- Reaction score
- 138.051
Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλα λόγια μη λες.Ηταν η εποχη που καποιοι ειχαν ξεθαρεψει απο αυτα που διαβαζαν, και ποσταραν μνμ. του στυλ, "Εχει πλακα να παω το κλας ντι ενισχυτικο μου,(50 ευρω), και να παιξει καλυτερα απο τα δικα του!(Δικα μου. 12000 ευρω).
Ποτε δεν ηρθε να το τσεκαρουμε.....το προτεινα.
Προφανώς με 50€ δε παίρνεις ούτε φωτογραφία ενισχυτή, αλλά με 500;
Έστω, με 1.000€;
Διότι από τα 1000 έως τα 12.000€, έχουμε μια μεγάλη διαφορά, δε νομίζεις;
Όταν ο Μπομπ Κατζ (όπως είδαμε όλοι σε παραδίπλα θρεντ) ακούει "τον καλύτερο ήχο στο γνωστό σύμπαν" όπως λέει ο ίδιος, με τα πανάκριβα τέρατα της νταϊναόντιο και με τα σαμπ της Τζέι Ελ, γνωρίζεις ότι χρησιμοποιεί ένα χυπεξ ενκορ 500-αρη, των 500€;
Μη μου πεις ότι έχεις καλύτερο αφτί από τον Μπομπ Κατζ, θα πηδηχτώ απ'το παράθυρο...
Τώρα όσον αφορά την σύγκριση, αν σου φέρω ένα τέτοιο ενισχυτή να "ακούσεις", ποιος σου εγγυάται πως αυτό που θα ακούσεις μπορείς να το καταλάβεις; Ξέρεις πόσες φορές μου έτυχε κάποιος φίλος να λέει ότι παίζει χάλια ο κλας ντε σε σχέση με το δικό του; Άπειρες. Πραγματικά άπειρες.
Θέλει εκπαίδευση ο ακροατής για να καταλάβει τι ακούει. Δεν είναι έτσι όπως φαίνεται με την πρώτη ακρόαση, θέλει πολλά πράγματα να γίνουν ώστε να γίνει κατανοητό και αντιληπτό ποιο μηχάνημα παίζει όντως καλύτερα.
Ένα βιαστικό και αυθαίρετο "εμένα μου αρέσει η λάμπα, τι θες τώρα;" δε λέει τίποτα απολύτως. Βασικά ούτε καν σημαίνει ότι ξέρεις τι σου αρέσει, το οποίο είναι ένα θέμα..