς οπωσδήποτε

κοίτα σε αγγελίες

Reaction score
239
όπως είπε και ο dimi ίδιας σειράς οπωσδήποτε

κοίτα σε αγγελίες

Δεν υπαρχει ακριβως ιδια σειρα...Υπαρχουν καποια με διαφορα χαρακτηριστικα που ισως ταιριζουν. Οπως εγραψα και πιο πανω το μεγαλυτερο προβλημα φαινετα να ειναι τα πισινα

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Attachments

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.850
Δεν υπαρχει ακριβως ιδια σειρα...Υπαρχουν καποια με διαφορα χαρακτηριστικα που ισως ταιριζουν. Οπως εγραψα και πιο πανω το μεγαλυτερο προβλημα φαινετα να ειναι τα πισινα
έχεις σκοπό να στήσεις τίποτα σε ατμος-auro?
από το να πας σε άλλη εταιρία εντελώς...θα είσαι πολύ πιο κοντά με κάτι σε παρόμοια χαρακτηριστικά ;)

Reaction score
239
Για δες αυτα : https://www.kosmasaudiovideo.gr/Hxos-HiEnd-Speakers-Hxeia-Martin-Logan-ElectroMotion-FX2

Η τιμη αφορα σε ζευγος και ειναι ........... Martin Logan με ribbon tweeter

.......απο τιμη θα τα συμμαζεψουμε να βγουν εκει που θες ;)
Για side αυτα σκευτομουν. Αυτο που με απασχολει ειναι τα πισινα. Δεστε λιγο το χωρο
έχεις σκοπό να στήσεις τίποτα σε ατμος-auro?

από το να πας σε άλλη εταιρία εντελώς...θα είσαι πολύ πιο κοντά με κάτι σε παρόμοια χαρακτηριστικά ;)
Προς το παρω οχι. Θα πρεπει να αλλαξω προσεσορ και να ανοιξω την γυψοσανιδα να περασω καλωδια. Οποταν προτερεοτητα ειναι ενα σωστο 7.1 η 7.2. Πιο μετα ισως

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan