Καλώδια και θύματα

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.389
Αν υποψιαστώ πως έχουν τέτοιες αναζητήσεις άνθρωποι που ακούν σε σαλοκουζίνες με το ψυγείο να κανει μπζζζζζζ παραδίπλα ...

Ανεβάζει και το PSA?
Εννοείς προφανώς το δείκτη του PCa αντιγόνου....Αλλά ξέρω τι θα πεις...΄΄Πάρτε Mac΄΄. :tongue:
Ναι, αλλά μιλάμε για θόρυβο δικτύου πολύ πριν το dac και χωρίς καν να διαβάζει τη πληροφορία του δικτύου ( αν μπορούσε να περάσει ) το pc. Τονίζω ότι η μόνη εμπλοκή του δικτύου είναι στη μεταφορά των δεδομένων απο το ένα pc στο άλλο και όταν ολοκληρωθεί το φόρτωμα στη ραμ, το δίκτυο δεν χρησιμοποιείται. Πως θα διακρίνω αυτό το θόρυβο ( αν υπάρχει )? Τί πρέπει να περιμένω να ακούσω;
Έχεις καταρχάς εργαλείο για να μάθεις κατά πόσο μπορείς να το διακρίνεις εξαρχής και πώς θα βελτιωθείς στη συνέχεια σε αυτό....

Last edited:

Reaction score
660
Ναι, αλλά μιλάμε για θόρυβο δικτύου πολύ πριν το dac και χωρίς καν να διαβάζει τη πληροφορία του δικτύου ( αν μπορούσε να περάσει ) το pc. Τονίζω ότι η μόνη εμπλοκή του δικτύου είναι στη μεταφορά των δεδομένων απο το ένα pc στο άλλο και όταν ολοκληρωθεί το φόρτωμα στη ραμ, το δίκτυο δεν χρησιμοποιείται. Πως θα διακρίνω αυτό το θόρυβο ( αν υπάρχει )? Τί πρέπει να περιμένω να ακούσω;
Να μην περιμένεις τίποτα να ακούσεις. Δεν έχει νόημα να έχεις bias εκ των προτέρων. Σου είπα, μπορεί να μην καταλάβεις κάτι. Όποτε είσαι και σούπερ χαρούμενος που δε ξανασχολεισαι με το θέμα... Το ξεχνάς και κανείς και πλάκα σε αυτούς που ασχολούνται.....

Reaction score
12.264
Ετσι οπως το λες και αν το καλωδιο ethernet δεν ειναι συνδεδεμενο στην αλυσιδα της ηχητικης αναπαραγωγης την ωρα που ακους λογικα δεν θα εχεις θεμα σε αυτον τον τομεα.

Για να καταφερεις να ακουσεις το φαινομενο που λεω,χρειαζεσαι καταρχην αναλυτικο συστημα και εμεπειρο αυτι οπως και να ξερεις το τι πας να ακουσεις.Ειναι παντως ευκολα αναγνωρισιμο - μην περιμενεις βεβαια διαφορα μερας νε νυχτας.

Η μουσικη σου παιζει μεσω laptop?Αν ναι,μπορω να σου πω ενα πειραμα να δοκιμασεις.
Συγκεκριμένα, intel nuc που τρέχει το λογισμικό daphile. Έχω σε δεύτερο pc ( σε άλλο χώρο ) τα περισσότερα αρχεία μου. Αυτό το pc συνδέεται με το router μέσω powerlines και το nuc συνδέεται στο router μέσω καλωδίου ethernet. To Nuc λοιπόν φορτώνει όπως έχω πει όλο το album στη ram του ( 16Gb ) και παίζει τα τραγούδια απο εκεί, συνδέεται δε μέσω usb με το dac ( teac ud-501 ) το οποίο λειτουργεί μόνιμα σε upsampling όπως προτείνεται απο τον κατασκευαστή ( και κρίνω ότι έτσι παίζει όσο πιο ουδέτερα το έχω ακούσει ). Πάντως, ακόμα και όταν κολλάω το αυτί στο τουίτερ, δεν ακούω κιχ.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.999
Αν το περιμένεις, τότε θα το ακούσεις σίγουρα ;)
τώρα μου θύμισες την κυρία Θανασούλα
έμενε στην οικοδομή στο πρώτο μου μαγαζί
πολύ καλή κυριούλα...ετών 80+ κουτσά στραβά περπατούσε..σχεδόν κοτσανάτη......χωρίς μίρλα....μιλούσε με όλους με χαρά....πήγαινε λαική...βόλτες.... κλπ κλπ

κάποια στιγμή (καλοκαίρι ήταν θυμάμαι γιατί ήταν αμάνικη ) βγαίνω έξω και διακρίνω μια φιγούρα σαν robocop στο παγκάκι μπροστά στο δίπλα μαγαζί :cry:

- α κυρία Θανασούλα....τι xtreme γιλεκάκι είναι αυτό?με γεια!
- από αυτά του Τριανταφυλλόπουλου είναι χαρούλημ....άσε...σώθηκα....έσιαξε η μέση μου....σκύβω-κάνω δουλειές κ δεν πονάω πια....έχω δοκιμάσει κ έχω δοκιμάσει...αλλά σαν αυτό...τίποτα δεν έκανε δουλειά....πήρα τα πάνω μου...κλπ κλπ....

μετά από ένα μήνα πέθανε:cry::lol::lol::lol:

Reaction score
660
Συγκεκριμένα, intel nuc που τρέχει το λογισμικό daphile. Έχω σε δεύτερο pc ( σε άλλο χώρο ) τα περισσότερα αρχεία μου. Αυτό το pc συνδέεται με το router μέσω powerlines και το nuc συνδέεται στο router μέσω καλωδίου ethernet. To Nuc λοιπόν φορτώνει όπως έχω πει όλο το album στη ram του ( 16Gb ) και παίζει τα τραγούδια απο εκεί, συνδέεται δε μέσω usb με το dac ( teac ud-501 ) το οποίο λειτουργεί μόνιμα σε upsampling όπως προτείνεται απο τον κατασκευαστή ( και κρίνω ότι έτσι παίζει όσο πιο ουδέτερα το έχω ακούσει ). Πάντως, ακόμα και όταν κολλάω το αυτί στο τουίτερ, δεν ακούω κιχ.
και ούτε πρόκειται να ακούσεις κιχ.....

Reaction score
2.826
daharis666 πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, για την περίπτωση σου, ότι γραφτεί, οποιασδήποτε γράψει, εσυ ξέρεις τα πάντα και για τα πάντα έχεις άποψη χλευάζεις, κατηγορείς, ειρωνεύεσαι, και πάνω από όλα συστήματα που δεν έχεις ακούσει και δεν ξέρεις καν πως παίζουν, θα στο πω απλά ότι και να βάλεις έτσι όπως είσαι στημένος είτε αυτά είναι καλώδια ή οτιδήποτε άλλο εσύ δεν πρόκειται να ακούσεις καμμία διαφορά είναι σίγουρο, το μόνο που θα ακούσεις είναι τις κρυσταλιέρες να τρίζουν πως έχεις απαίτηση και περιμένεις να ακούσεις κάτι άλλο, άσε λοιπόν εμάς που ακούμε να πούμε την άποψη μας γιατί ακούμε όσο και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ίσως γιατί μέχρι τώρα δεν σου έχει δωθεί καν αυτή η απόλαυση.

Ίσως να σου πάρει καμμία πενταετία ακόμα να το ισοσταθμίσεις και ίσως ακούσεις κάτι και εσύ.

Ξέρεις μέσα σε αυτό Το φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι που ακούν διαφορετικά την μουσική και είναι στημένοι διαφορετικά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξοδέψει από το υστέρημα τους για να αποκτήσουν τα μηχανηματά τους και έρχεστε όλοι εσείς οι «σωτήρες» γαρ να μας προστατέψετε και να μειώσετε τον κόπο του καθενός που το θεωρεί καμάρι του αυτό που έχει αποκτήσει είτε κάνει 1000€ είτε 100.000€ αυτή την τακτική θα την χαρακτηρίσω άθλια και φθονερή είναι οι ποιο ήπιες λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω, και δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν γουστάρουμε να πάμε στο από εκεί μονοπάτι, τουλάχιστον μπορείτε να σεβαστητε ότι υπάρχει και η άλλη άποψη, όπως έχω ξαναπεί πρώτον είναι χόμπι, και δευτερόν για όλους αυτούς που κάνουν τους προφέσορες και δήθεν έχουν διαβάσει τα άπαντα του κάθε επαγγελματία και οι οποίοι νομίζουν ότι οποιοδήποτε θα τους μεταλαμπαδεύσει την γνώση του επειδή έχει γράψει ένα βιβλίο το οποίο όπως όλα τα βιβλία έχουν γενικότητες, και σίγουρα έχει κρατήσει μερικά επαγγελματικά μυστικά για τον εαυτό του, συμπερασματικά ο κανένας από εσάς δεν είναι επαγγελματίας οπότε μέχρι ένα σημείο είναι η γνώση του γιατί η εμπειρία δεν έρχεται από το πανεπιστήμιο που είναι το πρώτο σκαλοπάτι αλλά περισσότερο από την τριβή του επαγγέλματος πράγμα το οποίο δεν έχει εξασκήσει κανείς σας.

Είναι άσχημο συναίσθημα ο φθόνος κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν θολά.

Φιλικά πάντα
Με αυτά που διαβάζω έχω σοκαριστεί.

Να όπως εδώ.

View attachment 166082
Από εκκλησιαστικό φόρουμ θα είναι

Reaction score
12.264
να μειώσετε τον κόπο του καθενός που το θεωρεί καμάρι του αυτό που έχει αποκτήσει είτε κάνει 1000€ είτε 100.000€
Όλο το ζουμί σε δύο φράσεις:
Ο κόπος που κάνετε και το καμάρι γι'αυτό που τελικά χτίζετε. Δεν υπάρχει φθόνος. Απλά κάποιους δεν μας απασχολεί ούτε ο κόπος που κάνετε ( προς λάθος κατεύθυνση ), ούτε το ότι καμαρώνετε τα αποκτήματά σας. Κάνουμε κουβέντα, κάποιοι απαντούν με ντοκουμέντα, μετρήσεις, θεωρίες και άλλοι, με το τί πιστεύουν ότι ακούνε, τί πιστεύουν πως είναι σωστό και στο τέλος, καμαρώνουν για το ξεχωριστό δημιούργημά τους που γκρεμίζει τοίχους η στερεοφωνική εικόνα, γκρεμίζει τοίχους το μπάσο και σε διακτινίζει το χώρο εγγραφής γενικότερα. Όλοι περάσαμε απο αυτή τη φάση, άλλοι τα έσκασαν χοντρά, άλλοι τη γλυτώσαμε σχετικά φτηνά. Δεν ξέρω αν πρέπει να ακούσεις τελικά αυτό που ακούμε οι "ενάντιοι" των καμαριών σας μπας και δώσεις τα χρήματά σου εκεί που πρέπει ή μήπως να μη τα ακούσεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να στεναχωρηθείς. Ειδικά αν ακούσεις εναλλακτικές που κοστίζουν κλάσμα απο αυτά που τώρα επενδύεις.

Reaction score
2.826
Όλο το ζουμί σε δύο φράσεις:
Ο κόπος που κάνετε και το καμάρι γι'αυτό που τελικά χτίζετε. Δεν υπάρχει φθόνος. Απλά κάποιους δεν μας απασχολεί ούτε ο κόπος που κάνετε ( προς λάθος κατεύθυνση ), ούτε το ότι καμαρώνετε τα αποκτήματά σας. Κάνουμε κουβέντα, κάποιοι απαντούν με ντοκουμέντα, μετρήσεις, θεωρίες και άλλοι, με το τί πιστεύουν ότι ακούνε, τί πιστεύουν πως είναι σωστό και στο τέλος, καμαρώνουν για το ξεχωριστό δημιούργημά τους που γκρεμίζει τοίχους η στερεοφωνική εικόνα, γκρεμίζει τοίχους το μπάσο και σε διακτινίζει το χώρο εγγραφής γενικότερα. Όλοι περάσαμε απο αυτή τη φάση, άλλοι τα έσκασαν χοντρά, άλλοι τη γλυτώσαμε σχετικά φτηνά. Δεν ξέρω αν πρέπει να ακούσεις τελικά αυτό που ακούμε οι "ενάντιοι" των καμαριών σας μπας και δώσεις τα χρήματά σου εκεί που πρέπει ή μήπως να μη τα ακούσεις καθώς υπάρχει ο κίνδυνος να στεναχωρηθείς. Ειδικά αν ακούσεις εναλλακτικές που κοστίζουν κλάσμα απο αυτά που τώρα επενδύεις.
Άστο έχει κολλήσει η βελόνα τι δεν καταλαβαίνεις δεν γουστάρω παραινέσεις το πες μια το πες δυο έχω άλλη άποψη αν η άποψη μου είναι λάθος άσε να την λουστώ ποτέ δεν αγοράζω κάτι αν δεν το ακούσω δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου εσυ στο μονοπάτι που έχεις διαλέξει θα βάζεις θα βάζεις για να δεις αν σου κάνει, σε ρωτάω μπορείς να έχεις αυτό που σχεδιάζεις στον χώρο σου να το ακούσεις ? απλά όλα τα έχεις στην θεωρία και αν σου κάτσει έκατσε ενώ εγώ το έχω στον χώρο μου και το αξιολογώ άρα ποιος έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
Σε ρωτάω αυτό πιστεύει ότι με πολυκάναλο των 2000€ Μπορείς να παίξεις όπως ένα δικάναλο των 20.000€

Reaction score
12.264
ποιες ειναι αυτες? τα πανηγυρτζιδικα? η οτι με 300 ευρω ενεργα θα φερεις το μεγαρο μουσικης στο σαλονι σου?
Φροντίδα χώρου ( την έχω ακούσει ), ισοστάθμιση ( την έχω ακούσει ), subs ( δεν τα έχω ακούσει σωστά, αλλά έχω ακούσει τί κάνουν τα ηχεία μου τώρα που είναι ρυθμισμένα όχι με το αυτί ) για τους λόγους που έχουν περιγραφεί αρκετές φορές. Όσο για τα ενεργά, για βάλε τί έχει πληρώσει μέχρι τώρα και τσέκαρε τί ενεργά θα μπορούσε να έπαιρνε.
Άστο έχει κολλήσει η βελόνα τι δεν καταλαβαίνεις δεν γουστάρω παραινέσεις το πες μια το πες δυο έχω άλλη άποψη αν η άποψη μου είναι λάθος άσε να την λουστώ ποτέ δεν αγοράζω κάτι αν δεν το ακούσω δεν παίρνω κανέναν στον λαιμό μου εσυ στο μονοπάτι που έχεις διαλέξει θα βάζεις θα βάζεις για να δεις αν σου κάνει, σε ρωτάω μπορείς να έχεις αυτό που σχεδιάζεις στον χώρο σου να το ακούσεις ? απλά όλα τα έχεις στην θεωρία και αν σου κάτσει έκατσε ενώ εγώ το έχω στον χώρο μου και το αξιολογώ άρα ποιος έχει πιο εμπεριστατωμένη άποψη.
Σε ρωτάω αυτό πιστεύει ότι με πολυκάναλο των 2000€ Μπορείς να παίξεις όπως ένα δικάναλο των 20.000€
Βέβαια, υπάρχει μια σημαντική διαφορά: εγώ ξέρω τί θέλω να αγοράσω και γιατί θέλω να το αγοράσω. Έχω ακούσει αυτά που ακούς ( μη ξεχνάς ότι έχω high end καλώδια στο σύστημά μου ), αλλά άκουσα και λίγο απο αυτό που προτείνουν οι άλλοι και είχα τη "τρέλα" να δοκιμάσω ακόμα και με downgrade στα καλώδιά μου. Και φυσικά θα τα υλοποιήσω, αλλά όχι σε αυτό το χώρο ( όπως έχω πει πολλές φορές ). Φυσικά και θα τα χώσω σε φροντίδα χώρου ( λιγότερα θα πληρώσω απο όσα έδωσες για τα kondo ), φυσικά και θα τα χώσω σε subs ( όσο πιο σωστά ακούω μπάσο, τόσο περισσότερο το θέλω και πίστεψέ με, δεν είναι το καλώδιο που το φτιάχνει... ), φυσικά και θα τα χώσω και σε ισοστάθμιση ( καθώς απο σπόντα, έχω ακούσει τί κάνει αυτή η διαολεμένη εφαρμογή της target curve, εσύ όχι... ). Κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Απλά να ξέρεις ότι όσο περισσότερο πλέκεις τα εγκώμια στα καλώδιά σου, τόσο περισσότερο φαίνεται ότι δεν έχεις ακούσει αυτό που σου λέμε οι υπόλοιποι.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.489
Με 2.000€ δε παίρνεις ούτε av processor της προκοπής, όχι να στήσεις πολυκάναλο..

Μίνιμουμ θες 12-15.000€.

Σε ρωτάω και γω τώρα, ένα πολυκάναλο των 70.000€ σε σωστό χώρο, που μετράει σε όλα άψογα, πως νομίζεις πως μπορείς να το πλησιάσεις;

Με καλώδια σε δικάναλο; :gotcha:

Last edited:

Reaction score
12.264
Και που είσαι @gdresios , ξέρεις πότε αποφάσισα να βγάλω τα καλώδια; Όταν κατόπιν προτροπής μέλους ( και φίλου του Λέανδρου ) έβγαλα τα ηχεία στο 1.5m απο τον μπροστινό τοίχο και στα 90cm απο τους πλάγιους. Τα πήρα αγκαλιά, αλλά αγαπητέ, κανένα καλώδιο δεν μου έδωσε αυτή τη βελτίωση. Εκεί πήρα χαμπάρι τί παίζεται και που είναι το ζουμί. Μετά ήρθε και η ισοστάθμιση και οι μετρήσεις και έδεσε το γλυκό.

Reaction score
2.826
Ένα τ
Με 2.000€ δε παίρνεις ούτε av processor της προκοπής, όχι να στήσεις πολυκάναλο..

Μίνιμουμ θες 12-15.000€.

Σε ρωτάω και γω τώρα, ένα πολυκάναλο των 70.000€ σε σωστό χώρο, που μετράει σε όλα άψογα, πως νομίζεις πως μπορείς να το πλησιάσεις;

Με καλώδια σε δικάναλο; :gotcha:
Ένα των 70 σε σχέση με τι?

Εγώ δεν είμαι μηδενιστής ούτε υποστηρίζω ότι ένα πολυκάναλο σχήμα δεν μπορεί να παίξει εξαιρετικά απλά έχω ακολουθήσει άλλο μονοπάτι για πολλούς λόγους, εσυ μου μιλάς για ειδικά διαμορφωμένους χώρους κτλ αλλά πόσοι από εδώ έχουν αυτή την δυνατότητα.

Last edited:

Reaction score
2.994
Φροντίδα χώρου........... ισοστάθμιση........... subs ..............τα ηχεία μου είναι ρυθμισμένα ........ενεργά........καλώδιο...
....ξέρω τί θέλω να αγοράσω και γιατί θέλω να το αγοράσω ...... ακούω μπάσο, τόσο περισσότερο το θέλω .....
.... πίστεψέ με ....

Αυτό που έχω παρατηρήσει εδώ μέσα είναι ότι η η απόκτηση ενός ηχοσυστήματος για ορισμένους
είναι και η αφετηρία ενός ψυχολογικού μαρτυρίου δίχως τέλος

.

Reaction score
2.826
Εσύ πιστεύεις ότι ένα ζευγάρι ενεργων των 3000€ το ζευγάρι μπορεί να παίζει ποιο αναλυτικά και καλύτερα από δύο παθητικά των 3500€ που υποστηρίζονται από τελικούς των 8000€

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.999
daharis666 πραγματικά δεν ξέρω τι να πω, για την περίπτωση σου, ότι γραφτεί, οποιασδήποτε γράψει, εσυ ξέρεις τα πάντα και για τα πάντα έχεις άποψη χλευάζεις, κατηγορείς, ειρωνεύεσαι, και πάνω από όλα συστήματα που δεν έχεις ακούσει και δεν ξέρεις καν πως παίζουν, θα στο πω απλά ότι και να βάλεις έτσι όπως είσαι στημένος είτε αυτά είναι καλώδια ή οτιδήποτε άλλο εσύ δεν πρόκειται να ακούσεις καμμία διαφορά είναι σίγουρο, το μόνο που θα ακούσεις είναι τις κρυσταλιέρες να τρίζουν πως έχεις απαίτηση και περιμένεις να ακούσεις κάτι άλλο, άσε λοιπόν εμάς που ακούμε να πούμε την άποψη μας γιατί ακούμε όσο και αν δεν μπορείς να το καταλάβεις ίσως γιατί μέχρι τώρα δεν σου έχει δωθεί καν αυτή η απόλαυση.

Ίσως να σου πάρει καμμία πενταετία ακόμα να το ισοσταθμίσεις και ίσως ακούσεις κάτι και εσύ.

Ξέρεις μέσα σε αυτό Το φόρουμ υπάρχουν άνθρωποι που ακούν διαφορετικά την μουσική και είναι στημένοι διαφορετικά υπάρχουν άνθρωποι που έχουν ξοδέψει από το υστέρημα τους για να αποκτήσουν τα μηχανηματά τους και έρχεστε όλοι εσείς οι «σωτήρες» γαρ να μας προστατέψετε και να μειώσετε τον κόπο του καθενός που το θεωρεί καμάρι του αυτό που έχει αποκτήσει είτε κάνει 1000€ είτε 100.000€ αυτή την τακτική θα την χαρακτηρίσω άθλια και φθονερή είναι οι ποιο ήπιες λέξεις που μπορώ να χρησιμοποιήσω, και δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν γουστάρουμε να πάμε στο από εκεί μονοπάτι, τουλάχιστον μπορείτε να σεβαστητε ότι υπάρχει και η άλλη άποψη, όπως έχω ξαναπεί πρώτον είναι χόμπι, και δευτερόν για όλους αυτούς που κάνουν τους προφέσορες και δήθεν έχουν διαβάσει τα άπαντα του κάθε επαγγελματία και οι οποίοι νομίζουν ότι οποιοδήποτε θα τους μεταλαμπαδεύσει την γνώση του επειδή έχει γράψει ένα βιβλίο το οποίο όπως όλα τα βιβλία έχουν γενικότητες, και σίγουρα έχει κρατήσει μερικά επαγγελματικά μυστικά για τον εαυτό του, συμπερασματικά ο κανένας από εσάς δεν είναι επαγγελματίας οπότε μέχρι ένα σημείο είναι η γνώση του γιατί η εμπειρία δεν έρχεται από το πανεπιστήμιο που είναι το πρώτο σκαλοπάτι αλλά περισσότερο από την τριβή του επαγγέλματος πράγμα το οποίο δεν έχει εξασκήσει κανείς σας.

Είναι άσχημο συναίσθημα ο φθόνος κάνει τους ανθρώπους να βλέπουν θολά.

Φιλικά πάντα
άκου να σου πω αγορίνα μου....γιατί τα έχεις μπερδεμένα και προσπαθείς με χαρακτηρισμούς και ταμπέλες να καλύψεις την αμορφωσιά σου πάνω σε οτιδήποτε στηρίζεται το αντικείμενο του audio video

πάνε άνοιξε κανα βιβλίο να μάθεις κάποιες βασικές αρχές φυσικής(όχι χημείας...στο αντικείμενο μας δεν παίζει σχεδόν καθόλου ρόλο)κ πάνε άνοιξε και κάνα βιβλίο πληροφορικής να μάθεις τα στοιχειώδη...
αυτά για αρχή....
γιατί μόλις τα κατανοήσεις το πρώτο πράμα που θα θελήσεις να κάνεις στο πρώτο log in στο avsite είναι να ζητήσεις από τους μοδ να σβήσουν τα κατεβατά παχύρρευστης κολλώδους ουσίας που έχεις γράψει

βασικά ξεκίνα από βιβλία του Γυμνασίου...δεν είναι κακό....βιβλία είναι...έχουν και σχεδιάκια, φατσούλες, χρωματάκια....
θα σ αρέσει

και μετά έλα να αναπτύξεις όοοοοοοοοποια θεωρία θέλεις....βάσει γνώσεων και όχι αυτιών ή ματιών

αν μπορούσε η ανθρώπινη φυσιολογία να αντιληφθεί όλα τα ερεθίσματα του χωροχρόνου...ούτε όργανα μετρήσεων-παρατηρήσεων θα χρειαζόμασταν να φτιάξουμε...ούτε θεωρίες για να εξηγήσουμε φαινόμενα αυτά....ούτε πειράματα για να τα αποδείξουμε

όταν δεν ξέρεις βασικές αρχές μετάδοσης δεδομένων
όταν δεν ξέρεις από τοπολογία δικτύων
όταν δεν ξέρεις πως διαμορφώνεται η κωδικοποίηση 2 γαμwψηφίων
όταν γενικά δεν ξέρεις την τύφλα σου από απλές αρχές συμπεριφοράς υλικών στον πλανήτη Γη....
το λιγότερο που έχεις υποχρέωση να κάνεις εφόσον σέβεσαι τον εαυτό σου και τον χώρο που μας φιλοξενεί είναι ή να διαβάσεις ή να ρωτήσεις για να μάθεις.....και όχι να πλασάρεις ανύπαρκτες γνώσεις επειδή το άκουσε ο τάδε και το είπε ή το βγαλες από παρατήρηση...
τα χουν κάνει άλλοι....με γνώσεις εδώ και χρόνια...και τα έχουν αποδείξει σε εργαστήρια με μαθηματικά και πειράματα

θα πρεπε να λες κάθε μέρα ευχαριστώ που κάποιοι ψάχνουν και βρίσκουν πράματα να διαβάσουμε....να ακούσουμε στοιχειοθετημένες απόψεις..... να τις εμπλουτίσουμε και να πάμε παρακάτω

ασχέτως αν τους γουστάρεις ή όχι......το έχω ξαναπεί....
μη σε απασχολεί πόσο μλκας είναι αυτός που μιλάει...αλλά το τι λέει....
δεν είναι ποδοσφαιρικό κλαμπ εδώ

Ακόμα περιμένω να μου πεις 1 υλικό αγωγού που κάνει χημική αντίδραση με το ρεύμα.....έχεις μούτρα και μιλάς να βγεις και από πάνω....από μόνος σου έπρεπε να παραδεχτείς ότι είμαι άσχετος είπα μλκία πάμε παρακάτω ....και να ρίξεις τα μούτρα σου...αλλά κ αυτό προυποθέτει την κυκλοφορία κάποιων στοιχειωδών ερεθισμάτων στον βιουπολογιστή που έχεις στο κεφάλι σου....

σύνελθε και εσύ και πολλοί άλλοι....
κάντε ότι θέτε...δώστε λεφτά όπου θέλετε.....δεν με απασχολεί....αλλά μη μας παρουσιάζετε τη μεταφυσική σας ως κάτι που συμβαίνει.... γιατί το άκουσα ή το είδα....
από την στιγμή που υπάρχει επιστημονική μελέτη που αποδεικνύει το αντίθετο....ή δεν το αποδεικνύει
υπάρχουν θρησκείες για αυτά

Υ.Γ. φιλικά πάντα gdresios+daharis666= Love4ever

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.041
Members