Παρουσίαση συστήματος... PMC

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.985
Ο @leandros ακούει μια χαρά
Ισχυει στη συγκεκριμένη περίπτωση. Αν και είμαι πεπεισμένος πως ο,τι και να άκουγε τα ίδια θα έγραφε.

Μάλιστα πιστεύω πως τα είχε ήδη γράψει σε σημειώσεις πριν έρθει σπίτι σου :roflmao:.
Και διαθέτει και υπέροχη καμπηλη στο σύστημα του
Χμμμμ, μου μπαίνουν υποψίες :sneaky:

Reaction score
15.543
Προφανώς και κάτι δεν δουλεύει σωστά με τον τριννοβ ....πρέπει να ερευνηθεί και να διορθωθεί.
Δεν αφορά το κομμάτι των χαμηλών , μέσο χαμηλών και φυσικά ούτε το θέμα ενσωμάτωσης των σαμπ...
εκεί τα πάει καλύτερα από τον bryston.
Υπάρχει θέμα στα μεσαία και πάνω .....που όφειλε να τα πηγαίνει εξίσου καλύτερα......θα βρεθεί τι φταίει και θα διορθωθεί .

Ο @leandros ακούει μια χαρά !!! Και με βοήθησε να καταλάβω κάτι που το είχα ακούσει αλλά το παραεβλεπα.

Η ακρόαση με τον Λέανδρο θα επαναληφθεί και θα ξαναγράψει τις εντυπώσεις του.

Επαναλαμβάνω !!! Ο Λεανδρος ακούει άψογα .
Και διαθέτει και υπέροχη καμπηλη στο σύστημα του η οποία έκανε τον Μανώλη τον Καστρουνη να με ρωτήσει τι προγράμμα ιςοσταθμισης έχει και όταν του είπα ότι δεν έχει με ρώτησε τι ρουμ θρεατμεντς έχει τοποθετήσει ........

Η συνέχεια σε άλλο θέμα για το συγκεκριμένο .....μη πάρω εγώ ολη την δόξα .
Θα γίνει αν θέλει και όποτε θέλει ο ίδιος.......
ναι, αλλα βαλτε να δουμε και πως παιζουν σε καμπυλη τα διαφορετικα setup... ;)

μπραβο Jio :hi:

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
84.985
Ο @Dimifoot το ήξερε από τις μετρήσεις του rew που του είχα στείλει και με είχε προειδοποιήσει.;)
Θενκς, για να μπαίνουν κάποιοι στη θέση τους.
Δεν ήθελα να το γραψω εγω για να μην δημιουργώ προβλήματα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.175
Ποσα τευχη εχει βγαλει αυτος ο Lucky Luke ρε παιδια να τελειωνουμε με αυτα επιτελους;

Μρ. Μπουτχια,εδω θα σου την μπω ολιγον και θα σου πω οτι ειμαι σιγουρος οτι τα σεταπια που προσπαθησες να ακουσεις pure και δεν σου αρεσαν,σιγουρα δεν πολυπαιδευτηκατε να τα ρυθμισετε απο πριν οσο καλυτερα γινεται,με την φροντιδα χωρου και τη θεση ακροασης και ηχειων. 8-)

Παραδειγμα...εγω!Ανυψωνοντας κατα 10 εκατοστα θεση ακροασης και γουφερ,μειωσα σε σχεδον μη ακουστα επιπεδα τον ρυθμο των 62 hz του χωρου μου.
Ο Lucky Luke έχει ωραίο...Λουκ.;)
Ειδικά το setup με τα εντοιχισμένα είναι διαρρυθμισμένο με όλες τις διατυπώσεις πάνω στην αδιόρθωτη απόκρισή του.Η εφαρμογή διόρθωσης εκεί αποσκοπούσε κυρίως στην επίτευξη καμπύλης-στόχου.

Στα υπόλοιπα ήδη παρουσιασθέντα project σαφώς και δεν παιδεύτηκα με την ακουστική φροντίδα χώρου όπως εσύ την εννοείς,αφού το concept πραγματεύεται φυσιολογικούς οικιακούς χώρους με όλα τους τα τρωτά,κατοικούμενους από συνηθισμένα άτομα που δεν θα έθεταν την ακροαματικοφιλία ως προτεραιότητα,,,Εκεί όμως έγινε μολαταύτα βασανιστική ως προς τις επιμέρους αποστάσεις τοποθέτηση για ηχεία και θέση ακρόασης ανάλογα με τις ιδιότητες καθενός χώρου.Ακόμα και με βάσεις ηχείων ρυθμιζόμενου ύψους και καρέκλες για κατάλληλο ύψος κεφαλής ακροατή.Επειδή αυτό θα ήταν το κύριο όπλο στη φαρέτρα των συνηθισμένων χρηστών.Power to the People,δηλαδή. :sneaky:

Έχοντας μάλιστα τέτοια σχόλια κατά νου,θα μπει στο παιγνίδι κι ένα επιπλέον γνώρισμα που αφορά στο μεγάλο σαλόνι κατά την τρέχουσα παρουσίαση.

T

Tadakis

Guest
Δηλαδή είπες 2 εξυπνάδες, χωρίς να έχεις αποδείξεις για αυτά που είπες.

Σόρρυ μεγάλε, εγώ δεν υποστήριξα τίποτα, εσύ υποστηρίζεις πως τα svs έχουν υψηλότερες παραμορφώσεις στην πρώτη οκταβα από τα pmc, κάτι που βεβαίως είναι εντελώς παράλογο, αλλά βαριέμαι να τα εξηγώ.

Αν το υποστήριξες χωρίς αποδείξεις, μάθε ότι λες μπούρδες. Σταμάτα τις μπούρδες.

Αν έχεις αποδείξεις για αυτά που λες, θα ανακαλέσω.

Εδώ κι αν λες μπούρδες...

Δεν ανακαλώ εδώ. Ξέρω καλά τι είναι ολική αρμονική παραμόρφωση, και είναι προφανές πως δε ξέρεις.

Ωστόσο, δε ζήτησα αυτό.

Ζήτησα συγκεκριμένα πράγματα. Έχεις μελέτη ή paper ή έρευνα που να δείχνει τι ποσοστό THD στην πρώτη οκταβα είναι ακουστό;

Δε ζητάω τη "γνώμη σου".

Υπ'οψιν, πως προσωπικά έχω τέτοιες μελέτες, έρευνες και AES papers, και τα έχω διαβάσει, και λένε τα αντίθετα από όσα ισχυρίζεσαι. Αλλά εγώ δεν προτίθεμαι να μιλήσω για τις ολικές αρμονικές παραμορφώσεις.

Εγώ, δεν ισχυρίστηκα κάτι, εσύ ισχυρίστηκες. Απέδειξέ το. Ειδάλλως λες μπούρδες.

Προσωπικά σε ενημερώσω πως λες μπούρδες. Γι'αυτό και δε σου απαντώ, έχω βαρεθεί.
Όταν διαβάζω τα 'μεγάλε' , 'μπούρδες', 'εξυπνάδες' και την όλη ειρωνία δεν μου κάνει κανένα κέφι να κατέβω στο επίπεδο της κουβέντας που το ρίχνεις. Πάραυτα και για να το κλείσουμε το θέμα με εσένα, έχεις πει κατ επανάληψη - και συμφωνω προς αυτό - ότι τα σαμπ πρεπει να είναι ικανότερα και πολύ καλύτερα από τα main/δορυφόρους ηχεία. Προσπαθείς λοιπόν τώρα να μου πεις ότι τα SVS είναι ανάλογα των PMC/Bryston που υπάρχουν σε αυτό το σεταπ και θέλεις εγώ να σε πείσω με 'μελέτες, έρευνες και AES papers' για το αντίθετο?

Πήγε και άλλος φίλος και μας έκανε copy/paste τις 'μετρήσεις' από το audioholics. Από πού, το audioholics που είναι ο ορισμός του 'reviewer' που κράζετε εδώ μεσα. I rest my case.

I

iason

Guest
Βάλε κι άλλον ένα. ;)

Όπως είδες, ασχολήθηκα μόνο με το πλάτος της μουσικής σκηνής στα σχόλια που έκανα.

Φυσικά και στην υπεροχή των σαμπ.
Άμα δεν έχεις τόσα Σάμπ Μέντορα τι να ακούσεις από δύο ζεύγη, φθηνοδουλεια....
FB_IMG_1591545339632.jpg

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.038
Ο μπουτχιας από στιγμής που εξερεύνησε ενδελεχώς τα πλεονεκτήματα της ισοστάθμισης, ιδίως σε συνδυασμό με πληθώρα ηχείων από τον επαγγελματικό στίβο των ενεργών, έχει χάσει το ενδιαφέρον του για πολλά άλλα πράγματα.

Πλέον πολλά δεν έχουν νόημα, ούτε καν σε επίπεδο διαλόγου, αρκεί ως απάντηση ένα χιουμοριστικό καρτούν στις περισσότερες περιπτώσεις.

Reaction score
410
Όχι. Γιατί εγώ ξέρω τι πραγματικά συμβαίνει, ενώ εσείς όχι.
Εγω και ο Τζιο. Μόνο.
Ντεν καταλαβαίνει ότι υπάρχουν συνολικά 4+1 κουφά;Τι ντεν καταλαβαίνει;:dance2:
Οέεο; Τέλει τ' άλλα τρία να παρεξηντητούνε. Μη λέει συνέχεια "εγώ" εσύ. Τα χρειαστεί ανάλυση, όχι ακουστική, ψυχιατρική ντε... (που θα πάει, θα τα καταφέρω με το ...επιστημονικό λέγειν...)

Reaction score
4.216
Αυτο που αποκομιζω με τα υπαρχοντα δεδομενα ως παρατηρητης ειναι οτι απο συστημα 2.0 σε 2.2 μπορεις να εχεις τρελη βελτιωση λογω των σαμπς. Τωρα η μετατροπη σε 5.2 μπορει να απαιτησει ενα σκασμο αδιανοητα λεφτα (φωτο τρινοβ) με σχετικα μικρη βελτιωση (περιοχη diminishing returns).
Αρα καλο και το δικαναλο με προτεραιοτητα σε καλους δορυφορους και σαμπς.
Ευχαριστουμε!
Δεν είναι ετσι για το 5.2 Είναι σιγουρα πιο ακριβα, δεν ειναι απαραιτητο όμως να εχεις τρινοβ. Οσο ναναι 3 ακομη ηχεια θα κοστισουν. Αν μαλιστα είναι όλα ιδια (που είναι και το ιδανικο χωρος όμως να είναι και μονόδρομος) τοτε σαφως θα εχεις σχεδόν διπλασιο κοστος αγορας ηχειων.

Επισης η βελτιωση δεν ειναι μικρη. Η διαφορα ειναι μεγαλη.

Ειναι διαφορετικο το πολυκαναλο σεταπ απο το δικαναλο. Αν ακουσεις εργα που ειναι πλουσια σε οργανα και υπαρχεις διαμοιρασμος των οργανων στα αναλογα ηχεια τοτε ο ηχος ειναι αλλου.

Εντυπωσιασμος υπαρχει στην αρχη. Μετα απολαμβανεις το καθε εργο. Ειναι σα να βλεπεις ταινια κι ακους απο δικαναλο και ξαφνικα ακουσεις την ιδια ταινια απο 5.2. Δεν γυρνας πισω. Στην αρχη θα εντυπωσιαστεις, αυτο δεν σημαινει οτι όταν θα περασει το πρωτο κυμα ενθουσιασμου μετα θα βαλεις τις ταινιες στο 2.0 η στο 2.2.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
79.770
Θα περάσει το σήμα απ'αυτο το εργοστασιο:
View attachment 168708
και περιμένετε να ακούγεται το ίδιο όπως εδω: View attachment 168709
Μια χαρά πρέπει ν'ακούει ο Λέανδρος...
ΩΧ ΠΑΝΑΙΑΜ!
πως το πες αυτό?
για περιέγραψε μας αν θέλεις και τη διαδρομή:headbang::headbang::headbang::lol::lol::lol::lol:

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
Οπότε Λέανδρε απ´ ό,τι κατάλαβα οι προτιμήσεις- αξιολογήσεις σου , ιεραρχικά είναι:

1) set up 2.0

2) set up 2.2

3) set up 5.2

...... :thumbsup:

IMHO ηχεία με γραμμή μεταφοράς αν στηθούν σωστά, είναι ανώτερα ποιοτικά από οποιοδήποτε sub, Bass reflex αλλά και sealed.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.856
Members
38.250
Νεότερο μέλος
paris29