- Reaction score
- 1
Χωρίς τα άκουσα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα το.ξανσκάνω.γιατί στις υπόλοιπες συχνότητες (μεσουψηλές) δεν μου άρεσαν.
Και που να έβλεπες ακόμα...μπροστα σε βλεπω Μπουτχια, ωραιες προχω μου σικουλες ετσι?
Ολα τα χω, μη βλεπεις που δε τα λεω....
Έχω όλη τη σειρά dancefloor jazz,με τα πρώτα τρία και σε βινύλιο...Και μοτζο φίλε μου; Σ'ωραιος.
Τα'χω λιώσει αυτά..
Είδες τι κάνει η έλλειψη sub;Χωρίς τα άκουσα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα το.ξανσκάνω.γιατί στις υπόλοιπες συχνότητες (μεσουψηλές) δεν μου άρεσαν.
Διάβασε τι έγραψε μόλις τώρα.Χωρίς τα άκουσα αλλά έτσι κι αλλιώς δεν θα το.ξανσκάνω.γιατί στις υπόλοιπες συχνότητες (μεσουψηλές) δεν μου άρεσαν.
Ta ΄΄Gethard΄΄ αποτελούν πιο πιουρίστικη και πιο ελεύθερη ως προς το δυναμικό εύρος υλοποίηση σε σύγκριση με τα Kii Three.Στα πρώτα εκτός των στιβαρότερων μεγαφώνων και της ομοκεντρικής προσαρμογής μεγαφώνωνω, η αντιστροφή πολικότητας ως προς την οπίσθια εκπομπή και η εφαρμογή χρονικής υστέρησης υλοποιούνται όχι μέσω DSP αλλά με την αρχιτεκτονική καμπίνας και στρατηγική τοποθέτηση αποσβεστικών στα μεγάφωνα και τα στοιχεία που θα έπαιζαν ανάλογο ρόλο υπό κλασσικό gradient bass array.No way! Από τα άλλα 2 που ξέρω ότι υπάρχουν με αυτήν την τεχνολογία θα ακούσω σύντομα τα meG.
Για την ακρίβεια,ολόκληρα τα album τους και όχι μόνο όσα κυκλοφόρησαν ως solo σχήμα,αλλά και τις εξαιρετικές συνεργασίες με τον John Scofield...Medeski Martin & Wood .!!!! πες μου οτι μπορεις και ακους ολοκληρο το αλμπουμ...???..
Ελπιζω να σαι καλα ακομα, οταν ακουσεις σερι 2-3 αλμπουμ τους...Για την ακρίβεια,ολόκληρα τα album τους και όχι μόνο όσα κυκλοφόρησαν ως solo σχήμα,αλλά και τις εξαιρετικές συνεργασίες με τον John Scofield...
Παράγων που συνετέλεσε στην εντατικοποίηση των διαδικασιών ήταν επίσης η συστηματική παραμονή του γράφοντος στον χώρο του ξενώνα εδώ και μερικές εβδομάδες,με το εξεταζόμενο ηχοσύνολο να παίζει σε εικοσιτετράωρη βάση συνοδεύοντας μέχρι και την τηλεργασία...
Αυτό είναι εύκολο,καθότι εναλλάσσονται συστηματικώς album από διαφορετικούς καλλιτέχνες και ιδιώματα.Ελπιζω να σαι καλα ακομα, οταν ακουσεις σερι 2-3 αλμπουμ τους...