Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα πάρω τα βουνά ή... θα πάρω ενεργά

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
ασε τις σαλτσουλες και τα σουξου μουξου που γραφεις συνεχεια, και δε τα διαβαζω καν, δε ξερω οι υπολοιποι,
ρωτησα αν ακους 25hz επειδη ετσι λενε τα specs της Proac, ακους 25 ? τα νιωθεις?
τώρα αρχίσαμε τα των αισθήσεων??
εξαιρετικά θα έλεγα!!

Reaction score
3.628
Μπαααα, απλά σου λέει ότι είναι αδύνατο να έχεις 25 κύκλους στον χώρο σου.
Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος... Κατόπιν της μέτρησης.. ;)
Γιατι ειναι αδυνατο Νικο;Αν εξαιρεσουμε τις πιθανες ακυρωσεις του χωρου και της θεσης ακροασης,θελω να μου εξηγησεις επιστημονικα τον λογο.Εδω τα δικα μου κατεβαινουν μεχρι τους 30 οταν τα κολλαω στον τοιχο - αποδεδειγμενα.

Περιμενω απαντηση απο σενα ή απο οποιονδηποτε.

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Γιατι ειναι αδυνατο Νικο;Αν εξαιρεσουμε τις πιθανες ακυρωσεις του χωρου και της θεσης ακροασης,θελω να μου εξηγησεις επιστημονικα τον λογο.Εδω τα δικα μου κατεβαινουν μεχρι τους 30 οταν τα κολλαω στον τοιχο - αποδεδειγμενα.

να στο εξηγήσω εγώ Γιάννη μου..
Γιατί δε γίνεται ηχείο που έχει άλλος να κατεβαίνει τόσο χαμηλά.... :sneaky:
τι δε καταλαβαίνεις?? :laugh: :laugh:

Reaction score
12.255
καταπληκτικό!!:roflmao::roflmao:
εξαιρετικό!!:laugh::laugh:
φοβερό!!:gotcha::gotcha:
για standup commedy καλό ήταν!
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε, κάθομαι αυτή τη στιγμή. Απο την άλλη βέβαια, όπως πρόσθεσα στη προηγούμενη απάντησή μου, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Αφού προβεί στην αδιαμφισβήτηση μέτρηση του χώρου σου. Γιατί, να έχεις 25 κύκλους, χλωμότατο.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.823
Πέτρο έχεις δίκιο, αλλά δεν είναι το μόνο κενό που υπάρχει στο παραπάνω υπολογισμό.
π.χ.
Το μεν proacκατεβαίνει στα 25hz, το nubert στα 36hz,.
To proac έχει μια καμπίνα 1040 x 190 x 280mm, το άλλο 980 x 170 x 170mm.
Na μιλήσουμε για τη στιβαρότητα της καμπίνας???
το proac ζυγίζει 20kg έχοντας ένα woofer λιγότερο, ένα mid λιγότερο και μη έχοντας καθόλου ενισχητικά, από την άλλη το nubert είναι 17,5kg.
τι να λέμε τωρα....
οκ,;ίσως είναι καλό το nubert για τα λεφτά του, αλλά πολύ λίγο συγκρινόμενο με ανώτερης κατηγορίας ηχεία όπως τα proac εν προκειμένω.
τι να κάνουμε δηλαδή??
Βρε Λέανδρε μια χαρά ηχεία είναι τα Proac που έχεις από σοβαρή εταιρία και καλό μοντέλο. Αναρωτιέμαι γιατί μπαίνεις σε αυτή την αντιπαράθεση του πόσο χαμηλά κατεβαίνουν ή σε ποια απόσταση ακούγονται σωστά. Είμαι σίγουρος πως τα χαίρεσαι με το παραπάνω τα ηχεία σου. Το χαμηλό είναι μια πονεμένη ιστορία και από ότι δείχνει δεν είναι εφικτό να επιτευχθεί χωρίς ενσωμάτωση sub's.Το ότι αισθανόμαστε χαμηλό από σχετικά μικρά ηχεία δεν σημαίνει πως αυτό έχει κάποια σχέση με αυτό που παίρνουν άλλοι στον χώρο τους με 120+db κορυφές εκεί κάτω... Αυτοί μιλούν για αυτό το χαμηλό που δεν γίνεται να έχεις με τέτοιες μονάδες χωρίς sub.
Προς τι η διαφωνία?

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Αν θέλουμε να ακριβολογούμε, κάθομαι αυτή τη στιγμή. Απο την άλλη βέβαια, όπως πρόσθεσα στη προηγούμενη απάντησή μου, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Αφού προβεί στην αδιαμφισβήτηση μέτρηση του χώρου σου. Γιατί, να έχεις 25 κύκλους, χλωμότατο.
Χαραμίζεσαι Νίκο....πηγαίο ταλέντο:smile:.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
85.019
απλά σου λέει ότι είναι αδύνατο να έχεις 25 κύκλους στον χώρο σου.
Μπορεί, γιατι όχι, μεχρι τα 70db :tongue:
Άσε που μπορεί να πέσει σε κανένα mode του χώρου, που παραδόξως δεν βελτιώθηκε απο το σαγρέ βάψιμο του ταβανιού :roflmao: , και να πάρει και 5-6db δώρο. Την τραμπάλα βέβαια δεν την γλυτώνει με τίποτα.

Συμβουλή: αποφύγετε τις μετρήσεις αν δεν μπορείτε να χωνέψετε το αποτέλεσμα.
Καλύτερα στο μιλητό, φατσούλες και εμπειρία, μην φάτε την πίκρα, κρίμα είναι.

Reaction score
12.255

Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να του επιτρέπει ο χώρος να κατέβει τόσο χαμηλά. Ας βρει κάποιον να του κάνει μέτρηση και να ανέβει αυτή μετά στο forum για να κάνουμε κουβεντούλα.

να στο εξηγήσω εγώ Γιάννη μου..
Γιατί δε γίνεται ηχείο που έχει άλλος να κατεβαίνει τόσο χαμηλά.... :sneaky:
τι δε καταλαβαίνεις?? :laugh: :laugh:
Προσωπικά δεν μιλάω για τα ηχεία, αλλά για τον χώρο.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.851
Μπορεί, γιατι όχι, μεχρι τα 70db :tongue:
Άσε που μπορεί να πέσει σε κανένα mode του χώρου, που παραδόξως δεν βελτιώθηκε απο το σαγρέ βάψιμο του ταβανιού :roflmao: , και να πάρει και 5-6db δώρο. Την τραμπάλα βέβαια δεν την γλυτώνει με τίποτα.

Συμβουλή: αποφύγετε τις μετρήσεις αν δεν μπορείτε να χωνέψετε το αποτέλεσμα.
Καλύτερα στο μιλητό, φατσούλες και εμπειρία, μην φάτε την πίκρα, κρίμα είναι.
είδες τι έμαθες σήμερα?
δεν νιώθεις και εσύ μλκς που αγόρασες σαμπς

τι δεν μας λένε?
τι μας κρύβουν?

:lol: :lol:

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Βρε Λέανδρε μια χαρά ηχεία είναι τα Proac που έχεις από σοβαρή εταιρία και καλό μοντέλο. Αναρωτιέμαι γιατί μπαίνεις σε αυτή την αντιπαράθεση του πόσο χαμηλά κατεβαίνουν ή σε ποια απόσταση ακούγονται σωστά. Είμαι σίγουρος πως τα χαίρεσαι με το παραπάνω τα ηχεία σου. Το χαμηλό είναι μια πονεμένη ιστορία και από ότι δείχνει δεν είναι εφικτό να επιτευχθεί χωρίς ενσωμάτωση sub's.Το ότι αισθανόμαστε χαμηλό από σχετικά μικρά ηχεία δεν σημαίνει πως αυτό έχει κάποια σχέση με αυτό που παίρνουν άλλοι στον χώρο τους με 120+db κορυφές εκεί κάτω... Αυτοί μιλούν για αυτό το χαμηλό που δεν γίνεται να έχεις με τέτοιες μονάδες χωρίς sub.
Προς τι η διαφωνία?
Αγαπητέ Δημήτρη,
δεν υπάρχει θέμα αντιπαράθεσης με το τρόπο που το θέτεις.
Η τοποθέτηση έχει να κάνει σε σχέση με την ατυχέστατη σύγκριση του @Σταύρος Λαγκαδιανός των δυνατοτήτων του nubert με το proac..κλάινε απ τα γέλια τα σκουμπριά στον αργοσαρωνικό!
Σαφώς και υπάρχουν πολύ καλύτερα ηχεία απ τα συγκεκριμένα proac, όχι όμως τα συγκεκριμένα που προσπάθησε να αναδείξει ως όμοια ο ανωτέρω φίλος.
Όπως έγραψα και παραπάνω, ίσως τα nubert να έιναι εξαιρετικά για τα λεφτά τους, ίσως..
Στα 1300€ που κάνουν τα nubert το ζευγάρι, πολύ πιθανό να είναι και ευκαιρία, αλλά έλεος ρε φίλε, μη τα ισοπεδώνουμε όλα..
Ως εκεί παιδιά!

Last edited:
  • Like
Reactions: PMC

Reaction score
3.628
Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να του επιτρέπει ο χώρος να κατέβει τόσο χαμηλά. Ας βρει κάποιον να του κάνει μέτρηση και να ανέβει αυτή μετά στο forum για να κάνουμε κουβεντούλα.

Προσωπικά δεν μιλάω για τα ηχεία, αλλά για τον χώρο.
Αυτο δεν ειναι επιστημονικη αποδειξη.Περιμενω απαντηση...Αν την βρεις ποτε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.851
Ελα τώρα κι εσύ.
Φτάνει.

Έπρεπε να λέει στα specs και στα -πόσα db, κατεβαίνει στους 25ΗΖ.
βλέπεις να απασχολεί κανέναν αυτό?

γράφει έως 25hz και νομίζουν ότι είναι φουλρέιντζ :headbang:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan