Decembered
Μαϊμού
- Reaction score
- 42.091
ε να δωσω οσο ενα καλωδιο και να σου παρω τη μεγαλη συσκευασια.. αν ειναι για οχι-τοσο-λεπτη χρηση..
μα φυσικά και θα το βάλω...αλλά από μπροστάΒγάλτο πρώτα εσύ και μετά βλέπουμε που θα κουμπώσει......
Απο ότι φαίνεται τον ξέρεις από πρώτο χέρι τον γιατρό, έχεις κάνει πολλές συνεδρίες.ξέρω έναν εξαιρετικό γιατρό για καλωδιάδες....
ότι ακούτε με τα αυτιά....
αυτός το νιώθει με το δάκτυλο
γκλόρι χόουλ το ξέρω εγώ από το χωριό
Να φτιάξετε γιατί όχι ξεκίνα να γράφεις στίχους.Έξοχα,να φτιάξουμε τότε και συγκρότημα με όνομα...΄΄Οι Πέτρες που Γελάνε΄΄ (The Laughing Stones) μπας κι έπαιρναν λίγη φήμη από τις άλλες που...κυλάνε.
View attachment 174631
If It's Hip, It's Here (Archives)
A blog about the best creativity and design in the world.ifitshipitshere.blogspot.com
Ναι ρε συ, υπέθεσα ότι άκουγες "Oldies but goldies" από το φάκελο που ξέχασα στο media player.Τί να πω μωρέ, σάμπως θα το καταλάβουν οι άμπασοι; Μια μικρή αναφορά μεταξύ άλλων ακούστηκε το "The Beach Boys - California Dreamin'" (ενδεικτικά) και με τη μπασογραμμή μου κρέμασαν τα σαγόνια. Έίναι ένα κομμάτι που είχα ακούσει δεκάδες φορές πριν την αγορά sub, αλλά με το sub αποκαλύπτεται πλήρως.
Sorry για το offtopic.
Aραγε τι είπε ο Πέτρος στον φίλο απ την Κρήτη που μπήκε στην (οχι και τόσο απλή) διαδικασία να του στείλει τα ηχεία για βελτίωση των κρος.Και ξόδεψε κάποιες εκατοντάδες ευρω όπως ο ίδιος μας είπε εδώ.Τα έχει πεί και petermeni
Εσύ και αν είσαι...τρυπαρισμένος.ξέρω έναν εξαιρετικό γιατρό για καλωδιάδες....
ότι ακούτε με τα αυτιά....αυτός το νιώθει με το δάκτυλο
γκλόρι χόουλ το ξέρω εγώ από το χωριό
Καλύτερα να αφήσουμε τον ίδιο τον Πέτρο όταν θελήσει ν΄ απαντήσει μια και σίγουρα οι γνώσεις του ξεπερνούν κατά πολύ τις δικές μου και τα λεγόμενα του σε αυτά τα θέματα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα απ' τα δικά μου, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το κάνει.Aραγε τι είπε ο Πέτρος στον φίλο απ την Κρήτη που μπήκε στην (οχι και τόσο απλή) διαδικασία να του στείλει τα ηχεία για βελτίωση των κρος.Και ξόδεψε κάποιες εκατοντάδες ευρω όπως ο ίδιος μας είπε εδώ.
Αχ ρε Αυτιά τι μας κάνεις... άντε τώρα να ψάχνω τι είναι η γραμμή φον κι όλα αυτά τα άγνωστα πάλι, μην πεις ότι τα έχεις ξαναπεί, είμαι σίγουρος απλά έλειπα σ' εκείνο το μάθημα, έτσι δώσε γνώσηΕγκυκλοπαιδικά:
View attachment 174643
Να γιατί χρειάζεται σαμπ στο σαμπ, ή αλλιώς ...κι άλλα σαμπ.
Υπ'οψιν πως στο τρίγωνο που ορίζεται από τους 2 κάθετους άξονες και την γραμμή ακουστοτητας των 20 Φον, είμαστε όλοι ...κουφοί. Εντελώς. Όλοι.
Και αυτό το τρίγωνο, καταλαμβάνεται πλήρως (και με το παραπάνω) από το θόρυβο περιβάλλοντος, το θόρυβο ηρεμίας ενός σπιτιού στο κέντρο στην πόλη.
Σε κάθε περίπτωση, μέσα σε αυτό το τρίγωνο μη θεωρείτε ότι ακούτε μουσική. Ας θεωρήσετε πως από τα 40 Φον και πάνω ακούτε μουσική, αυτά αντιστοιχούν στα πιο "ήσυχα περάσματα" ας πούμε της κλασσικής μουσικής.
Μπορείτε εύκολα έτσι να υπολογίσετε τι ανάγκες έχετε από σαμπ, αναλόγως του δυναμικού εύρους που επιθυμείτε να καλύψετε πάνω από τα 40 Φον, ενώ ταυτόχρονα βλέπετε τις απαιτήσεις των 100 Φον, οι οποίες είναι λίγο πιο κάτω από τις αναγκαίες κορυφές στάθμης της ακρόασης στην ξεκούραστη μέση στάθμη αναφοράς των 80 Φον.
Παρακαλώ, συνεχίστε.
Με αυτά που διαβάζουμε ένθεν κι ένθεν, μόνο μία λογική εξήγηση προκύπτει:Φιλόδοξο το χιούμορ,αλλά αγνοεί πάλι κάποια δεδομένα.Τα ιδιοσκευάσματα περιέχοντα ρανιτιδίνη έχουν προς το παρόν αποσυρθεί από αρκετές αγορές για λόγους που δεν είναι σκόπιμο να θιγούν εδώ...
Πάρε...Nexium ή Laprazol Fast,ανακουφίζουν περισσότερο με το δεύτερο κιόλας γρηγορότερα ως...πιπιλούμενο.
Άλλο φόρουμ διαβάζεις εσύ.Δεν έχουμε και κανένα γιατρό στο φόρουμ με ειδικότητα στην χολή, να το δείτε παλληκάρια
Θα στο πω απλά...Το phon είναι μονάδα Ακουστότητας.Η Ακουστότητα είναι μέγεθος που δείχνει το πόσο δυνατό αντιλαμβάνεται δεδομένο ήχο το ακουστικό μας σύστημα,ενώ η στάθμη ηχητικής πίεσης - που αρκετοί αποκαλούν ένταση αγνοώντας ότι αφορά αυτός ο όρος σε άλλο συγγενές μέγεθος - δείχνει το πόσο δυνατά εκπέμπεται ο ήχος πάνω σε δεδομένο σημείο μέτρησης.Ανάλογα με τη συχνότητα,η Ακουστότητα με τη Στάθμη μπορεί να συγκλίνουν (μεσαίες οκτάβες) ή να διαφέρουν κατά πολύ μεταξύ τους,όπως στα άκρα του φάσματος.Αυτό εκφράζεται με τις καμπύλες Ισοδύναμης Ακουστότητας και τις χαρακτηριστικές κλίσεις τους.Καλύτερα να αφήσουμε τον ίδιο τον Πέτρο όταν θελήσει ν΄ απαντήσει μια και σίγουρα οι γνώσεις του ξεπερνούν κατά πολύ τις δικές μου και τα λεγόμενα του σε αυτά τα θέματα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα απ' τα δικά μου, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το κάνει.
Αχ ρε Αυτιά τι μας κάνεις... άντε τώρα να ψάχνω τι είναι η γραμμή φον κι όλα αυτά τα άγνωστα πάλι, μην πεις ότι τα έχεις ξαναπεί, είμαι σίγουρος απλά έλειπα σ' εκείνο το μάθημα, έτσι δώσε γνώση
μπα....ποτέ δεν ενθουσιάστηκα με κάτι χοντρό κ μακρουλό....όπως εσύ...Απο ότι φαίνεται τον ξέρεις από πρώτο χέρι τον γιατρό, έχεις κάνει πολλές συνεδρίες.
Να φτιάξετε γιατί όχι ξεκίνα να γράφεις στίχους.
κατανοητό. με τα sub δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει?Θα στο πω απλά...Το phon είναι μονάδα Ακουστότητας.Η Ακουστότητα είναι μέγεθος που δείχνει το πόσο δυνατό αντιλαμβάνεται δεδομένο ήχο το ακουστικό μας σύστημα,ενώ η στάθμη ηχητικής πίεσης - που αρκετοί αποκαλούν ένταση αγνοώντας ότι αφορά αυτός ο όρος σε άλλο συγγενές μέγεθος - δείχνει το πόσο δυνατά εκπέμπεται ο ήχος πάνω σε δεδομένο σημείο μέτρησης.Ανάλογα με τη συχνότητα,η Ακουστότητα με τη Στάθμη μπορεί να συγκλίνουν (μεσαίες οκτάβες) ή να διαφέρουν κατά πολύ μεταξύ τους,όπως στα άκρα του φάσματος.
Υπεύθυνη γι αυτά τα δεδομένα είναι η εγγενής έλλειψη γραμμικότητας στο ανθρώπινο ακουστικό αισθητήριο.
Σίγουρα.Απλά κανω την λογική σκέψη ότι για να πακετάρεις και να στέλνεις ταξίδι τα ηχεία κι αυτό να σου κοστίζει και καποια χρήματα δεν θα σου είπε ότι δεν αξίζει τον κόπο.Αλλωστε του Γιάννη μήνυμα κουοτάρισα.Καλύτερα να αφήσουμε τον ίδιο τον Πέτρο όταν θελήσει ν΄ απαντήσει μια και σίγουρα οι γνώσεις του ξεπερνούν κατά πολύ τις δικές μου και τα λεγόμενα του σε αυτά τα θέματα έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα απ' τα δικά μου, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα το κάνει.
Οι υψηλότερες στάθμες που χρειάζεται να αναπαράγουν τα μεγάφωνα είναι αυτές που αντιστοιχούν στις 2 πρώτες οκτάβες, όπου είμαστε πρακτικά κουφοί σε σχέση με το φάσμα μεγάλης ευαισθησίας (70-80 ντεσιμπέλ διαφορά εμφανίζει το αφτί μας).κατανοητό. με τα sub δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει?