christos77
Master of Diffusion
- Reaction score
- 14.687
ναι ναι Μαιμου μου αυτα ειναι ενα απο τα 20 ζευγαρια καλωδια ηχειων που εχει ο προεδρας
....το νου του...Αδίκως θα χρησιμοποιείται ο όρος ισοστάθμιση για μια διαδικασία ολιστικής διόρθωσης πάνω στο σήμα.
Η δε ευελιξία που παρέχουν ορισμένα σύγχρονα εργαλεία σε manual διαχείριση δεν είναι εφικτή από την πλειοψηφία των αυτοματοποιημένων λογισμικών.Αλλά πρέπει ο χρήστης - εφόσον θα ήταν πρόθυμος - να οδηγήσει ΄΄deep down and dirty΄΄ το χειρισμό τους και το νου του .
... τουλαχιστων ερχονται με ενσωματωμενα στηριγματα και δε χρειαζεται να αναγκαστεις να βρεις και να δοκιμασεις πχοια ειναι τα καταληλα για αυτη τη σκληρη δουλεια.....ναι ναι Μαιμου μου αυτα ειναι ενα απο τα 20 ζευγαρια καλωδια ηχειων που εχει ο προεδρας
Ποιος κανει ακροαση καλωδιων???Τωρα εχουν μαζευτει και κανουν ακροαση καλωδιων θα παω και εγω πιο αργα για να γινει τζερτζελο
ΧαϊεντάδεςΠαντος Κωστα μου ελεγα στα μελη της ΕΒΙ για av prosessor kai βαλανε τα γελια
και μου ειπανε εχεις χαζεψει ολοι μερα στο αβσαιτ δεν σε αναγνωριζουμε
αυτα τραβαω με τους αγριους εδω που να τους πω για ισοσταθμιση θα με παρουν με της πετρες
να τους σιαχνω τα πολυμπριζα και τους διαχυτες θελουν
Μωρ συ ολδυ τι λεει αυτη, και συ μρε Ολδυ στα αγγλικα χαθηκαν τα Γαλλικα
Εσκουριασανε τα γαλικα μου κρις και το 'χω ριξει στα εγγλεζικα, οριστε η (ελευθερη) μεταφραση μου και ελπιζω προς διορθωση καθως χανω μια φρασηΜωρ συ ολδυ τι λεει αυτη, και συ μρε Ολδυ στα αγγλικα χαθηκαν τα Γαλλικα
θα σε συνοδευα Μαεστρο για τον φραμπαλα και για δοκιμη των τοπικων προιοντων που συνοδευουν τετχοιες συναθροισεις κορυφης (με αναλαφρο και χαριτο-διπλο-μενο σαρκασμο - οχι ειρωνεια).Τωρα εχουν μαζευτει και κανουν ακροαση καλωδιων θα παω και εγω πιο αργα για να γινει τζερτζελο
Περί ορέξεων...Τωρα εχουν μαζευτει και κανουν ακροαση καλωδιων θα παω και εγω πιο αργα για να γινει τζερτζελο
Και χωρίς να έμπαινε καν στο παιγνίδι,το πώς θα ήθελαν...εκείνες εσένα.....το νου του...
συμφωνω
η ισοσταθμιση ειναι σαν τις γυναικες.......
......σημερα την θες ξανθια, αυριο μελαχρινη και καμια φορα κοκκινομαλλα και το αναποδο..
νομιζω εχεις διαπιστωση που αλλαζουν καμπυλες ανα ημερα, βδομαδα κ.λ.π.
...παντα κατι τους λειπει.....εξου και αυτο που ειπε ο F.T. περι ασθενειας του eq ....
και μην ξεχνας ποσο εξω επεσες ......20db plus
.....και στο θεμα σου πολλες φορες εχεις προβληματιστει στην κλιση και που .
χμμμ... με 10K παίρνω πχ 2:Ενας Trinnov installer χρειάζεται δυο εργάσιμες στο σπίτι σου για να στο ρυθμίσει σωστα, απο 5000€ την μερα.
Σύνολο 10.000€ Plus expenses.
Ξεροσφύρι ή θα έχει φαΐ και πιοτό ?Τωρα εχουν μαζευτει και κανουν ακροαση καλωδιων θα παω και εγω πιο αργα για να γινει τζερτζελο
Nyakim Gatwech απιθανη!Περί ορέξεων...
View attachment 166598
Δεν θυμάμαι όνομα, κάπου διάβασα θεωρείται το μοντέλο με το πιο σκούρο δέρμα στον κόσμο..
Σαν ψεύτικη..
προεδρας αντιπροεδρας γραματεας εγω ειμαι απλο μελοςΠοιος κανει ακροαση καλωδιων???
μπα φαι δε νομιζω ο τσιπης κανα κορεοζουμι παιζει
Εσύ τουλάχιστον φρόντιζε να τα έπαιρνες με SAM...χμμμ... με 10K παίρνω πχ 2:
Genelec 7370 APM
Active Subwoofer with DSP for 2.1 To 7.1 Setups 305 mm (12") speaker, Flow-optimised spiral bass reflex channel, Calibration function, DSP filter to compensate for room influences such as room modes (16x fully parametric + 4x shelving), Bass...www.thomann.de
και 2:
μένουν ψιλά για ...καλώδια ...και φτιάχνω κόλαση!
Βέβαια περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.... όλοι είμαστε ελεύθεροι να τα "πετάψουμε" όπου θέλουμε τα χρήματα μας...
τι βελτιωσεις ηδη ετοιμαζομαι να το μελοποιησω σε ραπ ευγε νεε μου κονγκρατζιλεισον τ γραψα καλα μρε Ολδυπεριμενω βελτιωσεις στη μεταφραση
Με εξαίρεση την BK curve οι υπόλοιπες πρέπει να έχουν να κάνουν με συγκεκριμένα ηχεία της Harman (π.χ. Μ2).@symos
Στο σπίτι ακούμε με μια από τις καμπύλες στόχους (target curve), με όποια μας αρέσει.
Να μερικές: (ειναι όλες κατηφορικές, εχει και άλλες εκδοχές. Σύνολο κατηφόρας 7-10db στο φάσμα)
View attachment 166512
Οι καμπύλη ίσης ακουστότητος Fletcher Munson δεν σχετίζεται άμεσα με την αναπαραγωγή.
Ειναι μπέρδεμα λίγο, ξέρω.
Ο ίδιος βέβαια ως περίεργος θα ενδιαφερόμουν να δω και τα εξής στοιχεία:
Κρουστική Απόκριση και Group Delay με την υπερβάλλουσα καμπύλη για καθένα κανάλι.
Energy Time Curve (ETC στην ενότητα Overlays) για καθένα κανάλι.
Στο παράθυρο ALL SPL υπέρθεση των καμπυλών με τα εξής χαρακτηριστικά και υπό smoothing 1/12 octave :
- Αριστερό Vector Averaged με ενεργοποιημένο FDW
- Δεξί Vector Averaged με ενεργοποιημένο FDW
- Αριστερή απόκριση πλάτους ληφθείσα με τη μέθοδο μετακινούμενου μικροφώνου
- Δεξιά απόκριση πλάτους με τη μέθοδο μετακινούμενου μικροφώνου.
- Αριστερό και δεξί (L+R) μετρημένα επί του sweet spot με τα ηχεία να εκπέμπουν ταυτόχρονα.
Δεν θα έλεγα όχι σε ένα λογισμικό ισοστάθμισης στο μέλλον.Χρειάζεσαι λογισμικό ισοστάθμισης.
Υπάρχουν περιοχές που εχεις διαφορά στάθμης 4-5db μεταξύ των καναλιών. Αυτό δεν ειναι αποδεκτό, τραβάει την εικόνα προς το ενα ηχείο.
Επισης υποψιάζομαι πως εχεις το κρος αρκετά πάνω απο τα 80Hz