- Reaction score
- 58.175
Δεν ψήνουν όμως...Κοντοσούβλι.Τζιο εγώ νομίζω ότι ακούς τέλεια, απλά είσαι πολύ κοντά στο να το τερματίσεις, μακάρι να είχα τις μηχανηματάρες σου και ας άκουγα στο 95%.
Δεν ψήνουν όμως...Κοντοσούβλι.Τζιο εγώ νομίζω ότι ακούς τέλεια, απλά είσαι πολύ κοντά στο να το τερματίσεις, μακάρι να είχα τις μηχανηματάρες σου και ας άκουγα στο 95%.
Κατ'αρχάς να ζητήσω συγνώμη γιατί έτσι όπως το έγραψα δείχνει "κάπως". Απο όσα γράφεις, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι σε ενδιαφέρει η απόδοση χροιών, "μουσικότητας", δηλαδή, ψάχνεις το πιο εύηχο χρωματισμό για τ'αυτιά σου ( δεν κακό... ). Ε, τα Bryston δεν το κάνουν αυτό. Ό,τι τους δώσεις, αυτό θα πάρεις ενισχυμένο. Φλατ μέχρι αηδίας ( ή λατρείας... ). Αυτό βέβαια, κατά τη γνώμη μου, σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με τα υπόλοιπα συστατικά του συστήματος και να...βάλεις τις δικές σου πινελιές όπου επιθυμείς.Δηλαδη,Νικο;Δεν σε καταλαβαινω...
την επόμενη φορά άνοιξε ένα τόπικ εδώ μέσα, θα εκπλαγείς από τον πλούτο γνώσης που κυκλοφορεί και θα γλιτώσεις κόπο και χρόνο, φιλικά πάνταΚαι εγω οταν θέλω να μάθω μια καινούργια χειρουργική τεχνική, εξελιγμένη, με καινούργια εργαλεία, θα παω πρώτα σε 2-3 συνέδρια, θα διαβάσω, αλλά κυριως θα παω να δω κάποιον που τα χρησιμοποιεί καιρό σε μερικά χειρουργεία, για καμία-δυο εβδομάδες. Μετά θα δοκιμάσω να χειρουργήσω σε πτωματικα courses για να διορθώσω τα λάθη μου, και μόνο μετά απο πολυ καιρό θα είμαι έτοιμος. Θέλει δουλειά η κορυφή.
Γερνάω πάντα διδασκόμενος.
Σε φανταζομαι καπως ετσι οταν ακους μουσικη και φτιαχνεσαι!!!Κατ'αρχάς να ζητήσω συγνώμη γιατί έτσι όπως το έγραψα δείχνει "κάπως". Απο όσα γράφεις, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι σε ενδιαφέρει η απόδοση χροιών, "μουσικότητας", δηλαδή, ψάχνεις το πιο εύηχο χρωματισμό για τ'αυτιά σου ( δεν κακό... ). Ε, τα Bryston δεν το κάνουν αυτό. Ό,τι τους δώσεις, αυτό θα πάρεις ενισχυμένο. Φλατ μέχρι αηδίας ( ή λατρείας... ). Αυτό βέβαια, κατά τη γνώμη μου, σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με τα υπόλοιπα συστατικά του συστήματος και να...βάλεις τις δικές σου πινελιές όπου επιθυμείς.
Σε φανταζομαι καπως ετσι οταν ακους μουσικη και φτιαχνεσαι!!!
Πλακα κανω!
Απο που εβγαλες αυτο το συμπερασμα βρε Νικο μου!Ειδες κατι στο συστημα ή το καταλαβες απο τα λεγομενα μου οτι κυνηγαω τον ηχο που μου αρεσει και οχι τον ουδετερο;;
Ότι μπορεί ο καθένας, άλλος έτσι άλλος αλλιώς, όλοι στο ίδιο κουρμπέτι πασχίζουμεΔεν ψήνουν όμως...Κοντοσούβλι.
Μπαααααα... Μόνο τραγουδάω...Σε φανταζομαι καπως ετσι οταν ακους μουσικη και φτιαχνεσαι!!!
Jio, οι ρυθμίσεις του Γάλλου ήταν για 5.2 μόνο? (2.2, 2.0)
Αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ. Έχεις preset stereo?
Εδώ μιλάμε εντελώς για υποκειμενικότητα, ανάλογα με τα γούστα του καθενός, αυτό το θέμα δεν σηκώνει συζήτηση.Κατ'αρχάς να ζητήσω συγνώμη γιατί έτσι όπως το έγραψα δείχνει "κάπως". Απο όσα γράφεις, έχω βγάλει το συμπέρασμα ότι σε ενδιαφέρει η απόδοση χροιών, "μουσικότητας", δηλαδή, ψάχνεις το πιο εύηχο χρωματισμό για τ'αυτιά σου ( δεν κακό... ). Ε, τα Bryston δεν το κάνουν αυτό. Ό,τι τους δώσεις, αυτό θα πάρεις ενισχυμένο. Φλατ μέχρι αηδίας ( ή λατρείας... ). Αυτό βέβαια, κατά τη γνώμη μου, σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με τα υπόλοιπα συστατικά του συστήματος και να...βάλεις τις δικές σου πινελιές όπου επιθυμείς.
Δικαίως.Και για να ρίξω και μια βόμβα ( μου αρέσει αυτό )
5 πρισετς είναι χωρίς .......... ( @costas EAR ακούς ?).......χωρίς ..........χωρίς .........χωρίς .........μπας μάνατζμεντ
Περίεργο.. Νόμιζα πως τονεξέρεις τον αντιπρόσωπο τση κοντο!Ελα ρε συντροφε, βαλε ενα χερακι να δουμε ασπρη μερα!
Και που εισαι, δε ξεχναω ποτε αυτους που με βοηθανε!
Το καλυτερο καλωδιο σε σενα θα το δωσω!!
Διχασμός...προσωπικότητας.Περίεργο.. Νόμιζα πως τονεξέρεις τον αντιπρόσωπο τση κοντο!
Λάθος θα έκαμα..
Πάει και το άλλο αφήγημα...Και για να ρίξω και μια βόμβα ( μου αρέσει αυτό )
5 πρισετς είναι χωρίς .......... ( @costas EAR ακούς ?).......χωρίς ..........χωρίς .........χωρίς .........μπας μάνατζμεντ
Το τρινοφ ειναι το 32 στη φωτο. Σαμπ ειναι το PB16ποια sub ειχε το 16 ;
Κατάλαβα, στην εντατική ο Γάλλος ασθενής σε φυτική κατάστασηΕίμαστε ακόμα στην αρχή!
Δεν θα είναι σύντομη διαδικασία....
Έχει κάνει μέτρηση ενός μόνο σημείου
Κάποια πρισετς είναι εντελώς φλατ!!!
Κάτσε καλά Τομ.χωρίς .........μπας μάνατζμεντ
ααααααα....μαλιστα, αργησα λιιιιγο..Το τρινοφ ειναι το 32 στη φωτο. Σαμπ ειναι το PB16
ΥΓ.Και καθόλου "βόμβα", σε πληροφορώ πως αν είχα τα ηχεία σου, αυτό θα ήταν ένα στάνταρ πρισετ δικό μου, για χαμηλές στάθμες ακρόασης και για μουσικές χωρίς βαρύ φορτίο στην πρώτη οκταβα.
Αυτό που τυχαία (υποθέτω) είπες, και πιθανώς ειρωνικά (ας με διορθώσεις αν κάνω λάθος), είναι μια μεγάλη αλήθεια.Τελικά η ισοστάθμιση είναι μόνο για όσους δεν μπορούν να πάρουν πολύ καλά ηχεία..
Για ισοστάθμιση πρόκειται αγαπητέ χωρίς μπας μάνατζμεντ. Άλλο πράγμα το κροσσαρισμα των ηχείων όταν υπάρχουν σαμπς και άλλο η ισοστάθμιση.Πάει και το άλλο αφήγημα...
Τελικά η ισοστάθμιση είναι μόνο για όσους δεν μπορούν να πάρουν πολύ καλά ηχεία..
Μπορεί να μπει και ένα ερωτηματικό.
Μη νομίζεις ρε @Ν.Κ. ότι όλοι έχουν χάρισμα στη " ζωγραφική"!!Τελικά τώρα σε τι φάση είμαστε?
Το είχα αφήσει εκεί που ο κάτοχος δεν ήταν ευχαριστημένος με αυτό το τρινοφ πατκιουτ 16 πως στο διαλα το λένε που υπόσχεται τον ουρανό με τ άστρα και είχαν σκυψει πάνω του 2 Έλληνες ειδικοί και ενας Γάλλος ο Τομ (άκου Τομ) από το Παρίσι, ρε ούτε εγχείρηση ανοικτής καρδιάς να ήταν ρε παιδάκι μου
Αυτός ο προς είναι πολύ διαφορετικός από τα προηγούμενα μοντέλα της εταιρίας.Δεν λέω για τις πρώτες οκτάβες διότι ο τζιο ανεφερε ότι του αρέσει πλέον το χαμηλό του πάρα πολύ
Δεν ξέρω καθόλου τον ηχητικο τους χαρακτήρα οπότε δεν μπορώ να εκφέρω άποψη