Θα τα βροντήξω όλα κάτω και θα πάρω τα βουνά ή... θα πάρω ενεργά

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
21.633
@Γιάνννης

Πάμε άλλη μία:
Εξετάζοντας το ζήτημα του εάν ο Λέανδρος ακούει 25Hz στο χώρο του, από τα ηχεία του κι αναφερόμενος στο χώρο του Λέανδρου (εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα καλά), γράφεις:
Κοψε τα ασχετα που λες.Ο χωρος ειναι μια χαρα.
Και ρωτάω:
Ποιου ο χώρος είναι μια χαρά; Του Λέανδρου; Ανέβασε κάποια μέτρηση και μου διέφυγε;
κι απαντάς:
Μιλαω για την αποδοση των χαμηλων παντα.
Άσχετη απάντηση, οπότε ας επαναδιατυπώσω το ερώτημά μου:
Μιλώντας για την απόδοση των χαμηλών, πάντα, πώς έκρινες ότι ο χώρος του Λέανδρου είναι μια χαρά; Ανέβασε κάποια μέτρηση και μου διέφυγε;

Reaction score
3.628
@Γιάνννης

Πάμε άλλη μία:
Εξετάζοντας το ζήτημα του εάν ο Λέανδρος ακούει 25Hz στο χώρο του, από τα ηχεία του κι αναφερόμενος στο χώρο του Λέανδρου (εκτός κι αν κάτι δεν κατάλαβα καλά), γράφεις:

Και ρωτάω:

κι απαντάς:

Άσχετη απάντηση, οπότε ας επαναδιατυπώσω το ερώτημά μου:
Μιλώντας για την απόδοση των χαμηλών, πάντα, πώς έκρινες ότι ο χώρος του Λέανδρου είναι μια χαρά; Ανέβασε κάποια μέτρηση και μου διέφυγε;
Απαντησε μου εσυ.Εγω ξερω και στο υπογραφω.Πες μου τον λογο που δεν κατεβαινει τοσο ο χωρος.

Περιμενω απαντηση και απο τον Αστροναυτη.

Reaction score
12.255
Απαντησε μου εσυ.Εγω ξερω και στο υπογραφω.Πες μου τον λογο που δεν κατεβαινει τοσο ο χωρος.

Περιμενω απαντηση και απο τον Αστροναυτη.
Ο αστροναύτης δεν πρόκειται να απαντήσει. Προτείνει φιλικά τη λύση της μέτρησης και τότε, αν ο αστροναύτης κάνει λάθος, θα ζητήσει συγνώμη.

wizzy

Reaction score
21.633
Όχι, φίλε, δεν πάει έτσι. Δεν χρειάζεται εγώ να αποδείξω το αντίθετο από αυτό που ισχυρίστηκες εσύ, ούτε να αποδείξω αυτό που ισχυρίστηκες εσύ.

Εσύ πρέπει να αποδείξεις αυτό που εσύ ισχυρίστηκες.

Για παράδειγμα, εάν ισχυριστώ ότι ο @costas EAR είναι ξανθός με ατημέλητη κόμη κι έρθεις εσύ και με ρωτήσεις "Πώς το ξέρεις;", αυτό που οφείλω να κάνω είναι να σου δείξω μια φωτογραφία του @costas EAR στην οποία να φαίνεται η ξανθιά ατημέλητη κόμη του έτσι ώστε να αποδείξω τον ισχυρισμό μου. Αυτό που δεν θα κάνω είναι να σου πω "Το ξέρω και στο υπογράφω. Απέδειξέ μου εσύ ότι δεν είναι.". Καταλαβαίνεις τη σύνδεση, έτσι;

Οπότε, μην περιμένεις απάντηση από εμένα. Εσύ πρέπει να απαντήσεις/αποδείξεις τον ισχυρισμό σου. Αλλιώς, τουμπεκί. Ψιλοκομμένο.

Reaction score
3.628
Ο αστροναύτης δεν πρόκειται να απαντήσει. Προτείνει φιλικά τη λύση της μέτρησης και τότε, αν ο αστροναύτης κάνει λάθος, θα ζητήσει συγνώμη.
Η μετρηση δεν εχει σχεση με το αν τις αποδιδει ο χωρος.Αυτο θα φανει οταν το ηχειο μπει σε γωνια και ο ακροατης ομοιως.

Όχι, φίλε, δεν πάει έτσι. Δεν χρειάζεται εγώ να αποδείξω το αντίθετο από αυτό που ισχυρίστηκες εσύ. Εσύ πρέπει να αποδείξεις αυτό που εσύ ισχυρίστηκες.
Εχω βαρεθει να ψαχνω και να αποδεικνυω.Αν θες να μορφωθεις,διαβασε.Δεν μου χρειαζεται να το αποδειξω στο κατω-κατω διοτι δεν με καιει κιολας.Ξερω ομως οτι ο χωρος δεν αποτελει προβλημα.

Να στο πω αλλιως.Ο δικος σου χωρος που ειναι μικροτερος-ποσο χαμηλα κατεβαινει;

wizzy

Reaction score
21.633
@Γιάνννης, διάβασε ξανά το post μου, πριν βιαστείς να απαντήσεις. Δεν κάνουμε διαγωνισμό γρήγορου postαρίσματος.

Επίσης, κόψε την καραμέλα περί διαβάσματος και μόρφωσης, έλιωσε. Τέλος, να σε θυμίσω ότι αναφέρθηκες στο χώρο του Λέανδρου. Ούτε στον δικο μου, ούτε στον δικό σου.

Κι αν θες να δεις πόσο χαμηλά καταβαίνει ο χώρος μου, πήγαινε δες τις δημοσιευμένες μετρήσεις.

Υ.Γ.: Καλά τα γελάκια κι οι φατσούλες, επί της ουσίας θα απαντήσεις ή όχι;

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.076
Έπρεπε να λέει στα specs και στα -πόσα db, κατεβαίνει στους 25ΗΖ.
-6 προφανώς.

Μιλάμε για 6,5-αρια...

Όταν η απόκριση στα μπάσα είναι στα -3 ή -6 ντεσιμπέλ, είναι σα να μην είναι.

Χρειάζεται να είναι στα +5 ντεσιμπέλ τα μπάσα για να είναι στο ουδέτερο.

Σε ένα χώρο σα των φίλων μας με τα 5-αρια κι 6,5-αρακια, για να έχουν χρήσιμη απόκριση μέχρι τους 25 κύκλους, χρειάζονται 4 τεμάχια σαμπ των 12 ιντσών.

Για να κατέβουν κάτω από τα 25 χερτζ, θέλει τα διπλάσια μεγάφωνα ή μεγαλύτερης διαμέτρου.

Με τα 5-αρια και τα 6-αρια, έχουν (φυσικά) μόνο ένα πράγμα με απόλυτη βεβαιότητα: χάσματα.

Reaction score
2.826
Ώπα παιδιά μέτρα μέτρα φτάσαμε στην Κίνα,

Σίγουρα είπαμε ένα σετ ενεργών των 1500 άνετααααααα μαμάει ένα ένα σετ παθητικού ηχεία συν ενισχυτή 6000 τι δεν καταλαβαίνεις, εδώ γεμισαμε Μέρλιν και Βαλτάσαρ με το μαγικό ραβδάκι κάνουν τα πάντα όλα.

Και εσυ ρε Λέανδρε πάρε σαμπ πολλά σαμπ για πολύ μπάσο μάλλον μας έχει μείνει ποθημένο από τα νεανικά μας χρόνια.

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.597
όνομα που έχουν οι δύο κατασκευαστές
Το όνομα δεν μού λέει τίποτα.

τι ηχεία είπαμε ότι ακούς
Μέχρι να φτιάξω χώρο και ισοστάθμιση, μόνο με ακουστικά.

Το μεν proacκατεβαίνει στα 25hz, το nubert στα 36hz,.
Αυτά θα τα πιστέψω μόνο αν δω σπινόραμα από ανεξάρτητο αξιολογητή.

έχει να κάνει σε σχέση με την ατυχέστατη
Έχει να κάνει μόνο με την ατυχέστατη δική σου λοιδωρία προς άλλο μέλος του φόρουμ, περί απόστασης ακρόασης. Όταν μάλιστα έχει και σαμπ, που αντικειμενικά και αναμφισβήτητα τού δίνει σαφώς μεγαλύτερη ηχητική πίεση εκεί που εσύ ακούς από τίποτα έως ψίθυρο...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.851
-6 προφανώς.

Μιλάμε για 6,5-αρια...

Όταν η απόκριση στα μπάσα είναι στα -3 ή -6 ντεσιμπέλ, είναι σα να μην είναι.

Χρειάζεται να είναι στα +5 ντεσιμπέλ τα μπάσα για να είναι στο ουδέτερο.

Σε ένα χώρο σα των φίλων μας με τα 5-αρια κι 6,5-αρακια, για να έχουν χρήσιμη απόκριση μέχρι τους 25 κύκλους, χρειάζονται 4 τεμάχια σαμπ των 12 ιντσών.

Για να κατέβουν κάτω από τα 25 χερτζ, θέλει τα διπλάσια μεγάφωνα ή μεγαλύτερης διαμέτρου.

Με τα 5-αρια και τα 6-αρια, έχουν (φυσικά) μόνο ένα πράγμα με απόλυτη βεβαιότητα: χάσματα.
άσε ρε όλα τα ξερς ναούμ....:laugh:
Κι αν θες να δεις πόσο χαμηλά καταβαίνει ο χώρος μου, πήγαινε δες τις δημοσιευμένες μετρήσεις
αντέχεις βλέπω....
έχεις χώρο για καμιά σωλήνα ?
πρέπει να μάζεψε πολύ πράμα στο μαγαζί:p:roflmao:

Reaction score
12.255
Η μετρηση δεν εχει σχεση με το αν τις αποδιδει ο χωρος.Αυτο θα φανει οταν το ηχειο μπει σε γωνια και ο ακροατης ομοιως.
Τότε, σύμφωνα με τα λεγόμενά σου, ο Λέανδρος έχει στη διάθεσή του μέχρι και 25 κύκλους. Αυτό θα φανεί μόνο όταν προβεί σε μετρήσεις.

Reaction score
3.628
Προς ολους:

15897994474528524738335054557672.jpg

Οι διαστασεις ειναι απο τον χωρο του Λεανδρου.

Οποιος δεν μπορει να διαβασει το διαγραμμα,ξεκιναει απο το Δημοτικο.Και δεν μετραει αν μεινει σε καθε ταξη απο μια χρονια για να τα μαθει καλυτερα! 😛

Να το παιξουμε και λιγο Ντοκτορς!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.113
Μέχρι να φτιάξω χώρο και ισοστάθμιση, μόνο με ακουστικά.
μάλιστα......μάλιστα.....
reviewer ακουστικών επομένως!!....
εκτός από reviewer εξ αποστάσεως..μάλιστα!! :laugh: :laugh:

υ.σ. αν κάποια στιγμή σκεφτώ την αγορά ακουστικών θα σε συμβουλευτώ!! :sneaky:

Σταύρος Λαγκαδιανός

Το αγοράκι με τα σπίρτα
Reaction score
30.597
Υπονοείς ότι και η μέτρηση είναι από εκεί?
μάλιστα......μάλιστα.....
reviewer ακουστικών επομένως....
εκτός από reviewer εξ αποστάσεως..μάλιστα!! :laugh: :laugh:

υ.σ. αν κάποια στιγμή σκεφτώ την αγορά ακουστικών θα σε συμβουλευτώ!! :sneaky:
Είσαι πολύ κουραστικός, απαντάς και άλλα αντ' άλλων.
Δεν χρειάζεσαι επιχειρήματα στις συζητήσεις σου, αρκεί η τακτική αυτή.
Έχεις δίκιο σε όλα φίλε μου, έχω πιο σοβαρά πράματα να κάνω.

wizzy

Reaction score
21.633
Υπονοείς ότι και η μέτρηση είναι από εκεί?
Δεν είναι μέτρηση, είναι simulation.

Δεν το συνεχίζω, γιατί δεν θα με προβιβάσει στην επόμενη τάξη.

Reaction score
12.255
Προς ολους:

View attachment 166302

Οποιος δεν μπορει να διαβασει το διαγραμμα,ξεκιναει απο το Δημοτικο.Και δεν μετραει αν μεινει σε καθε ταξη απο μια χρονια για να τα μαθει καλυτερα! 😛

Να το παιξουμε και λιγο Ντοκτορς!
Nαι, αν ήταν ένας ενιαίος και ελεύθερος χώρος. Επίσης, υπολογίζεις τα ηχεία τοποθετημένα εκεί που υπάρχει κλιμακοστάσιο. Μάλλον δεν στα είπε όλα ο Λέανδρος, ο πονηρούλης!!! :p :p :p

Υ.Γ.1 : Με αυτό σου το επιχείρημα, μια χαρά επίπεδο δημοτικού πιάσαμε. Μάλιστα, χαριτωμένα τέτοιου επιπέδου παίζει να μη λένε ούτε τα παιδάκια του δημοτικού.
Υ.Γ.2:
Δεν το παίζεις καλά όμως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.893
Members
38.255
Νεότερο μέλος
konfan