- Reaction score
- 79.809
Τίποτα δεν εχω δει. Αν δεις εσύ, πες μου
καλού κακού ανέβασε τα τηλέφωνα των ψυχολόγων....μη σε ψάχνουμε...
προβλέπω έκτακτα σήμερα
Τίποτα δεν εχω δει. Αν δεις εσύ, πες μου
παντως προφητικος ο τιτλος του νηματως... τρελα ο τυπος..ψυχολόγων
Καταλαβα...Να ρωτησω καλυτερα ποσο πανε το κιλο;Νταξ. Άλλοι ακούν με πιντιέφια, άλλοι ακούν με εβρά
τα χουν πει εδώ αυτοί που ''μισείτε'' (δεν το λέω για σένα προσωπικά) άπειρες φορές....Θα δωσω, χωρις να το θελω, αλλο ενα βελος στη φαρετρα των EQ fans.
Eνα κειμενο απο τον ιδιοκτητη μιας εταιρειας της οποιας προιοντα χρησιμοποιω.
Το EQ διωρθωνει μονο οτι δεν μπορει να διορθωσει το επαγγελματικο ρουμ τριτμεντ.
Μονο του....δεν!
Διβαστε μεχρι το τελος.
Equalizer room correction – blessing or a dog and pony show?
Equalizer room correction.That point the laymen ask: why is it wrong?These equalizer room correction programs measure only the sound pressure ...perfect-acoustic.com
(Μηχανικος ειχου ειναι ο κυριος).
...μπορεις και πιο καυστικα(καφστικα) Μιστερ 666... τι επαθες ?....κάποιοι έχουν μόνο αυτό
και κάποιοι μόνο καλώδια
πίνω καφέ...μπορεις και πιο καυστικα(καφστικα) Μιστερ 666... τι επαθες ?
ΔΕΝ είναι δυνατόν να διαβάζω τα πάντα όσα γράφονται στο φόρουμ.συγχώρα με ρε @Σταύρος Λαγκαδιανός ...αλλά δεν είχες δείξει ποτέ την ίδια ευαισθησία όταν δέχομαι εγώ το bullying ή ο @Γιάνννης πχ, μπορεί να μη το έχω προσέξει ρε φίλε... ...
μάλλον δε το είχες προσέξει ε???
μάλιστα....μάλιστα....ΔΕΝ είναι δυνατόν να διαβάζω τα πάντα όσα γράφονται στο φόρουμ.
Από την άλλη, όταν εκθειάζεις λάμπες με 5% παραμόρφωση και καλώδια που (υποτίθεται ότι) παρεμβαίνουν στα χαρακτηριστικά των μηχανημάτων που συνδέουν, δεν μπορώ να σε υπερασπιστώ....
Επί του συγκεκριμένου: Ο ΝΚ έγραψε μεν ειρωνικά πλην εντελώς γενικά και αόριστα εναντίον νοοτροπίας και όχι προσώπων, ενώ εσύ (από όσα έχω δει τουλάχιστον) ειρωνεύεσαι στοχευμένα, συγκεκριμένα πρόσωπα με τη λογική συνέπεια να προκαλείς τις αντεπιθέσεις.
Ξέρεις πόσα τέτοια υπάρχουν που λέει ο καθένας την π@π@ρια του;Θα δωσω, χωρις να το θελω, αλλο ενα βελος στη φαρετρα των EQ fans.
Το EQ διωρθωνει μονο ο,τι δεν μπορει να διορθωσει το επαγγελματικο ρουμ τριτμεντ.
Μονο του....δεν!
Διβαστε μεχρι το τελος.
Equalizer room correction.That point the laymen ask: why is it wrong?These equalizer room correction programs measure only the sound pressure ...perfect-acoustic.com
(Μηχανικος ηχου ειναι ο κυριος).
ευφλεκτο υλικο αν βρισκεται..Το σημαντικό είναι να περνάμε καλά! Θέλει και λίγο λάδι η φωτιά για να κάψει!
εγώ μίλαγα γι αυτό!Η συγκεκριμένη απόκριση που ανέβηκε:
View attachment 166403
Είναι μια ρημάδα γραμμή. Μια.
Δεν δείχνει ομοιότητα και διαφορές ανάμεσα στα ηχεία.
Και συμπεριλαμβάνει ενσωματωμένο σαμπ.
Απλώς κάποιοι ανάμεσά μας, είναι εντελώς άσχετοι με το αντικείμενο.
Εντελώς.
Απορώ με το θράσος τους.
Θηριοτροφείον..."το φορουμ εχει κατηγορηθεί για καφενειο κατα καιρους... αλλα νομιζω τελικα οτι μαλλον προς ενα ειδος τσιρκου παει..τοσοι κλωνοι δε πρεπει να παν χαμενοι " αναλογιστικε το μαϊμού..
Θεωρώ την παραποίηση δεδομένων - ιδίως για λόγους εντυπώσεων - άτοπη,έστω και αν γινόταν από γνωστική άγνοια όποιου δράστη θα τοποθετείτο πάνω σε δεδομένα που δεν θα είχε ο ίδιος εμπεδώσει..Θα δωσω, χωρις να το θελω, αλλο ενα βελος στη φαρετρα των EQ fans.
Το EQ διωρθωνει μονο ο,τι δεν μπορει να διορθωσει το επαγγελματικο ρουμ τριτμεντ.
Μονο του....δεν!
Διβαστε μεχρι το τελος.
(Μηχανικος ηχου ειναι ο κυριος).
άνοιξες το λινκ βρε θηρίο?Θεωρώ την παραποίηση δεδομένων - ιδίως για λόγους εντυπώσεων - άτοπη,έστω και αν γινόταν από γνωστική άγνοια του δράστη.
Στο...απόσπασμα από το άρθρο λοιπόν :
What an Electronic room correction cannot do?
Decrease the reverberation and echo of a room, cover the reflections, terminate the standing waves.
Το έχουμε εξηγήσει πολλάκις,αλλά ο αρθρογράφος παραλείπει ότι είναι δυνατόν να επηρεάσουμε με τη βοήθεια DSP την αντιληπτική επίδραση επιλέγοντας προσεκτικά τη χωροταξία καθώς και χρονικό παράθυρο κατά τη διόρθωση.
Repair the distortions of electronic equipment such as amplifier, avr, dac and all reproducing apparatus.
Ισχύει.
Influence or repair the defects and tones of loudspeakers and cables.
Ισχύει σε επίπεδο απόλυτης διόρθωσης,αλλά υπάρχει και η προοπτική εξομοίωσης των επιμέρους καναλιών σε κοινό μοτίβο απόκρισης.
What can an Electronic room correction do?
Basic EQ programs set only the sound pressure
Εδώ έχει ξεπεραστεί προ πολλού αυτό το επίπεδο από την εξέλιξη των λογισμικών.
More serious DRC programs can deal also with impulse transmission and phase, which can improve also the dynamics and the sound clarity.
Κάνουν δηλαδή πράγματα που η παραδοσιακές αναλογικές μέθοδοι δεν μπορούν,μετριάζοντας παράλληλα ενοχλητικές ανισορροπίες από την ακουστική συμπεριφορά δεδομένου χώρου.
Level out roughly the frequencies that cause problems due to the size of the room.
Και το πλέον σημαντικό στοιχείο,οδηγούν σε καμπύλη-στόχο που τείνει ν'ακούγεται σε βάθος χρόνου πιο απολαυστική από την αυθεντική απόκριση.
Το λογισμικό μου λειτουργεί με επεξεργαστές...τελευταίας γενιάς.άνοιξες το λινκ βρε θηρίο?