- Reaction score
- 7.877
Γκουχ γκουχ. Κάτι θα έφερε...... όπως όλα....τοφερε τοφερε .....οτι λεει το κοκκινο γραφημα ισχυει ειπαμε...
Γκουχ γκουχ. Κάτι θα έφερε...... όπως όλα....τοφερε τοφερε .....οτι λεει το κοκκινο γραφημα ισχυει ειπαμε...
Νομίζεις ότι δεν βλέπω; νομίζεις ότι βλεπεις εδώ ακούς; γράφετε και κάτι πυροτεχνήματα... Έκλεισε και άλλαξε πάνω από τα 5κιλο.... Δεν έχω λόγια...Αφού σύμφωνα με την εικόνα που μας δίνει το auddysey απτην ανάλυση δείχνει ότι είναι καλύτερα χωρίς ταπα
Ευχαριστώ, έπρεπε να γίνει το 7.1 για να παίζει και το atmos σωστά με ηχεία πίσω, παρήγγειλα και βάσεις απ τον γνωστό. Κι ο Μάνος έχει σχεδόν τα ίδια, μόνο στα προβόλια δεν ταιριάζουμε, lcd αυτός dlp εγώ, ελπίζω να τα βρούμε και να συμφωνήσουμε με κανά DILAδεν σε κυνηγαει καποιος βρε !!!
τοφερε τοφερε .....οτι λεει το κοκκινο γραφημα ισχυει ειπαμε...
καλοριζικα και στους δυο σας τα ηχεια...κεντρικο και ζευγος 685
....εσυ Κωνσταντινε τακανες ιδια ολα,ωραιο σετ, ευγε...!!
Χρειάζονται και τα πυροτεχνήματα βρε.....αν δεν ταχαμε και αυτά τι θα γράφαμε!!!Νομίζεις ότι δεν βλέπω; νομίζεις ότι βλεπεις εδώ ακούς; γράφετε και κάτι πυροτεχνήματα... Έκλεισε και άλλαξε πάνω από τα 5κιλο.... Δεν έχω λόγια...
Ε ναι, θέλει καμπυλη..Ομολογώ οτι στο δικαναλο μου ευνούχισε αρκετά τα LR κάνοντας τα να παίζουν σαν 8ιντσα..... θα δώσω λίγο γκάζι απο την καμπύλη για να αρχίσουν οι μπαλωθιες και πάλι στο σαλόνι
Η αδιάφορα απο τον pioneer, μετά απο καμία 10ρια βιντεακια της dolby, ειναι άμεσα αντιληπτή. Η βροχή ειναι παντού διακριτή σε κάθε ηχειο, στο countdown trailer τρως ενα ωστικό κύμα που σου σηκώνεται η τρίχα.....
προ-τελικο της Sherbourn και παιζω μεσω Pass-Through. Ο τελικος ειναι (pa-160). Είναι ενα γαϊδούρι σχεδόν 15 κιλών που δεν εχει ζεσταθεί ποτέ και τα οδηγεί για πλάκα.Ε ναι, θέλει καμπυλη..
... Δώσε
Ακούς και βλέπεις πόσο πάνω ή κάτω θέλεις...
Τελικό τι έχεις;
.. αντέχει;
Χαχα πάντα υπάρχει περισσότερο!Θέλουν κι άλλο αυτά...
Μεγαλύτερη απόκλιση από 2-3 πόντους δεν πρέπει να είχε η μια μέτρηση από την άλλη. Προσπάθησα να είμαι ακριβής....πολυ σωστα τα λες και για να παρεις λιγο καλυτερο θες πολλα λ7...
λοιπον.....οταν μετρησες τα LR με sub εβαλες σε αλλες θεσεις το mic σε σχεση με την τελευταια μετρηση με ολα ?
.....υπαρχουν διαφορες στα LR γιαυτο το λεω.
απο 300hz και πανω δειχνουν κοντα με τον denon...
....με τους τελικους και ξανα μετρηση κατι αλλαξε στα LR, ειδικα στο L
Κώστα αφού δεν του ρίχνεις και σφαλιάρα στον πισινούλη, πάλι καλά!να το ξανακανεις οταν βρεις χρονο.
Επ τι έχουμε εδώ .......???Κώστα αφού δεν του ρίχνεις και σφαλιάρα στον πισινούλη, πάλι καλά!