Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Kondός ψαλμός αλληλούια.παλιοkondo
Βινυλιακη συστηματαρα για άβαταρ, kondo ksl-lpz ως επιθυμία, εύγε @Alfee24 βαδίζεις όντως στο δρόμο που θα σ οδηγήσει στις πηγές της audiophile Valhalla!!.Κατόπιν προτροπής εξέχοντος μέλους με κορυφαίο set up που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του (εκτός κι αν ο ίδιος προβεί σε κάποια δήλωση που θα κάνει γνωστή την παρέμβασή του) άλλαξα την cult φιγούρα της Γκρέτα με ένα γαμάτο βινυλιακό σύστημα (δικής του επιλογής) που με τη λάμψη του θα διαλύσει το πέπλο της ψηφιακής θολούρας καθώς τα μάτια θα αντικρίζουν την αναλογικότητα του κρυστάλλινου ήχου που θα ρέει από τις πηγές της αληθινής audiophile Βαλχάλα.
Εννοείται πως έχω εξασφαλισμένα likes από @leandros και @Γιάνννης και πιθανόν και κάποιο δωράκι όπως π.χ. ένα IC παλιοkondo KSL-LPz (η κάτι παρόμοιο).
Άνοιξαν και τα...υποθηκοφυλακεία παρεμπιπτόντως.Κατόπιν προτροπής εξέχοντος μέλους με κορυφαίο set up που θέλει να κρατήσει την ανωνυμία του (εκτός κι αν ο ίδιος προβεί σε κάποια δήλωση που θα κάνει γνωστή την παρέμβασή του) άλλαξα την cult φιγούρα της Γκρέτα με ένα γαμάτο βινυλιακό σύστημα (δικής του επιλογής) που με τη λάμψη του θα διαλύσει το πέπλο της ψηφιακής θολούρας καθώς τα μάτια θα αντικρίζουν την αναλογικότητα του κρυστάλλινου ήχου που θα ρέει από τις πηγές της αληθινής audiophile Βαλχάλα.
Εννοείται πως έχω εξασφαλισμένα likes από @leandros και @Γιάνννης και πιθανόν και κάποιο δωράκι όπως π.χ. ένα IC παλιοkondo KSL-LPz (η κάτι παρόμοιο).
Είναι ισοδύναμο μιας Audiophile...Rohalla.Βινυλιακη συστηματαρα για άβαταρ, kondo ksl-lpz ως επιθυμία, εύγε @Alfee24 βαδίζεις όντως στο δρόμο που θα σ οδηγήσει στις πηγές της audiophile Valhalla!!.
Αυτό ακριβώς.Audiophile...Rohalla
Ε δεν πάτε καλά. Η καλώδια του κωλου των 5€ η αλλιώς ψάχνω δικαιολογίες για να δώσω 100€ για ένα ζευγάρι rca? Δικαιολογίες? Συνέλθετε....... Εγώ είμαι 100% σίγουρος ότι εαν μπορούσα να βάλω τα δικά μου rca στο δικό σου σύστημα θα είχε διαφορά προς το καλύτερο, 100% προς το καλύτερο και θα σου άρεσε. Αλλά δεν ξέρω σε τι
Φάση θα σε έπιανε αν θα το παραδεχόσουν. Όπως το Tidal με το Spotify, ιδανικό παράδειγμα.
Το να είμαι σε άρνηση γιατί με βολεύει σε όλα δεν είναι λύση, ούτε λύση είναι να τα δέχομαι όλα. Όλα έχουν τη λογική τους. Αυτό που λες ποιο πάνω, ΔΕΝ έχει λογική.
Ναι, αλλά αν κάνετε blind test σε σύστημα που εφαρμόζεται ισοστάθμιση και αλλάζει τυχαία η target curve κάθε φορά, είστε σίγουροι ότι θα εντοπίσετε τα καλώδιά σας...?πουθενά δες απάντησες στο παρακάτω ντοκ.
μα πουθενά!
και μιας λοιπόν και το λένε τα μεγάλα κεφάλια ότι τα καλώδια δε παίζουν κανλενα ρόλο, τότε ποιός ό λόγος που κανείς δε μπαίνει στη διαδικασία ενός blindtest μιας και είσαιτόσο σίγουρος ότι το magk;ami & το μπέλντεν θα παίξουν ίδια με το kondo??
20/20 θα στο βρω είπα ε?
Δεν έχεις και πολλά να ρισκάρεις.... ή έχεις???
Εσύ γιατί γράφεις εδώ;;
Κανονικά θα έπρεπε να αλλάζεις πάνες...
Άλλαξα δύο φορές πάνα, η αλήθεια είναι! Και θα το ξανακάνω αν παραστεί ανάγκη! Αφήστε δε που το βρίσκω πιο εποικοδομητικό απο το να αλλάζω καλώδια!!!Θα αλλάξεις εσύ τις πάνες?
Πσακσε βρε το νημα για μουσικη και μωρα..Ραχμάνινοφ θα γεράσει το παιδί πριν την ώρα του, βάλε να ακούσει Ariana Grande η Demi Lovato για να μη σου πετάξει καμιά ώρα το μπιμπερό στο κεφάλι...
Έχει καιρό γι'αυτά. Προτιμώ πιο "συνθετα" ακούσματα, αλλά σίγουρα θα παίξουν και rnb και τα τοιάυτα. Εν καιρώ!Ραχμάνινοφ θα γεράσει το παιδί πριν την ώρα του, βάλε να ακούσει Ariana Grande η Demi Lovato για να μη σου πετάξει καμιά ώρα το μπιμπερό στο κεφάλι...
Μη πας μακριά. Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν τριών αν θυμάμαι καλά. Όταν ακούω το "άλλη μια φορά" της Βίκυ Λέανδρος, έχω μια εικόνα τους γονείς μου στα μπριστινά καθίσματα του αυτοκινήτου. Και απο μικρός τότε που έβαζα το σύστημα μπροστά όταν ο πατέρας μου ήταν στη δουλειά ( ήμουν πειραχτήρι απο μικρός ) είχα κόλλημα με αυτό το τραγούδι.Αληθινή ιστορία:
Στην μεγάλη μου κόρη έβαζα αρκετά Satie, και κατα την διάρκεια της εγκυμοσύνης και ως νεογνό.
Μετά ξεχάστηκε ο δίσκος.
Τον άκουσε ξανά όταν ήταν στο γυμνάσιο και μου είπε πως αυτήν την μουσική την ξέρει πολύ καλά αλλά δεν θυμάται πότε την εχει ακούσει.
Εγώ ή ο τυμβωρυχούμλης; Σας πήδηξα το νήμα, σόρριιιιιι!!!Πσακσε βρε το νημα για μουσικη και μωρα..
Μπαρόκ, Μότσαρτ, απλά και καθαρά έργα. Όχι σκουπίδια στο παιδί.Έχει καιρό γι'αυτά. Προτιμώ πιο "συνθετα" ακούσματα, αλλά σίγουρα θα παίξουν και rnb και τα τοιάυτα. Εν καιρώ!
Μπαρόκ, Μότσαρτ, απλά και καθαρά έργα. Όχι σκουπίδια στο παιδί.
Αυτό εννοώ λέγοντας "σύνθετα". Όχι δηλαδή χαζομελωδίες και μικρές ενοχρηστρώσεις. Ο πατέρας μου ας πούμε είχε τρέλα με τη Βίκυ ( την οποία κόλλησα, προφανώς ), αλλά άκουγε Paul Mauriat, Fausto Papetti και στις παραστάσεις του μπαλέτου που πήγαιναν οι αδερφές μου, όλο και κάτι άκουσα ξώφαλτσα απο κλασική.Μπαρόκ, Μότσαρτ, απλά και καθαρά έργα. Όχι σκουπίδια στο παιδί.
αφτος με το πικαπ μενιρ (καλα εκανε ο Ζιζικος και του αφαιρεσε το τιτλο, και τον εχει κανει να πσαχνει να βρει τη ταφτοτητα του) .. εσυ χαιρομαι που γινεσαι πιο ευστοχος με λιγοτερα σεντονια.Εγώ ή ο τυμβωρυχούμλης; Σας πήδηξα το νήμα, σόρριιιιιι!!!
....πιο συγκεκριμενα θα αφηνα το παιδι να επιλεγει συμφωνα με τις αντιδρασεις του και θα κινομουν αναλογα.τεσσάρων - πέντε