- Reaction score
- 36.177
πως θα το φανταζοσασταν , αν την επομενη φορα ΔΕΝ ανακοινωναν καν στο AvSite για την ακροαση ?
Λεω τωρα εγω...
Λεω τωρα εγω...
Οχι βεβαια , δεν προτεινω κατι τετοιο , αλλα τουλαχιστον να μαστε λιγοτερο εριστικοι , να μη βγαζουμε απ τη μυγα ξυγκι και να μην τα φτανουμε ολα στα ακρα και τα εκμηδενιζουμε με μια ετσι απλη αναφορα.Γιάννη προτείνεις να δεχόμαστε αμάσητο ο,τι υποστηρίζεται, σωστό ή λάθος, για να να μας προσκαλούν στις εταιρίες να ακούμε ντακ και καλώδια;
Εχεις κάποιο συγκεκριμένο ποστάρισμα στο μυαλό σου;Οχι βεβαια , δεν προτεινω κατι τετοιο , αλλα τουλαχιστον να μαστε λιγοτερο εριστικοι , να μη βγαζουμε απ τη μυγα ξυγκι και να μην τα φτανουμε ολα στα ακρα και τα εκμηδενιζουμε με μια ετσι απλη αναφορα.
Μην είσαι αγενής τώρα! Αφού οι αθρώποι το είπανε καθαρά. Εκτός από τα δύο ντακ, έπαιζε κι ένας ενισχυτής BFA και κάτι ηχεία προάκ. Και αναλαμβάνοντας τον κίνδυνο της μαντεψιάς, σου λέω ευθέως ότι όλα αυτά ήτανε συνδεδεμένα στο ρεύμα με καλώδιο ρεύματος. Δεν μπορώ να καταλάβω τί άλλο θέλεις να μάθεις.Γιάννη προτείνεις να δεχόμαστε αμάσητο ο,τι υποστηρίζεται, σωστό ή λάθος, για να να μας προσκαλούν στις εταιρίες να ακούμε ντακ και καλώδια;
Θα ήταν ευχής έργο να φτάσουμε στο σημείο αυτό, με αγώνα όλων των μελών.πως θα το φανταζοσασταν , αν την επομενη φορα ΔΕΝ ανακοινωναν καν στο AvSite για την ακροαση ?
ΥΓ. Ως εδώ είμαι αντικειμενικός. Μπορώ να γράψω κι άλλα, να γίνω πολύ κακός. Κρατιέμαι. Μη μου δίνετε πάτημα...
Κάνεις ένα κόπο να αναφέρεις από πότε το, να λες τα πράγματα με το όνομα τους σε κατατάσσει στους <<εριστικούς>>;Οχι βεβαια , δεν προτεινω κατι τετοιο , αλλα τουλαχιστον να μαστε λιγοτερο εριστικοι , να μη βγαζουμε απ τη μυγα ξυγκι και να μην τα φτανουμε ολα στα ακρα και τα εκμηδενιζουμε με μια ετσι απλη αναφορα.
Άσε μας παιδάκι μου με τα πιντιέφ σου, εδώ είναι για χαλιεντάδες, απιντιέφιαστους.Αυτοί λοιπόν οι κύριοι έχουν υποδείξει το σωστό τρόπο τέτοιων συγκριτικών.
https://www.itu.int/dms_pubrec/itu-r/rec/bs/R-REC-BS.1116-1-199710-S!!PDF-E.pdf
Να πω την αληθεια δεν ειδα καποιο subwooferΤι RT 60 έχει στο μαγαζί; Ποιο ταργκετ κερβ ακολουθεί το σεταπ; Τι σύστημα ισοστάθμισης διαθέτει; Ποιος έκανε το καλιμπραρισμα; Πόσα σαμπ έχουν στο χώρο ακρόασης;
Γιατί να μη το θεωρώ υποτιμητικό για μένα οτιδήποτε δεν πληρεί τα στάνταρτ και τις σωστές προδιαγραφές για στερεοφωνια και Hi-Fi;
Συμφωνω απολυτως οτι στις χαμηλες συχνοτητες παντα αυτο που παιζει δυνατοτερα ειναι και αυτο που ο μεσος ακροατης θεωρει οτι παιζει καλυτερα. Για αυτο ειναι απαραιτητη η ρυθμιση με ντεσιμπελομετρο για να γινει αντικειμενικη κριτικη.Είναι εντελώς βέβαιο ότι το Dac με την υψηλότερη έξοδο θα έδινε την εντύπωση καλύτερου ηχητικού αποτελέσματος, ιδίως σε ότι αφορά τις χαμηλές συχνότητες.
Εφόσον θες να αξιολογήσεις μεγάλο δυναμικό εύρος, οφείλει αυτό να αναπαραχθεί.Αν γινει ομως προσωπικα θα επιμεινω στην σωστη ρυθμιση της εντασης για τα δυο μηχανηματα που συγκρινονται....
Επίσης :Τι RT 60 έχει στο μαγαζί; Ποιο ταργκετ κερβ ακολουθεί το σεταπ; Τι σύστημα ισοστάθμισης διαθέτει; Ποιος έκανε το καλιμπραρισμα; Πόσα σαμπ έχουν στο χώρο ακρόασης;
Χιουμοράκι, χιουμοράκι;Επίσης :
Τιμολογιο ΠαρΥπ που πιστοποιεί το νόμιμον του καλιμπραρισματος
Ακουόγραμμα όλων των συμμετεχοντων , με συννημένα έγκυρα εγγραφα ωριλάδων
Υποχρεωτκές φωτογραφίες χώρων ακρόασης και συστημάτων των συμμετεχοντων , με συννημένα έγκυρα έγγραφα / αποδεικτικά ηχομετρήσεων + τίτλους ιδιοκτησίας των χώρων.
Εδώ διαφωνώ. Και μάλιστα... για λογαριασμό άλλων, αφού και να ήθελα να παραστώ σε τέτοιες εκδηλώσεις (ναι ρε παιδιά, εκδηλώσεις είναι, τίποτα περισσότερο) είμαι γεωγραφικά, αρκετά μακριά.Θα ήταν ευχής έργο να φτάσουμε στο σημείο αυτό, με αγώνα όλων των μελών.
Δεν ξέρω πόσο "τιμητικό" το θεωρείς να πας σε κάποιο μαγαζί για "ακρόαση", αλλά προσωπικά δε το θεωρώ διόλου τιμητικό, ίσα ίσα μάλλον με ενοχλεί, διότι υποτιμάει την νοημοσύνη μου ως αγοραστή, κατατάσσοντάς με στα γνωστά πρόβατα του Χάι Ενδ που τους δίνεις αξία στην "άποψη" και γίνονται όλα κ@λος.
....
Αυτό είναι λάθος. Πάρα πολύ μεγάλο, τεράστιο λάθος!!Γιατι ομως δεν εχουν ολα τα μανιταρια την ιδια γευση?
Μηπως και το αισθητηριο οργανο της γευσης μας ξεγελα οπως αυτο της ακοης?
Καποιος επιστημονας θα πρεπει να κανει "μετρησεις" στα μανιταρια! Ειμαι σιγουρος πως ειναι ολα ιδια και απλα μας ξεγελουν οι αισθησεις μας, ή απλα εχουμε πεσει θυματα αυθυποβολης.