- Reaction score
- 19.550
Χα χα Λαθος απαντησα ε ?Εσένα σου είπα: το ευαγγέλιο της απόσβεσης.
Άμα δε το μάθεις απ'εξω, έχεις θέμα.
Χα χα Λαθος απαντησα ε ?Εσένα σου είπα: το ευαγγέλιο της απόσβεσης.
Άμα δε το μάθεις απ'εξω, έχεις θέμα.
ευχαριστωΗ λειτουργία της ακοής
Είχα υποσχεθεί σε προγενέστερο χρόνο μία παρουσίαση σχετικά με τη λειτουργία της ακοής. Αφού τα συμμάζεψα λιγάκι αποφάσισα να τα παρουσιάσω, έστω και σαν φόρο τιμής στο site και τους ανθρώπους του απ'όπου έμαθα πολλά τον τελευταίο καιρό για τεχνικά και όχι θέματα audio, και τους ευχαριστώ...www.avsite.gr
Στο άνωθεν θα δεις ότι ακα δεν είναι το όντιο κλαμπ οφ Άθενς, κάτι για κατώφλι είναι.
Κι εδώ:
Το κατά Απόσβεσιν Ευαγγέλιον
Μια θεωρητική ανάλυση αξίζει όσο και η πράξη όποτε εξηγεί όσα αναδεικνύει η πράξη.Με την προσδοκία κάθε αναγνώστης να έβρισκε κάτι που θα τον ενδιέφερε στα κεφάλαια του νήματος,Θίγουμε την έννοια της απόσβεσης κυρίως στις χαμηλές οκτάβες και διάφορα αναπόφευκτα παρελκόμενα αυτής,αποφεύγοντας όσο...www.avsite.gr
Θα δεις αν υπάρχει υπεραπόσβεση.
υποθετω βαση της ομαλωτερης διαχειρησης χαμηλων κατι με ενεργα γουφερ, πχ τα ηχεια του Dimi ή του Παραλληλου Συμπαντως #1, ή πληρως ενεργα οπως αυτα που βλεπει στα ονειρα του EAR ή αυτα που ειχε ακουσει και του ειχε φυγει εσχαροκιβώτιο (καφασι) που ειχαν στη βαση τους μοναδα χαμηλων.....Ποιανού τύπου ηχείο θα μπορούσε ενδεχομένως να δώσει μονάχο του ομαλότερη διαχείριση χαμηλών στο χώρο έστω και χωρίς sub και σε θέσεις που δεν θα προέκυπταν εκπτώσεις κατά τη στερεοφωνική απεικόνιση;
Όχιυποθετω βαση της ομαλωτερης διαχειρησης χαμηλων κατι με ενεργα γουφερ, πχ τα ηχεια του Dimi
Πολύ περισσότεροι ακούμε.thva κλασικη μουσικη στο αβουσαιτ ακουμε, εγω ο dimis και η μαιμουμου αντε και δυο τρεις ακομα αν προστεθητε και εσεις ισως φτασουμε τους 10
Πολύ σωστά αυτά που λες !Δύο πράγματα είναι υπεύθυνα για το αν θα χρησιμοποιήσεις ή όχι Sub woofer και Δεν έχουν να κάνουν με το μέγεθος του ηχείου Ακόμα κι αν είναι τεράστιο και πλήρους φάσματος .το πρώτο είναι το μέγεθος του χώρου ακρόασης και το δεύτερο είναι αν θες να χρησιμοποιήσεις τα σαμπ γουφερ για να βελτιώσεις την ακουστική συμπεριφορά του Χωρου ακρόασης.
καλημερες μαεστρο μας, εγω κλασσικη , οτι ακουω απο το 3ο προγραμμα.. αν ακουει καποιος περισσοτερο ακουει και για μεναμε τα κοαλα μεσα
Εγώ που βλέπω κάτι τεεκπληκτος, να γινει καταγραφη παραυτα να μετρηθουμε
και με τι σεταπια ακουμε πολυκαναλα με τα κοαλα μεσα η δικαναλα χωρις τα κοαλα
Εγώ βλέπω συνέχεια τέτοια....thva κλασικη μουσικη στο αβουσαιτ ακουμε, εγω ο dimis και η μαιμουμου αντε και δυο τρεις ακομα αν προστεθητε και εσεις ισως φτασουμε τους 10
Επίσης αν διαθέτεις κι ελεύθερο υπνοδωμάτιο μετά κρεβατιού...Δεν κάνει να τα παραβλέπουμε αυτά...Πολύ σωστά αυτά που λες !
Απλά να προσθέσω το έτερον ήμισυ στην παράμετρο με το μέγεθος της παντόφλας που καραδοκεί και εάν μένεις σε μονοκατοικία η όχι ...