- Reaction score
- 2.826
Τελικά κύριε Αρβανιτάκη οι προσβολές σε πρώτο πρόσωπο επιτρέπονται ή όχι για να ξέρω αν επιτρέπονται να τις γυρνάω πίσω κατά τον ίδιο τρόπο.
Είμαι στο φόρουμ από το 2007. Ότι θες μπορείς να το πεις χωρίς να ρωτήσεις τον Αρβανιτακη.Τελικά κύριε Αρβανιτάκη οι προσβολές σε πρώτο πρόσωπο επιτρέπονται ή όχι για να ξέρω αν επιτρέπονται να τις γυρνάω πίσω κατά τον ίδιο τρόπο.
Πώς τολμάς ?Επειδη φίλε μου στον γραπτό λόγο δεν είσαι απέναντι από τον άλλο για να διαπιστώσεις π.χ. τον τόνο της φωνής η την γκριμάτσα καλό θα ήταν να προσέχει ο καθένας τι γράφει και πως το διατυπώνει.
Καλά τι από τα δυο ισχύει το ότι δεν είναι το τσιφλίκι κανενός ή τουμπεκί λίγο μπερδεμένο σε βλέπω γράφεις δυο προτάσεις και η μία αναιρεί την άλλη.
Πρώτα το κάνεις και μετά ρωτάς εσύ κύριε Ντρέσιε?Τελικά κύριε Αρβανιτάκη οι προσβολές σε πρώτο πρόσωπο επιτρέπονται ή όχι για να ξέρω αν επιτρέπονται να τις γυρνάω πίσω κατά τον ίδιο τρόπο.
Σε αυτόν τον χώρο είμαι φιλοξενούμενος και οφείλω να γράφω όπως του αρμόζει, αν σε ΚΑΤ ίδιαν συζήτηση μεταξύ δυο αγνώστων μου απευθυνόσουν έτσι ή αντίστοιχα το αντίθετο σίγουρα θα γινόταν καβγάς ( δεν είναι απειλή αλλά διαπίστωση ) το ότι είσαι μέλος από το 2007 δεν σου δίνει το δικαίωμα να μιλάς όπως γουστάρεις και δυστυχώς πολλοί κάνουν αυτό το λάθος.Είμαι στο φόρουμ από το 2007. Ότι θες μπορείς να το πεις χωρίς να ρωτήσεις τον Αρβανιτακη.
Άσε βρε γιατρουλη μου να χαρούμε λίγη μπαλίτσα!!Θέλει λίγο moderation αλλά ποιος έχει όρεξη και ποιος χρόνο..,
Να και η απόδειξη. 5000 ποστ μόνο τρολαρισμα. Δεν έχει ανοίξει ούτε ένα θέμα. Ποτέ. Πουθενά. Ποιο άλλο site θα ανεχόταν τέτοιον κλικαδορο; Μόνο like και τρόλ.Πώς τολμάς ?
Σιγα εσύ παλιουρα ..ξεφορτωσε λιγοΝα και η απόδειξη. 5000 ποστ μόνο τρολαρισμα. Δεν έχει ανοίξει ούτε ένα θέμα. Ποτέ. Πουθενά. Ποιο άλλο site θα ανεχόταν τέτοιον κλικαδορο; Μόνο like και τρόλ.
Τρανή απόδειξη πως όλοι οι καλοί χωράνε στο Avsite!
Και εσυ παλιός είσαι βρε... σειρά... άσε να μάθει κανας ψαρακας!Σιγα εσύ παλιουρα ..ξεφωρτοσε λιγο
Φιλε μου δεν σέβεστε που δεν σέβεστε κανένα..τουλάχιστον μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τους διαχειριστές...Και εσυ παλιός είσαι βρε... σειρά... άσε να μάθει κανας ψαρακας!
Λες π@π@ριες όταν μιλάς για τσιφλίκι! Αποδεξου το ή βρίσε δεν έχει σημασία. Καμία. Αυτά.
ρε συ @vet ,Τσιφλίκι το Φορουμ δεν είναι κανενός. Τέλος. Τ ο υ μ π ε κ ι
Η πλάκα είναι ότι του τι λες για κάτι που είπες ο ίδιος!!Καλά τι από τα δυο ισχύει το ότι δεν είναι το τσιφλίκι κανενός ή τουμπεκί λίγο μπερδεμένο σε βλέπω γράφεις δυο προτάσεις και η μία αναιρεί την άλλη.
Πάντα σε δύσκολη θέση είμαστε.τουλάχιστον μην φέρνετε σε δύσκολη θέση τους διαχειριστές...
Θα σου εξηγήσω εγώ.Εντέλει μας εξηγείς τι απ όλα θες να πεις?
τι θες να πεις με το τσιφλίκι?
τι θες να πεις με το τουμπεκί?
και εντέλει πια είναι η π@π@ρια?
Για να μην τρέχεις συνέχεια το λέω..καθε φορα που φέρνει αντίρρηση κάποιος σε μερικούς εδω μέσαΠάντα σε δύσκολη θέση είμαστε.
Όσο για το ποιοί σέβονται ή όχι , άσε να το κρίνουμε εμείς.
Σ ευχαριστώ που με σκέφτεσαι.Για να μην τρέχεις συνέχεια το λέω..καθε φορα που φέρνει αντίρρηση κάποιος σε μερικούς εδω μέσα
εεεεεεεεεεεεε ναι.... τι αλλο θα ελεγες τωραΣ ευχαριστώ που με σκέφτεσαι.
Τα ''κάποιος'' σε ''μερικούς'' είναι παπαριά καμαρωτή.
ρε συ @vet ,
το έχεις καταλάβει ότι εσύ το έγραψες το "τσιφλίκι" που είναι π@π@ριά όπως λες κι όχι ο @gdresios ????
Και έχει απόλυτο δίκιο να αναρωτάται:
Η πλάκα είναι ότι του τι λες για κάτι που είπες ο ίδιος!!
Εντέλει μας εξηγείς τι απ όλα θες να πεις?
τι θες να πεις με το τσιφλίκι?
τι θες να πεις με το τουμπεκί?
και εντέλει πια είναι η π@π@ρια?
Η απάντηση βρισκόταν μία σελίδα πίσω... Αλλά οκ,κόρακας, κορακου μάτι δεν βγάζει. Ουπς!Ρε Γιάννη ζήτα συγνώμη που εκφέρεις την γνώμη σου, δεν έχεις καταλάβει ότι μερικοί το θεωρούν τσιφλίκι τους το φόρουμ.
Θες να πω τα κάλαντα?εεεεεεεεεεεεε ναι.... τι αλλο θα ελεγες τωρα