JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.628
Ε τότε κάντο εσύ και πες μας.
Μπα.Δυστυχώς πράγματι χρειάζεται calibration και ο Trinnov εφοσον αλλάξουν τα διαχυτικά.
Αντε καλάΘα βγουν μόνο οι διαχυτές που έτσι κι αλλιώς κρύβονται πίσω από την οθόνη, οπότε ήδη δε λειτουργούν.
Η μέτρηση έγινε με κατεβασμένη την οθόνη.
Για δώσε κάνα link!Τα παρακολουθώ, βλέπω πως είναι πολύ δελεαστική η τιμή για 3 ακόμα Neumann 310, και δε ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω να μη πατήσω το κουμπί "buy"..
Έλα ρε, ξέρεις, στο Γερμανό το φίλο μας.Για δώσε κάνα link!
Ποια η διαφορά Neumann KH 310 D left και Neumann KH 310;Τα παρακολουθώ, βλέπω πως είναι πολύ δελεαστική η τιμή για 3 ακόμα Neumann 310, και δε ξέρω πόσο ακόμα θα αντέξω να μη πατήσω το κουμπί "buy"..
Έχει ψηφιακή είσοδο το D, εμπεριέχει Ντακ.Ποια η διαφορά Neumann KH 310 D left και Neumann KH 310;
Το ένα κάνει 2555 ευρώ και το άλλο 1773 ευρώ.
Αχ να είχα έναν τέτοιο θείο.Ο θείος μου από Φινλανδία θα μου στειλει δωρο 2 Genelec 1038B. Αξιζει τον κοπο ή να του πω καποια αλλά ηχεια;
Έλα ρε, ξέρεις, στο Γερμανό το φίλο μας.
Βλέπω τιμές εδώ. Πέρσι ήταν μέχρι και 1920 το τεμάχιο, τώρα είναι 1770..
Και στον τομάν έχει πέσει.
Έχει ρίξει τιμές από πέρσι.
Ο φίλος μας ο Γερμανός, θα είναι ακόμα καλύτερα από πέρσι, που ήδη ήταν τρομερή η τιμή...
Ποια η διαφορά Neumann KH 310 D left και Neumann KH 310;
Το ένα κάνει 2555 ευρώ και το άλλο 1773 ευρώ.
Αν είναι σε άριστη κατάσταση ή NOS με κλειστά μάτια. Προσοχή καθώς βγήκαν εκτός παραγωγής το 2015 άρα αναξαρτήτου χρονιάς ένας έλεγχος επιβάλεται. Μπράβο στον θείο!2 Genelec 1038B