stampol
Οι θυσίες...
- Reaction score
- 5.371
δε βλεπω ν'αλλαζουν πραγματα εδω και τοσο καιρο και ανησυχώ..
το έχω ρίξει στο 0.3 σχεδόν στο σύνολο....με μια μικρή άνοδο στα 400hz και κάτωκαποια σαχλαμαρα με το eq εχει κανει ο 666
και πως ακουει εκει μεσα τοσα dbια !!!!
είχα και καλούς δασκάλουςτι λες !!! ευγε....
......το μουστακι κανει δουλεια βλεπω...
τα ηχεία πίσω από την οθόνη θέλουν αλλαγή ως προς τον τρόπο τοποθέτησηςνα μας πεις για τα ηχεια πισω απο οθονη
Δεν είναι καγκουριά, απόλαυση είναι. Όποτε μπορώ το τερματίζω κι εγώ.
ομολογώ την Δευτέρα έφτασα την καγκουριά σου...
Τόσο θα λείπει με τις φίλες τις;Α! και το βασικότερο όλων να γίνουν όλα αυτά το πολύ σε 4 ώρες με συμμάζεμα μαζί
αν την πω να αλλάξει 2 παρέες ναι...αντέχει τόσοΤόσο θα λείπει με τις φίλες τις;
Θενκς Αρτέμιε..Χάρη , αν κατάλαβα καλά,
Μπορεί κατασκευαστικά να σου φτιάξει ο μαστορας τσιμεντένιο κουτί πάχους 2 εκ, (με οπλισμό !!) αλλά δεν θα αντέξει.
Διοτι
Ο οπλισμός, το πολύ πολύ να είναι ένα συρμάτινο πλέγμα (Σύρμα 1-2 χλστ) , αλλά δεν θα έχει, αφενός αντοχή αφού το μπετόν δεν θα έχει γαρμπίλι (τουλάχιστον, δεν μιλώ για σκυρα ), άρα λόγω πάχους θα έχει χοντρή άμμο, άρα μικρή αντοχή.
Ισως ο γυψάς να σου βάλει τζίβα (για οπλισμό) ΑΛΛΑ δεν νομίζω να πετύχεις σοβαρά τοιχωματικα όρια για τον εντοιχισμο που σκέφτεσαι.
Αυτο θα ήθελε (χαλαρά) 5-8 εκ παχος (το ελάχιστο) για να έχει αφενός αντοχή, αφετέρου συμπαγή τοιχωματικα όριο.
Αν αυτό θες να πετύχεις , ίσως να το ξανασκεφτείς.
Εγω είχα σκεφτεί κουτί από μεταλλικό έλασμα (λαπατσα) πάχους 2εκ !!! Αφενός ασήκωτο, αφετέρου δεν ήταν σωστά τοιχωματικα όρια για εντοιχισμο ηχείων και δεν το έκανα.
Δε νομίζω ότι σε "παίρνει" κατασκευαστικά να το γεμίσεις με τσιμέντο όλο το ελεύθερο κενό πέριξ των ηχείων. Παλεύεις με τα τέρατα, και θα χάσεις..Θενκς Αρτέμιε..
ομολογώ ότι η σύσταση του τσιμέντου με έχει προβληματίσει ιδιαίτερα και δεν έχω καταλήξει
όντως αυτό που θέλω να πετύχω είναι σωστά τοιχωματικά όρια
οι επιλογές σύμφωνα με τα σπεκς των στουντιο (που είναι τα μόνα που βρήκα) είναι ή τσιμέντο
ή πολλαπλό σάντουιτς με ξυψοσανίδα και ξύλο
η πλάτη των 2cm είναι για τα μάτια του κόσμου είναι η αλήθεια....έτσι και αλλιώς το σημείο αυτό θα είναι κολλητά στον τοίχο
γαρμπίλι θα έχει... λεπτόκοκκο
θεωρείς ότι υπάρχει δυσκολία?
για πες γνώμη τώρα που σε βρήκαμε
χονδρικά έχουμε αυτό
View attachment 177155
τα κουτάκια 1 και 2 αναλόγως θα είναι ή τσιμέντο και αυτά ή κάτι άλλο
δεν ξέρω αν φτάσαμε τα 500 κιλά κατασκευή
κοιταπλάτη των 2cm είναι για τα μάτια του κόσμου είναι η αλήθεια....έτσι και αλλιώς το σημείο αυτό θα είναι κολλητά στον τοίχο
γαρμπίλι θα έχει... λεπτόκοκκο
θεωρείς ότι υπάρχει δυσκολία?
για πες γνώμη τώρα που σε βρήκαμε
Καλουπωμα μέσα στο σπίτι είναι αδύνατο..τα κουτάκια 1 και 2 αναλόγως θα είναι ή τσιμέντο και αυτά ή κάτι
μωρέ τρελάθηκες;! έξω θα γίνει το καλούπωμα ...3 καλούπια κ μεταφορά μέσα-τοποθέτηση ....Καλουπωμα μέσα στο σπίτι είναι αδύνατο..
Δεν γνωρίζω κατά πόσον θα μπορούσαν να κατασκευαστούν κάπου έξω συμπαγή τσιμεντότουβλα, σε βολικές διαστάσεις, με άψογες λείες επιφάνειες (πιθανώς σε σιδερένια καλούπια), ώστε δίκην παζλ να κολληθούν (δε ξέρω με τι κόλλα, πιθανώς ελαστική, ίσως και σιλικόνη) το ένα πάνω στο άλλο και να καλύψουν επακριβώς το χώρο που θες.